sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kontrolliämmä nostaa häntäänsä !

Jaaha.

Ja Totalitäärinen ämmä tärisee taas. Sen kun pystyy ja kehtaa. Ja kehtaahan ne !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014101818760611_uu.shtml

Ei jumalauta, että voi olla naurettavaa ja pikkusieluista ja ärsyttävän tyhmää ja ylimielistä ja tyhjänpäiväistä jengiä !!!

Vittu "Paavo Pesusieni" !! on nyt sitten suurinpiirtein Terroristi ! HaHAHAHahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Näin älykääpiöille valitettavasti käy Rauhan aikana. Ne sekoaa täysin. Koska suurinta osaa teistä vitun apinoista ei ole tarkoitettu Rauhaan vaan Sotaan !!

"Kymäläinen tahtoo tietää, mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä lähetysaikansa puolesta lapsille kohdennettujen väkivaltaisten piirrettyjen rajoittamiseksi sekä niiden siirtämiseksi iltaan."

"Hallitus" ....."Rajoittaa"... tässä on näitä sanoja, tätä totalitääritätien sanastoa. Ainoita asioita kosmoksessa mitä naiset näyttäisivät käsittävän, vitun ärsyttävät vitun idiootit !!
Minä tahdon ainakin Vapautta ja mahdollisimman paljon. Enkä halua elää missään Helvetin holhous-kontrolli-kypäräpakko alistus "yhteis"kunnassa. Joka on kuin suoraan jostain masokistisista seksifantasioista nyhjäisty. (Ehkä se, että sellaista ajattelee, joku jossain, ..ehkä se jotenkin lähettääkin kyseisen ajatuksen ja maailmankuvan tuonne "eetteriin ja sfääreihin" ja tekee siitä jonkun, jossain -kautta  totta).

Kuinka monta vuosituhatta ja kymmentätuhatta -pitää näitä samoja latuja hiihdellä ja samoja asioita jankutella ennenkuin te vitun imbesillit käsitätte olevane.... vihjeettöminä, hukassa ja väärässä ?!?!?

Ilmeisesti te ette todellakaan kykene koskaan oppimaan.
Hirvittävää.

Kysympä vain, että : nooooo.... mitenkäs se on niiden lasten laita jotka ovat kotoisin ihan oikeilta "sotatoimialueilta" ?!?! Mitenkäs.... onko niille Pesusienen Pave liian brutaali...? ...ja onko he kieroon kasvaneet ? vai vain aiemmin aikuistuneet kuin pumpulissa ja valheissa kasvaneet Länkkärilapset ?! Jotka luulevat Joulun Pukkiakin kai todeksi ja Bätmäniä ja ...Luotettavia Aikuisia ja kaikkia muita vastaavia.

Kuten olen sanonut ; tämä jengi käy agressiivista sotaa, itseään todellisuutta vastaan !! Ja siksi heidät on pysäytettävä.

Pahuudessa on nähkää se ongelma, että se ihan täysin ja totaalisesti pakottaa toimimaan ja reagoimaan itseensä !! Haluatte tai ette.
Minä halusin aina vielä paljon vähemmän kuin te, mutta olen joutunut myöntämään, ettei tässä maailmassa ole sijaa eikä paikkaa rauhalle. Ei näiden vitun demoniapinoiden seassa. Aina on jotain !!! aaaaaaaaaaaaaina on jotain !! Ei rauhan, ei levon hetkeä. Ei koskaan. Ei missään.
Aina pitää jostain jonkun älykääpiön tai paholaisen änkeä se typerä turpea päänsä esiin kuin Beelsebuubin pyllystä ja tuhota kaikilta kaikki !! kaikki "kiva" ja hauska ja vapaa ja realistinen ja unelmoiva myös ja ...kaikki !! Kaikki minkä voi.

Naisia katastrofaalisempia "kasvattajia" ei ole olemassakaan eikä tule. Varsinkin lännessä ja täälläkin, täällä pohjoisessa. Ryssäin haisevassa kainalossa.


Vittu että minä sitten kaipaan laadukkaampaa väkeä !! Tsiisus faking khraist !

* * * * *

Mainittakoon vielä, että tämä tympeän nynny ja ahdistavan alistava ja naismaisen typerä pumpulivankila on erityisen typerää kun ottaa huomioon Muslimien yms kasvavan vaikutuksen ja määrän Euroopassa ja jopa täällä entisessä lintukodossa eli Härmässä.

Ne kasvaa ja kasvatetaan kiljumaan kuolemaa ja tuhoa, itselleen ja muillle jo kehdossa. Ja räjäyttämään itsensä ja katkomaan päitä ja kauloja ja öykkäröimään kunnes joku oikeasti pistää vähääkään hanttiin (jolloin nämä vitun typerät paskahout juoksevat piiloon kuin ne elukat mitä ovatkin, johonkin vitun luolaan tai rotankoloon). Ja länkkärit "kasvatetaan" imemään Vaden pildeä ja "kiltisti tooottelemaan" ja nynnyilemään jonkun vitun lastenohjelmienkin suhteen..! haahahaaaaaaaaaaaaaaaahahahaa. Ei helvetti ...hyvää vitun päivää. Ei hyvin kai käy ?!

* * * * *

Nähdäkseni yleensä näiden kaikkien kiihkoilijoiden jotka haluavat puuttua muiden elämään (eli "Valtio" ja "Hallitus" yms sinänsä) ja määräillä ja komennella itselleen täysin vieraita ja tuntemattomia ihmisiä, se oikea motivaattori on syvä ja totaalinen "projisointi". Eli oman sisäisen ja faktuaalisen pahuuden heijastaminen itsen ulkopuolelle ja näkeminen muun olemassaolevuuden piirteenä ja sitten sen tuhoamisyritys.
Ne tietävät usein itsekkin olevansa pahoja ja kiusaajia ja päällepäsmäreitä ja öykkäreitä yms, ja ovat kuten kaikki psykopaatit, oppineet jo pienenä peittämään taipumuksensa ja sen että muut ihmiset, oikeat ihmiset! pitävät heidän piirteitään vääryytenä ja pahuutena. Joten he näyttelevät näiden asioiden tuhoajia ja sensuroijia ja vihollisia, samalla ollen näitä asioita sanoissaan ja teoissaan 100%. Kuten "Anti-Rasistit" ja fasistit ja basistit ja mokuttajat ja kaikki mahdolliset.

Kiusaajat ja Nazit eivät ikinä muutu miksikään, ne vain vaihtelevat sanastoaan (jolla demonisoivat ...ketä sitten sillä hetkellä demonisoivatkaan) ja vaatetustaan ja logojaan ja symbooleitaan ja liittolaisuuksiaan yms. Mutta se ainut asia millä on koskaan, ikinä, tässä maailmankaikkeudessa mitään vitun väliä, eli "essenssi" / essentia, se pysyy !! Se on ja pysyy iäti samana.

Paholainen voi ottaa minkä muodon lystää.... mutta se on aina kuitenkin ...vain Paholainen !!

(Ja tätä te muut ette selkeästikkään ole vielä koskaan kyenneet käsittämään, sisäistämään ja sitten hyväksymään, ja sitten sen mukaisesti elämäänne elämään).

* * * * *

"Kymäläisen mukaan hän toivoo saavansa vastauksia ministeritasolta.

- Haluaisin tarkempaa keskustelua siitä, miten viestintäministeri (Krista Kiuru) linjaa asian. Olisiko informaatiossa tarkentamisen paikkaa? Nykyteknologialla ei pitäisi olla mahdotonta, että ikärajasuositus näkyisi koko ohjelman ajan."

Loooooooooooooooooool ! Ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Aaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! Ämmä haluaa "keskustella" ??!... ai !! eipä uskoisi !!

Ja kuinkas muutenkaan, vaati Valtiota tulemaan väliin ja kyykyttämään Väkivaltamonopolillaan muita ihmisiä, liian vapaita ihmisiä. Siis tietenkin lasten edun tähden !! Tietenkin.

No mutta tottakai "tietenkin" !! Of course of-fucking-course !!

Aivan järkyttävää luettavaa. Vittu... mtääh?.. ettäkö pitäisi pilata TV-ohjelmat ja leffatkin vielä jollain vitun ruudussanäkyvällä logolla mitä ei saa siitä pois millään !?!?

Haista vittu.

Käymäläinen .....painu vittuun !!

P.s Mm tällaisten asioiden takia, Amerikka perustettiin. Olo Euroopassa kävi liian tukalaksi ja tunkkaiseksi ja ahdistavaksi ja painostavaksi ja diktatooriseksi ja säännellyksi ja "legaaliksi" ja lain-pakottamaksi ja ..yksenkertaisesti vain "huonoksi". (Nythän Kwa on jo ohi ja tuhottu. Joten levätkää toki kiusanhenget rauhassa, te saitte senkin jo maan tasalle !! ja lujaa !! Onneksi olkoon vaan, kun nyt puheeksi tuli. Tämä teidän globaali myyräntyön projektinne.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti