keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Bill Cosby on raiskaaja !!


Yäk.

Lopunkaiken.... sekin oli sitten vain pelkkä neekeri !

Jumalauta saatana sentään näitä vitun apinoita perkele !! Ne ei sitten vain kerta-vitun-kaikkiaan kykene kontrolloimaan kikkeliään !! ei sitten millään !!
Vitun ruskeat ...kädelliset.....saatanan paskat.

´Raiskasi kun elukka´ vielä kaiken lisäksi.

Nyt alan itsekkin jo vakuuttua myös Maikhl Zäksonin syyllisyydestä. Ennen en uskonut sitä oikein tai ainakin olin siinä ja siinä, kiikun-kaakun, mutta ....kaipa se ihan selvää pässinlihaa taitaa olla sekin.
Kaikki nuo on ihan yhtä sekopäisiä näemmä olleet ja on edelleen, nuo eilispäivän sankarit.

Siis....mitä vittua !!?? ....oookkein... "olin mieshuora" ja "hakkasin asiakkaitani" !!!!! Lukekaa tuo uudestaan !! ja useasti. 
Tuollainen jengi meitä on viihdyttänyt ja tietämme valaissut viimevuosikymmenet !!!
Ja nyt ihmetellään kun kaikki alkaa sortua ympärillämme ja luhistua palasiksi ja neekerit vaan hymyilee iloisesti ja maat (valkoisten maat) täyttyy hiljaksiin, mutta varmasti, ääriään myöden kaikilla muilla paitsi valkoisilla. Jotka ei siis enää viitsi lisääntyä ylipäänsä muutenkaan.
Ja taas (ilmeisesti) yksi pedofiilikin lisää. Paljastui kulisseista. Hahaa.... ou boi.... vielä mitä !!? 
Tämähän senkun vain paranee ja paranee.

Se vitun "Elämäni Eläimet" huuhaakin, se jyrsijän-näköinen rillipäinen "se kiva setä". Sekin paljastui sitten pedariksi.
Onkohan noiden joukoissa joku joka EI ole  pedofiili tai mieshuora tai sarjaraiskaaja / murhaaja ?!? En tiä... saattaahan niinkin olla, mutten usko ennenkuin toisin todistetaan.

Mutta, että vielä Cosbyn pilikin ?! sekin saatana !! Senhän piti olla niiin lapsiystävällinen, niin lapsiystävällinen, että lastenohjelmien pehmohahmoillakin olisi kova työ kilpailla moisen lapsenystävyyden kanssa.
Mutta pilipä olikin lasten panemisen ystävä ! Kuten niiiiiin moni muukin.
Alan itseasiassa jo vakuuttua siitä mitä pari minun suosimaani blogaajaa on sanoneet jo kauan, eli että suurin osa maailman ihmisistä on itseasiassa homoja ja tämän kaiken valossa minä lisään tuohon, että ; niin kai....mutta myös vähintään yhtä suuri osa lienee pedofiilejä !! (Tämä ei tosin tarkoita, että homot liittyisivät pedofilismiin, kuten useat luulevat. Mutta vääjäämättä jotkut homppelitkin on totta Mooses, myös pedareita. [Ja ..pannaanhan sitä eläimiäkin...whai not?!]).


Tästä voisi Veikkaus tehdä uuden pelin itseasiassa, "arvaa pedari" -jossa arvuuteltaisiin kuka julkisuuden hlö seuraavaksi tulee esiin verhon takaa, iljettävänä, limaisena, huohottavana lastenraiskaajana tjms. (Jos suomesta joku pitäisi arvata, ja ihan vain "luukin" perusteella....sanoisin että Vesku. Ehdottomasti Vesku !!)

No, jokatapauksessa, lisää mm tästäkin aiheesta - tulossa olevassa Suuressa Neekerinumerossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti