tiistai 7. lokakuuta 2014

Nokiasta linkki

http://www.itviikko.fi/talous/2014/10/07/nain-microsoft-veti-maton-nokian-alta/201413821/7

Vitun Mikrosofti saatana. Haistakoon paskan vitun Anglolierot.
Säälin / myötätunnen jokseenkin suuresti, -aidosti asiaansa suhtautuvia suomalaisia jotka hyvää hyvyyttään ja naiiviuttaan luottaa aina noihin sekalaisiin Suuren Maailman paskapäihin ja kasoihin.
Mutta ....josko näistä nykyajoista jotain hyvää haluaa löytää nii ; ottakaa nyt opiksi !! elämän joka osa-alueella älkääkä koskaan enää unohtako ja alkako muutaman sukupolven päästä luulemaan kaikkea opittua ja hankittua viisautta ja katuviisautta ja tietoa joksikin vitun "Rasismiksi" tai "ennakkoluuloiksi" tai "xenofobiaksi" tjms.

Vitun nuoret ja tyhmät !

Se on, mainittakoon, tämän kaiken "Monikulttuuri" ja väestönkorvaus paskan hyvä puoli, että sen jälkeen meille on enää turha valehdella ja myydä milloin mitäkin paskaa muista kansoista ja maista ja roduista, kun on ihan omakohtainen oppikokemus ! Jonka saisi kyllä kun katselee vähän elokuvia ja tv:tä ja nettiä ja kuuntelee ja lukee pätkiä historiaa ja ajattelee edes hitusen. Kyllä se kaikki aukeaa joka tapauksessa.

Kuten Tao Te Ching sanoo "mestari voi tuntea maailman avaamatta edes ikkunaansa".

NOKIA parka..... olisi saanut mennä paremmin.

Maikrosoft pitäisi totisesti tuhota !! ja äkkiä !! ja koko vitun Kwa. Se se on mikä uhkaa valkoisia kaikkein eniten, Amerikka. Ja on alustaan asti uhannut, vitun typerät väkivaltaiset oppimattomat ja sivistystä inhoavat sekoäiset hihhulijuntit saatana !! Vitun kiilusilmäiset Jakobiinit ja Luddiitit ja Kalvinistit ja Monetaristit ja ...mitä näitä nyt on.

Painukaa kaikki vittuun !! Varsinkin meidän rannoiltamme rauhaisilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti