perjantai 17. lokakuuta 2014

Vain Elämää - pieni arvio

Katsoin myös tuota "Vain Elämää" sarjaa. Sen "Jenninpäivän".

Oli aika pliisua ja vaisua ja mitätöntä. Ja siinä se kuuluisa Veekeri "Elastinen" yritti vähän kuullostaa ihan oikealtakin muusikolta soittamalla vähän skittaa (mistä täytyy kyllä antaa vähän riispektii) en tosin tiennyt, että hän kykenee kitaroimaankin ja vielä laulelemaan yht´aikaa, mutta yhtäkaikki!! täyttä sontaahan se sitten oli. Se yritti ensialkuun ihan oikeasti laulaa, mutta sitten se yht´äkkiä, muttei niin yllättäen -puhkesikin jo räppäämään !

Ja vaikka sitä voisi miettiä, että "miksi pilata hyvä laulun alku räpiksi vetämällä?" se käy itsestäänselväksi kun a) kuunteli vähän sitä laulua ja b) kun käsittää vastauksen olevan ilmeinen : se ei osaa laulaa !

Se yritti, mutta epäonnistui / ei onnistunut. Joten sen täytyi luisua takaisin omalle "mukavuusalueelleen" eli räppiin. Muutenhan se oli ollut kuin jokin ala-asteen laulutunti jossa joutuu epävarmuudesta tärisevänä hoilaamaan koko luokalle tjms.

Ei kovin kaunista.

Ja "Vesku" oli jo niin vanha ja lähellä kuolemaa ja rähjäinen, että sen pinnassa käveli välillä kärpänen. Vesku on alkanut yhä enenevissä määrin muistuttaa tuota muinaista hahmoaan "Uuno Turhapuro"a.

Ja Jennin "Missä Muruseni On" biisi.... vittu, että se on tylsä ja alkaa käydä hermoon !! Se on joskus, useiden useiden kuukausien tauon jäkeen kuultuna, ihan jees, mutta vähääkin useammin ja ...bläääärgh... tekee mieli juosta karkuun ja huutaen kovaa.
Kyllähän sen siinä nyt juur ja juur kärvisteli Koivuniemen Rouvan tulkitsemana, muttei enää koskaan !! Ei enää koskaan !!

Muistaakseni Veskukin siinä jotain "tulkitsi" muttei varmaankaan edes muistanut missä on tai mitä on tekeillä, eikä se tulkinta jäänyt oikein mieleeni.

Hui Hai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti