torstai 9. lokakuuta 2014

Delauksen jälkeinen laiffi

Väännetään nyt taas tikusta asiaa ja sanotaan, että : http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1288748494805.html <== tuo on jostain syystä näemmä monille jotenkin ylitsepääsemätön ja käsittämätön ja ärsyttävä ja uhkaava ja hyväksyttämätön ajatus. Eli kuolemanjälkeinen tietoisuus. Kun taas minulle se on ihan suht itsestäänselvyys, ja käsittääkseni tietoisuus on yksi Universumin perus elementeistä jokatapauksessa.
.....joten... miksi tuostakin pitää koko ajan ja joka-vitun-kerta nostaa joku meteli ja olla hyväksymättä sitä !? ja änkyttää vain päähänpinttyneesti (juuri tuon takia <==) änkyräateistisen kommarimaisesti, ettei "mitään muuta ole" !!! kuin jutkut konsanaan. Mutta kuitenkin ....vasurit vihaa jutkuja?....!:..hahahahaha... vitun jutkut ja vitun vasurit !!
Saatanan reppanat, perkele.

Onko se teiltä jotain pois, että / jos kuolemasta selviääkin "hengissä" !?!?!? Mitä siitä ärsyynnytte ? tai menetätte järkenne ?!
Eikö sen pitäisi olla ainakin jokseenkin huojentavaakin ?

Vittu, että te olette kyllä sellainen saatanan änkyräkaheli apinalauma, ettei o vittu tosika.

Mikään ei ole hyvä, eikä kelpaa. Ei elämä, ei kuolema, ei elämänjälkeinen kuolema eikä missäännimessä kuolemanjälkeinen elämä.

Ei mikään käy.

No....nähdään silläpuolella asioita sitten. Jos nähdään. Sittenhän sen näkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti