keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Ämmien Typeryyttä

Ja sitten vielä toinen annosa naisten tyhmyyttä. (Sillä se ei lopu).

http://sannigrahn-laasonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/177462-ilmastonmuutos-vaatii-tekoja-joka-paiva

Eli ; planeetan luonnolliset ja kausittaiset ja syklittäiset muutokset, täysin luonnolliset, tarkoittaa sitä, että Roistot nimeltä "Valtio" tai "Hallitus" tai mikä lie, saavat ottaa ihmisiltä lisää rahaa ja hyödykkeitä ja elintilaa ja yksityisomaisuutta ja henkiä ja vapauksia pois ?!?!?!?!?!

Nais ! fakin nais.

http://pialk.puheenvuoro.uusisuomi.fi/177357-perustulon-sijaan-vastikkeellista-sosiaaliturvaa

Piia Paskapää haluaa viedä köyhäin almutkin pois !! perkeleen ämmä saatana, haluaa viedä vittu tuhkatkin pesästä.
No..... toivotaan, että joutuu yksinäiseksi ja työttömäksi ja syrjäytyneeksi yms. Vaikkei se sitä samallatavalla haittaisikaan kuin esim miestä tai ainakin minua tai jotakuta tietynlaista....jne Mutta pahuudelle kun ei voi ikinä kostaa samalla mitalla, koska sitä ei kertakaikkiaan itseään haittaa se mitä se muille tekee vaikke se sama tehtäisiin sille itselle. Kas siinä se ongelma.

Taas yksi tyhmä ämmä säätämässä asioita joita ei juurikaan voi eikä tarvi säätää.
Menisi vain takaisin keittiöön ja lapsia "kasvattamaan" tai ainakin paijaamaan ja tuudittamaan ja vaatehtimaan ja ruokkimaan.

Naisia vain yksinkertaisesti ärsyttää tässä elämässä se, että mies saisi olla hetkeäkään rauhassa ja elellä "homomiehen" tai "filosoofin" elämää eli ihan rauhassa ja lungisti ja ilman naaraiden palvelemista (vaikka.... eikö esim jutkukirja sanonut, että nainen on se palvelija!?!? ei mies !?).
Naiset ei vain voi sietää sitä, että jossain saattaa olla joku mies jota kukaan ei vielä käytä työjuhtana ja joka on niin älykäs, että kykenee käsittämään jotakin ja täten välttämään esim... työtä. (Joka siis yleensä palvelee ensisijaisesti juurikin naisia).

Yksi asia mitä naiset eivät käsitä, eivät ole koskaan käsittäneet, eivätkä luultavasti tule ikinä snaijaamaankaan on, että (kuten Hankamäki sanoi jossain kirjassaan tai Juutuubvideossaan) on paljon sellaista toimintaa (tai työtä) jota on hyvin vaikea kanavoida / organisoida  varsinaiseksi työksi.

Ei ihan sanatarkka sitaatti, mutta lähes.

Eli esim filosofin "työ" ei ole "oikeaa työtä" toisin kuin paskakuskin tai kaivosmiehen tai palomiehen tai varastomiehen tai jopa kaupankassan yms. Sitä on siis "yhteiskunnallisesti" jokseenkin vaikeaa organisoida "työksi". Ja sama juttu Taiteilijoilla ja vaikka...... runoilijoilla tai suurilla ajattelijoilla. Mihinkä ja mitenkä ne sijoitetaan ? raatamaan kaivoksiin kenties ? hieromaan poliitikkonaisten jalkoja ?! eihei!!

Miksi niitä tulisi johonkin sijoittaa ??

Ei. Teitä vain vituttaa se, että joku muu pääsee vähän helpommalla, tai ainakin siltä vaikkuttaen.

Mutta niinhän sitä sanotaan, että "tyhmä työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä...."

Ja vielä lopuksi ; kuten minä olen sanonut : "Yhteiskunnan" tulee olla motivoiva ja inspiroiva, jotta siihen haluaa kukaan (mies) ylipäänsä kuulua ja antaa sille itsensä ja "panoksensa" yms. Ja sellainen pykäläviidakko ja Neuvostoliitto ja pakkojen ja sääntöjen ja estojen ja kieltojen vitun näivettävä pikku paska kuin Suomi....... ei hirvittävästi inspiroi. Ja sitä ei voi "feikata" !!!! inspiraatiota siis. Ei sitten mitenkään.

Ja kun kaikki asemat "Yhteiskunnassa" miehitetään ämmillä ja vastavalmistuneilla tyttölapsilla, ei miehillä ole yksinkertaisesti mitään paikkaa mihin mennä ja mitään mitä tehdä. Ja varsinkaan mitään mieleistä, mitään mikä sopisi miehelle ja miellyttäisi miestä.

Kaikki on pelkkää byrokraattista nyhjäystä ja pilluntiirausta ja anglojen apinoimista ja juutalaisten pelkäämistä ja arabiählämien hämmästelyä ja nekrujen paijausta (joka yököttää jo ajatuksenakin, paijata niitä saatanan viidakon Ykiä) ja ylimalkaista tyhjyyttä kumisevaa tylsyyttä. Kaikkia ja kaikkea pitää varoa eikä missään ole enää mitään hauskaa tai mitään sielua tai tunnelmaa tai mitään. Te kaikki kuolitte Syyskuun 11  2001.

You All Died.

Haistakaa kaikki vittu !! Fuck you all.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti