keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Mutruuna Pakottaa !" Haluatko elävöittää Historiaa kanssani.... mulkku!? häh? ...haluatko !!??! koetappas !! "

RuukinMulkkuuna taas suhmuroi ja sensuroi ja pakottelee jengiä.

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=806432114443054696&postID=3407244571997264291 tuosta kommenttien päättymättömästä suosta (vähän samanlaista kuin tässä blogissakin, eikö?) on nämä kaappaukset kuvattu.
"Sammalkieli" nimimerkkinen häpeämätön ja katumaton Kommunistinen Marxisti kävi hankkimassa itselleen tripin Banaanisaarille Mutruunan blogissa. "Menemällä hlökohtaisuuksiin".
Muistuttaa vähän näiden Modernien Prinsessojen (josta tuo Matt Forneyko se oli) blogissaan on kanssa rutissut, eli niitä mitä ei saa yhtään eikä mitenkään kritisoida tai muutenkaan mielellään asettua poikkiteloin ja hankalaksi.

Ja erityisen äimistyttävää ja oksettavaa on tuo käsittämätön lausahdus, että ".....äiti ottaa lelun pois"... ai miin...w t f...äit...miä..tä..mtä..hahahahaaaaaaaaaaaaa bwahahahahaaa... lol. Matruuna !!
Matruhska !! sinä et ole näiden ihmisten äiti !! etkä myöskään mikään vitun Luojan Langettama Auktoriteetti jolla on Oikeus pistää suita suppuun ja sensuroida ja kontrolloida ! Vitun tyhmä jutku !

Vitun juutalaiset saatana. Aina niiden vitun lakiensa ja muiden ihmisten pakotteidensa kanssa, ärsyttämässä ja kerjäämässä ongelmia.

Tuo on hälyyttävän lapsellista ja komentelevaa ja mitä kaikkea. Tsiisus fak ! löysää nyt vittu vähän kipaa Matrushka !!? Vähän vähemmän Hummusta ja Matzopullia ja enemmän hampurlaisia ja rasvaisia munkkeja tai jotain.

Vitun eukko, saatana.

P.s Toivon, että tuo kommaripaska "Sammalkieli" räyhääkin oikein olan takaa, omassa blogissaan, jos sillä semmoinen on !! Anna palaa perkele ! rähise niiiiin maan vitusti!!!!!! rähise niinkuin et ole ikinä ennen rähissyt !!

Anna paukkua perkele !! (en nyt pistä linkkiä, mutta jos kiinnostaa -tuo on sen vitun Nyygoordin Peten yksi paska ja kuvottava biisi. Tosin mukavan roisihan se sinänsä on kyllä, eikä mikään Anglonekrujen keijukaisräppi nynnyily).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti