lauantai 25. lokakuuta 2014

Natsit vs Anti-Fantsut

Kuten kaikki jo tietävät ja Matruuna (mm) on blogannut, tapahtui niinä päivinä, että Helsingissä, tuolla Maamme pääkaupungissa, joka sijaitsee siis Somaliassa, oli kadulla rähissyt hetken aikaa joukko jotain "uus-natseja" ja "anti-fasistirasistibasisteja".

Ja Miliisi ei tästäkään ollut tykännyt. (Ne on kuin Muslimit! ne ei tykkää mistään!)

Aika naurettavaa touhua, vaikka voin halutessani kyllä ymmärtää tuon halun "suojella suomalaisia nuoria" ja jopa tukeakkin ideaa. Mutta summa summaarum ; vasemmistoa nämä on kaikki ja taas rähisemässä. Ja kuten aina, kuinkas muutenkaan!?  kun tämä lössi iskee viisaat ja kyvykkäät päänsä yhteen, syytetään koko "sokorasta" yleensä aina vain ja ainoastaan sitä jo legendaariseksi muodostunutta "ääri-oikeisto" -versiota eli uunatseja / skinejä.

Vaikka, kuten yleensä aina, tässäkin tapauksessa ne aseistautuneet mulkut oli juurikin ne toiset!!! eli ne virallisemmat Vasemmistolaiset "Rauhan Kannattajat" ne hipit, ne monikultistit, ne neekerinhyysääjät, ne blääblääblää. Ne.
Ei skinit.
Ei uusnatsit.
Ne !! Ne vasuri vasuri vasurit.

Ne siis jotka saarnaa aina kaikille muille, isoon ääneen, siitä kuinka on törkeää olla väkivaltainen tai aseistettu tai aiheutaa hämminkiä ja pahuutta yms.
Se sama lössi.

.....mielenkiintoista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti