torstai 9. lokakuuta 2014

Kiitos tästä !

Hei... kiitos !! Kiitos tästä.Kiitoksia kaikille!! Ty evriwan. Ty.

On ihanaa ja hienoa ja siistiä yms -nähdä nyt, anno domini 2014 - 15 tämä "oma" maansa tällaisessa siistissä ja Modernissa, ihanan Kansainvälisessä (suom. "Kommunistisessa") muodossa. On ihan vitun khuulia ja "katu-uskottavaa" ja Suomlannille hyväksi ja ei-enää-niin-noloa junttiutta, että meilläkin on nyt ihan ikiomia neekereitä ja Musulmaanihulluja ja Murjaania sieltä, Murjaania täältä -täällä !! meidän typerässä "Lintukodossa" meitä Rikastuttamassa ja Auttamassa ja Khuuliksi tekemässä ja Pelastamassa omalta ....itseltämme?  Hei ..kiitos !

Tää on ihan vitun siistii !! Kyllä nyt todellakin kelepaa.

Ei tartte enää hävetä, että kaikki on niin nolon suomalaista, typeriä nimiä joita Anglot (Maailman Kuninkaat, Erehtymättömät ja Kauniit) ei osaa lausua, ei mitään tylsää ja platkua ja harmaata "Rauhaa" eikä mitään siistiyttä ja hygieeniaa ja osaamista yms paskaa. Eheii!! vaan kunnon neekeriroskaa ja muslimipaskaa ja ryssäläis-saastaa ja vitun Virolais rikkureita ja muita ali-apinoita ja perkeleitä. On kaikkee siistii metrometeliä ja sillan-alus mölyämistä ja siistei puukotuksii a la Nyy Jook ja kaikkee siistii Pääkaupunki (tai pikemminkin "Kapitääl" ei mikään juntti "pääkaupunkiseutu" haha!! mitä kieltä pwää-kabunki-ss äääääh! Kapitooli !!) matzkuu...junou? kaikkee siistii ja khuulii *jumputusta* sellast niinq Jenkkileffois ? daijjuuzä ?.... no siis kaikkee... ninq tyylii tatskoi ja kraffitei ja lökiksii (lökäpöksyjä) ja spreimaaleja ja Poliisille uhittelua ja karkuunjuoksemista ja sellast siistii menoo.

Sellast mitä me on nähty koko pieni ikämme leffoissa ja telkassa ja musavideoissa ja muualla. Nääs sitä.
Sitä aidointa ydintä, sitä kovinta ja sisintä ...sisintä ! Sitä suomea verevimmillään, sitä samaa kun Nyy Jookin ja Losin siltojen alla (missä kodittomat haisee kuselta ja nukkuu 1970-luvun patjoilla ja syö rottia) sitä siistii sellast "Suuren Maailman Meininkiä" !! jou !!

Räp ja R´n´B ja Hip Hop -jumputus jumputtaa ja nekrijengit huutelee kalpeanaamaisille, paskathousussaan kulkeville Suomi-juntti Jusseille ja Villeille ja Markuille - "Heyy!! ...hey ! whait booiiiii!?? *hekottavaa hörönaurua*... ayyy!! ay wait up whitey !!" ja metroihin ja alikulkusiltojen seiniin ilmestyy toinen toistaan surkeampia töhryjä ja "kraffitei" yms typerää ja alhaisesta ÄO:sta kielivää lapsellista neekeripaskaa !! ohoul rait, mut hei!! ainakaan me ei olla Rasistei !! Hip Hei !!

Unelmamme tulla neekereiksi on taas askeleen lähempänä !! Hallelujaaah !! Hallelujaaaaah, Siig Hail ......ooooooul faking raiit !!
Kohta voidaan alkaa pistää huumeita suoniin ihan muina vekruina, keskellä päivää ja keskellä vaikka jotain toria tai jotain, junassa tai jossain. Ja vauvojamme mikroon tai viillellä partahöylällä lärvämme muusiksi, koska ....no koska hei!!! hei !! ...heiheihei !!..hei... koska ..miksei !?!? Miksei !? Vuu Duu !! Uuuu uuuu Haile Selassie maaaan !! aaaalrait maaan, Babylon foooolin maaan Babalon is a wiked system maan .....aaaaaaalrait maan, issaal guud ? junou who aim sei´in ?! issal guud yoool.


"Ai että sentään...... ky...ll... kyll...hahahahahahaha!..kyllä minäkin niin tykkään puukotetuksi tulla !! ahahaa... "

Ai että ....ai että tää on siistii. Hei. Siis tiättex te !? tajuuuxte ees ?! Kuinka vitun siistii tää on !!!?? Tässähän tää nyt saatana o !!! Tää toteutunut Amerikan Unelma ja Neekeriyden Unelma ja kaikki siisti ja khuuli ja hali-vitun-wuudi. Tässä tää on !!!

* * * * * * * * * *

Aatelkaa nyt vittu sentään hei, ..... jos tarvis elää jossain vitun, jee!!, suomessa ...jossain vitun Junttilassa, oikeen Junttilassa poeka!! missä kaikilla on sama fanellipaita ja amisviikset ja Toijota Korolla ja kaikki kuuntelee "Rekkamiestä" ja kiroaa neekeriä vaikkei tiedä siitä yhtään mitään!! nii. Nii just, hei.
Aatelkaa, että olis saatana, jumalauta sentään!!!! saatanan perkele!!, lunta saatana maassa ja Joulun rauhaa ja sitä vanhaa kunnon, hyvää, joulun tunnelmaa ja pimeää ja kylmää ja suomalaisuutta !! aatelkaa mikä vitun painajainen se olisi !! Hyuuuuh !! hjyuuuh.... huh !! ja hyi vittu !! onneksi ei o!! Onneksi on vittu nekruja ja muita esihistoriallisia apinankaltaisia petoja tuolla kaduilla ja kaupoissa ja ostoskeskuksissa lymyämässä ja notkumassa ja tekemässä meitä Rikkaiksi !!! Onneksi !!!
Vittu ...onneksi !!

Thänk faking gaad mään !! HAhahah... Allaaaaa hu ackbaaaaar !! Jiiiiihahaaaaaa.

* * * * * * * * * *

Kyllä tää niin mieltä ylentää.... ei kyllä kun sanoa... ei voi kyllä muuta siis sanoa, niin...että ... kyllä. Kyllä.

Ylentää kyllä mieltä, ihan totaalisesti. Ja mikä vieläpä parasta !! hei !! haluatko kuulla mikä parasta tässä kaikessa Paratiisissa Maan pinnalla !?! ...nääs : se motivoi ja kannustaa ja innovoi ja innostaa ja piristää ihan mieltä !!!!  se !! Se on se Paras Juttu tässä kaikessa !!
Tää nääs ihan kannustaa "osallistumaan" ja "ylläptämään" ja elämään ja kuluttamaan ja riekkumaan ja mitä kaikkea !! Siis s...........siistiihän tää on. Täähän on siistii.

Jos en ihan väärin arvaa, on meillä kohta presidenttinä... tai (en tiedä uskaltaako tätä edes ääneen kirjoittaa, mitä... mitäs jos tämä Unelma on yhtä hatara kuin muinoin oli Unelma "Roomasta" ....joka saattoi kuolla jos sen edes kuiskasi !?...en tohdi ees aatella kuulkaa !!) ...en tiedä ..ehkä jopa Kuninkaana / Kuningattarena tai Keisarina tai Keisarinnana ihan -nouskaa seisomaan kiitos-  ihka oikea ja elävä Neekeri....Lesbo !! Siis kaikki samassa paketissa !! 1) Neekeri !! 2) Nainen !!! jiiiihuu ja 3) Homo / Lepakko !!!

Auta Armias !!

* * * * * * * * * *

Kyllä. Kyllä vain. Tästä on hyvä jatkaa !!!!
Näin se lähtee, menestys käyntiin ja kukoistukseensa ja saamme joskus tulevaisuudessa jos olemme oikein kilttejä ja kuuliaisia, ja kukapa sitä enmmän olisi kuin suomalaiset?, -ehkäpä ihan oman Detroitinkin !! Ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoouuuuuujeeaaaaaaa.
Ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! Ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Neekerit ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!

"Vaikka tekee kipeää nin ei haittaa, ihanaa neekerit ihanaa, ihanaa neekerit ihanaa.....tämä on ihanaaaa!"

* * * * * * * * * *

Haluan tässä viellä onnitella ihan vilpittömästi sinne, teitä Stadilaiset, paikalliset Jumalat, TPTB, Ylimykset ja aika-vitun-paljon-paremmat-Pyhimykset !! hei... onnee !! Onnea nyt sitten vaan, oikein roppakaupalla. Nyt niitä sitten on !!! Neekereitä !! Eix o ihanaa..?


Urbaani Kokko.

Eikö o hyvä, ettei tarvitse enääN esim ....värjötellä kylmässä, sydäntalvellakaan kun voi vain mennä lähimmän autonraadon ympärille lämmittelemään käsiään !?? kuka sitä voisi torua tai siitä olla tykkäämättä (ainakin esim Feisbuukissa tai jossain ) ?!

Onnea Helsinki !!

Hienoa on nähdä sen wanhan ja tutun suomen, sen jossa "äiti hymyhuulin tuuditti mua kehdossa".. .sen junttipaskan, hahahaha, sen saaaaaatanan lusiferin perseestä siinneen paskaaaaaan!! -tuhoutuvan ja korvautuvan tällä maullisella ja tyylikkäällä "kaikki ovat samaa ja tervetulleita" jumputuksella !?!? eiks o ihanaa !?!? tunteellista ja syvällistä, aitoa ja realistista, kauaskantoista ja rehellistä !!!?? Uutta Traditiota !! Fak jeah !

On ihanaa kun kaikkialla jumputtaa se sama typerä monotooninen Moderni Konemusiikki ja sekalainen neekerihölinä, ja kaikki kävelevät kiireisinä ympäriinsä kuin koneet, ikäänkuin olisivat menossa johonkin muualle kuin yksin kotiin, runkkaamaan tai kuuntelemaan tuota hölinää himaan, tai pelaamaan GTA:ta tai jotain. Ikäänkuin teillä olisi jotain vitun tekemistä.
Mutta hei !! ainakin kadulla on nyt neekereitä !!!

Fak jeah !!!

Ja jos luoja on kuullut rukouksemme ja haikeat pyyntömme, on täällä(kin) kohta jo lähes kaikki Suuren Maailman Herkut !! ihanaa!! ihanaaAAaaAAaaa hei!! aaaah !! kaaaikki !! on Ebolat ja Terroristit, on HIVit ja AIDSit ja syövät ja machetet, on autonpolttoa ja neekerivärinää. On siansaksaa suoltavia typeriä paskoja jostain vitun vinku-intian savannilta ja on eksoottista pahanhajuista "ruokaa" Kuala-Lumpurista ja roskiksen alta. On murjaanien pesäkkeitä pitkin Pietarsaarta ja Vallilaa, on Itä-Hellsingin persläpiä ja jopa Lapissakin on neekeri tai kaks !! Hah... ei paha.

* * * * * * * * * *

On hienoa nähdä esi-isäinkin vuosisatojen työn menevän neekerten ansaitseviin ja asiantunteviin vaaleisiin kämmeniin / käsiin. On siistii katsella kuinka Ählämit perustaa ja niiden annetaan perustaa ja niitä oikein kai kehotetaankin! perustamaan -loputtoman / loputon määrä/ -n niitä vitun Kepapkojujaan, joka vitun kylään ja pitäjään ! On erityisen sydäntälämmittävää katsella kun Ählämi viilettää ohitseni iiiiiisolla, Luxus-luokan Mersulla ja karvaiset simpanssin kätensä kiiltelee kullasta ja hopeasta ja joka-vitun-ihmisen tuntemasta-mahdollisesta-vitjasta.

"Ei mikään voi niin virkistää"

On myös todella, todella, erityisen elähdyttävää kuunnella ja katsella kaikkia näitä loputtomia ja loputtomiin paasaavia tyhjäpäisiä ja typeriä ja Feminismin pilaamia vanhoja ja keski-ikäisiä happamia vitun ämmiä kotkottamassa kuinka "kaikkien pitäisi olla töissä, ja ilman palkkaa, tai oot laiska!" ni ! ja kun pitäisi nyt tehdä näin ja nyt noin ja nyt olla tätä ja sitten vähän tota. On siistii katsella kuinka Suomi raadellaan kuin leijonain kaatama peura, kun ruholle on nyt saapunut suunnaton lauma shakaaleja yms raadonsyöjiä ja haaskaeläimiä.

Hienoa on, ja elähdyttävää, katsella kuinka rippeistä riidellään. Kuinka majaa puretaan ja kaikki irtain anastetaan, sehän on toki Valtion olemassaolon tarkoituskin (anastus). Mutta ....ei siihen kyllä koskaan kyllästy ! kyllä se niin hieno näky on, tässä ja nyt, livenä, omana elinaikana.

On....on se saatana........  luojan lykky, ettei tarvi elää missään saatanan valkoisessa suomessa jossa ei ole muita kuin me ! me itse eikä ketään muuta !!! Missä tarvitsisi koko ajan sietää teidän vitun rumia PerLooks pallinaamoja ja kuunnella vain teidän käkätystä ja kännistä jurnutusta ja umpitympeää jankutusta !! Koska ainakin nekrut ja ählämit voi tuoda, kuten hyvin tiedetään ja on tiedetty jo tuhansia vuosia, keskusteluun vähän syvyyttä ja uutta näkökulmaa ja uutta viisautta ja näkemystä !! Ni !! Koska ....sen ne osaa. Ne ne osaa sitten innovoida ja keksiä ja ymmärtää ja kuvitella ja käsitellä ja uskoa ja mennä sen visionsa perässä..... yleensähän heidän visionsa on vain joku epäinhimillisen ruma turpeaperseinen vitun käsittämättömän läski / läskiperseinen neekerimuija......

Kiitos Suomi !! "On aamus aaalkaanut oi syyynnyin maaaa "

No joo..no. Mutta leikki sikseen, tuo kuvateksi ei ole realistinen sillä kuten juutalaistenkaan, neekerien "luonteeseen" tjms ei todellakaan kuulu kiitollisuus !!! En usko, että kumpikaan noista roduista käsittää koko sanan sisältöä. En usko niiden ymmärtävän sen merkitystä.

* * * * * * * * * *

On se siistiä, ettei tarvitse kuunnella aina vain jotain vitun "valkoista musiikkia" ja hei!...heei!...siis mikä niinq on valkoinen musiikki ...hei?...ei musaa vooi niinq lokeroida tollee ja sanoo et tää on tämmöst ja tää on tämmöst ja niiin..hei khamoon mään!! hei !! hei kamoon....vittu rauhaa ja rakkauta ! ja kommunismia ja kaljaa ja marijuanaa.

On tää nykyaika kyllä sit siis ninq niiiiin vitun siistii, ettei mitään vitun rotia !! ja alta pois !!
On hienoa, että nykyään voi kulkea talvellakin vittu sortseissa ja puhua sinua ryöstämään tulleille ulkomaalais"taustaisille" Henkilöille mukavia, Kansainvälisestä säästä tai jostain. Eikä tarvi istua missään vitun Kesoililla kuuntelemassa Rampen ja Naukkiksen konserttia tai kännisen setän joutavia jorinoita ...kaljasta ja autoista ja rekka-autoista ja politiikasta ja pillusta. Huh !!

Eikä luojan kiitos tarvi ostaa mitään kun kaikki maksaa niin maan vitusti eikä rahaakaan ole enää !! ja jos onkin, se on jotain virtuaalista pittipaskaa jonka joku Ryssäläinen syyläinen känninen vitun kyrpäottainen liero varastaa painelemalla nappuloita kotonaan, siellä jossain vitun Staalinin kellarissa missä sitten majaileekaan.

Ja kaikki on ihanaa kyllä Tehty Kiinassa !! ja sisältää kaikki maanpäälläesiintyvät myrkyt ja toksiinit ja kemikaalit ja liuottimet. Ruuanvalmistustakin (valmisruokien ainakin) ollaan ovelasti ja "kenenkään huomaamatta" hienovaraisesti siirretty kohti paskamaita kuten Puolaa ja Lietuvaa ja Viroa ja mitä lie Slovakkiaa ja Slaavilandiaa ja itärajan taa. Fak jeah !!

Kiitos tästä !! Kiitos.

Haluan erityisesti kiittää nyt kaduillamme "vaikuttavasta" kakaralaumasta, "nuorisojengistä" eli "neekeri ja somali ja murjaani nuoriso jengistä". Kiitos siitäkin !! Kiitos.

Nyt alkaa jo Stadi vihdoin, vittu viiiihdoin!!! muistuttaa edes minimaalisen vähän esikuviaan eli Anglo-Amerikkalaisia helvetinreikiä ja persläpiä ja nekrughettoja !! Nyt se alkaa olla jo vähän siinä kunnossa, että sinne kehtaa jo vähän jotain "ulkomaalaisiakin" -jotka on iiihan yhtä suomalaisia!! iiihan yhtä suomalaisia ja oikeutettuja kaikkeen täällä kuin mekin!! herraseni!- laskea käymään, vaikka tuon tänään ja huomenna esiintyvän Alppilaispaskan eli Svartsennekkerin.

Nyt on Kansainvälinen (eli "Kommunistinen") olo kun tai jos -kävelee Stadin kauniilla kaduilla ja ihanan virtsaisilla kujilla esim just ...siis ninq öisin tai jotais.

Nyt on suomessa siistii ! siistii kun ei tarvitse enääN keskittyä mihinkään omaan ja toimia miettimättä joka vitun kusipäisen kälättävän vitun Mimosan (243Kg) "mielipiteitä" ja tunteita ja politiikkaa ja jonkun vitun Angolan nekrun, siis siellä Angolassa, elämäntilannetta tai mitä joku saatanan känninen vitun Virolainen tai Ryssäläinen kusiainen nyt ajattelee taaaaas tästäkin tai tästä !!
On ihanaa kun ei tarvi enää miettiä omaa elämää ja suunnitella mitään, vaan voi vain lillua ja kellua tässä ihanassa tuudittavassa Monikansallisessa linnunmaidossa, ja ajelehtia alavirtaan kohti Haadesta..siis Utopian tasankoa.

* * * * * * * * * *

On totisesti ollut hienoa, tähän asti ainakin, varttua ja kasvaa katsellen kappaletta kauneinta suomea ja kuinka sitä niin kauniisti ja auliisti myydään kilon paloina vähiten tarjoaville ja eniten rosvoaville !! Ja kuinka tänne nyt avokätisesti ja reilusti !! reilusti vaan, kutsutaan kaikki maailman nälkäänäkevät neekerit nyt kun ne on tuhonneet valkoisten maanviljelykset joista nuokin apinat on ennen syötetty, ja murhanneet niiden omistajat mitä brutaaleimmilla tavoilla ja hirvittävimmillä metodeilla !! Tämä se vasta on nimittäin poikaa !!

Aijai jai jai jai jai jai jai jaa, että on nannaa !! Nan-nan-nan-nan-nan-nan-nan-naa.

Kyllä meitä nyt on onni lykästänyt !! ja kyllä nyt kelepaa kiitellä Valtiovaltaa ja sen Pyhiä miehiä ja vielä paljon pyhempiä leh.. naisia !! Kiiiiitos !" Oi kulta.... mikä maa tuhottais seuraavakS?!:.. olisko vaik tyylii joku ...Seelanti tai joku pieni itä-Euroopan persläpi!? mitäs sanot kultaseni?" ..."Oi !! kuule!! mikä vaan käy hei !! mikä vaa !! kunhan se tehään yhessä !!"


* * * * * * * * * *

"Neeke...tai siis Musta. Öö h..hei..pliis... älä!! älä viitti nee.. Musta.. koska me ollaan kuitenkin lopunkaiken kaikki yhtä ja samaa!...eiks je !? joten elä ammu vaan laske aseesi sisar ja tule kanssani vesimeloonille ja kanalle! saat ryöstää matkalla jotain kivaa itsellesi !"
* * * * * * * * * *

On hienoa, että meitä pidetään heikkona, ja pilkkana omassa maassamme ja omilla nurkillamme ja puukotetaan ja piestään ja nöyryytetään !! fak jeah !! Tähän me olemme kouliintuneet ! alistumaan nekruille ja muille vitun paskahousuille jotka pakenevat reilua taistelua kuin jänis autonvaloja. Ei siis ihme, että ovat ympäröineet jokun ...noin 15:1 lauman turvin. Se on se 1 ja ainoa strategia minkäturvin ne uskaltautuu "valkonaaman" kimppuun yleensä käydä, ja silti siinä yleensä käy nekrulle itselleen hullusti. Ne ei nähkää ole paskankaan väärtejä. Niiden lihakset ei ole yhtä stydiä kamaa kuin valkoisen. Ne voi näyttää siltä, mutta ne ei ole sitä.
Kaikki ei ole sitä miltä se näyttää nähkää." Ooooppopopoppopopoop hoppopoppopopp paniikki paniikki paniiikki oooohoppopopop paniikkia!! "


Siinä on Suomi Ryssän suhteen ja neekerit valkoisten. C´est la vie.

Jos ei tuo manööveri harhauta nin mikäs sitten !! fak jeah.

* * * * * * * * * *

No summa summaarum... meillä on täällä kuulkaa nyt koko maailma kylässä !! joten ...käyttäytykää sen mukaisesti !! Ei enää mitään vitun "Me" "me yksin" ja "minä" ja "Suomi" ja "Suomi yksin" ja "me täällä suomessa yksin" !! Eheeeiiii kloppiseni, vaan Me !! Me Kaikki !! Kaikkialta !!

Koska se on ihanaa, se toimii, se on syvällistä, siinä on järkeä, se tuottaa, se kannattaa, sillä tienaa, se luo luovuutta, se on aitoa ja verevää, se synnyttää syvällistä taidetta ja luo aitoja asioita. Ja koska se on vaan niin vitun khuulia ja sen nyt vaan on toteuduttava !! koska....koska niin nyt vaan on !!

Koska me ei osata eikä haluta ajatella tai haastaa tai innovoida ja luoda tai mitään. Ei meitä siihen ole koulittu ja valmisteltu ja opetettu ja totutettu ja kasvatettu ja sitä meille sallittu !! Täällä tehdään just ninq Herrat määrää ! eikä mitään muuta !!

Kiitos Rakkaat Johtajat ! Te valaisette polkumme kuin kirkkain liekki !! kohti kirkasta tulta. Te olette ihmiskunnan Parhaimmistoa ! ja absoluuttista eliittiä ja parhaat miekat ....ainahan ne on esillä saatana !! Kyllä ne paljastetaan !! Tehän ne olette, fa khraists seiks !

*Aploodit Seisaaltaan*Suomileijona.
Täältä tullaan !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti