lauantai 18. lokakuuta 2014

K.Ä.M.S Blouzob

Heheeeiii !! Hyviä Uutisia orja !!" Eikö olekkin hienoa ? vai mitä?!....hhmm häh ...hahaha, nääs. Eikö olekkin ihan hienoa, että tällä me nyt saamme puhalluttaa sinut, tyhmä proletariaattihöynä ?! Eikö vaan ?
Eikö okkin aika siistii, että meillä on niin paljon kaikkia hienoja ja khuuleja leluja jotka on vartavasten suunniteltu ihmisten kiusaamiseen ja tappamiseen ja kidutukseen ja kyykytykseen ja nöyryytykseen ja likvidointiin ja ...vaaaaaikka mihin !? Eikö tämä okkin aika mahtavaa !!? *ole hyvä ja vastaa "kyllä!!"*.

Ihan kyllä ottaa syömmestä ja itkettää, kyllä se niin khuulia on tuo Kunnioitettujen ja Älykkäiden Miesten Seura. Eli tuo "Poliisi". Kaikkinensa. Leluineen päivineen !!

On se....on se vaan niin, hienoa, tuo että riittää aina Poliisillekkin vähän näitä vähiä varojamme. Kyllähän se on kiva myös vähän Politsaita muistaa välillä! hei ! khamoon !!

Ja sitäpaitsi, hei !! nyt te saatte !! ette "joudu" vaan "saatte" puhaltaa tuollaiseen pasuunaan aina kun Siat katsovat parhaaksi sinut pyytää.

Oikea "blouzob".

Jipii !! Jihahahahaaa, en oikeastaan malta edes odottaa, että saan tuollaisen suuhuni ja pääsen puhaltaan siihe !! heeeii. Koska mä saan tollasen suuhuni ? heei?!? koooooskaa ?!
Eix noit vois niinku jotenki, tiätzä, sillee siis ....tulla ihan tohon koti-ovelle heiluttelee junou? eli siis puhalluttaan jengii ihan ninq tyylii "kotioloissa" nin ....et...ne ei ehtis sortuu mihkään syntisiin tekoihin !? Hei...? eix niinki vois tehä ?!?!

(Niin tullaan ennenpitkää tekemään jokatapauksessa!! ja varsinkin nyt kun minä annoin niille tässä tämän idean!! Kuulitte sen täällä ensi kertaa, mutta tulette kuulemaan sen jonkun kuvottavan, ruman ja ylimielisen tympeän läskin Poliitikkoämmän suusta "ensikertaa" joskus tulevaisuudessa).

Tohon setään ^^ on jo puhallettu ihan riittämiin. Sehän saatana pamahtaa ihan just !! Mosahtaa kuin traktorin sisäkumi kompuralla !

(Alastonsuomi Abominaatio, ylijäänyt käyttämätön kuva).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti