tiistai 7. lokakuuta 2014

Kimin Avaruus-Odysseija osa.12

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 06.02 07.10.2014

Tervehdys Blogini.

Olemme vihdoin saaneet paikannetuksi tuon mystisen tutkakaiun jota lähdimme selvittämään, ja kyllä!! kuinka ollakkaan -Kimihän se sieltä paljastui. Hip hurraa! hän on elossa. Räikkösen Kimi!! Jii-vitun-huu, tuo maapallon tur...tärkein julkimo ja merkittävä henkilö ja ansioitunut rata-autokuski on todentotta yhä elossa !! Hallelujaah.

Olemme niin huojentunetia, että jopa Data kiekaisi ilmoille sellaisen riemunkiljahduksen, että, hän tuntui hetken aikaa jo ihan oikealta ihmiseltä .......ja pari kuuroa valitti korvien vihlonnasta ja pari kuulevaa sensijaan... on nyt ex-kuulevia.

Mutta kaikki ei ole aina pelkkää auringonpaistetta (jos siitä siis tykkää) eli huonojakin Uutisia on. Kimi nimittäin näyttää jokseenkin kotiutuneen Marssiin ja on todentotta noussut jonkinlaiseksi paikalliseksi kuuluisuudeksi ja ilmeisesti jonkinlaiseksi heimopääliköksi tai ainakin näin hän vakuutteli sen lyhyen radioyhteytemme aikana jonka häneen saimme. Hän saattaa myös olla yksinkertaisesti ...junou... "hullu". Seonnut, kaheli, mielipuoli.

Hän uskoo ehkä kaiken olevan edelleen loistavasti ja että hän on ystäviensä ympäröimänä ja tuttaviensa luona. (Vaikka onkin yksin, eristäytyneenä, Marssissa [ja luultavasti seonnut]).


Hän puhuu edelleen, kuten kuvasta näette, "kausista" ja menestyksestä ja siitä, että "on vielä paljon tehtävää" vaikka äijä on jumissa syvällä Marssin pinnan-alla tai jossainpäin sen pintaa, sitä emme vielä täsmälleen ole saaneet paikannettua.... hänen sijaintiaan siis. Mutta hän se on.

Puhuin hänelle "ruutumme" kautta ja näytti hyvin pöhöttyneeltä ja surkealta ja riutuneelta, ja mumisi suht sekavia (mielestäni). Muunmuassa seuraavaa : "mun täytyy..*yskäisy*...siis, niin hei.. m....täytys siis olla siä sit sillä kautena ja voittaa..ku..*toinen yskäisy*... juu ja sit ..siis ku se on tärkeetä ni..ja hei!! sanokaa Leenalle (? kuka on Leena?) et se on siin kaapin päällä ja et painuis hanuriin ...tiet kin..oli sit viel aika liukkaat ja eikä ne renkaakkaa ollu nin hyvii..et emmätiiä.." jne.

Ja vaikka Kim tai "Kimi" itse ilmaisi myös -haluavansa jäädä Marssiin ja heimopäällikön kunnioitettavaan asemaan yms ja Rehniö on tietämämme mukaan jo lopullisesti tuhottu / poissa pelistä, en ole halukas tai valmis häntä sinne jättämään ja olenkin jo määrännyt, heti tilaisuuden tullessa, lähettää loittoryhmämme noutamaan hänet. Niin, että ; Kimi ....noutaja on tulossa ! älä huoli. Tai noutajat.

No, jokatapauksessa .. ..loittoryhmään ajattelin ainakin, tietenkin, kaikenkestävää hra Dataa (ja myönnetään, että jos hän menehtyisikin tai tuhoutuisi tai katoaisi, .....entä sitten? pelkkä helvetin ropottihan se vaan on) joka on aina pakollinen loittoryhmän jäsen ...sillä.... hän.... no -kestää lähes kaiken ! Paitsi Bulgaarialaista kansanmusiikkia tai kuunnella liian kauan Viron kieltä (mutta, toisaalta, kuka kestää?).

Data osaa myös hyvin kurittaa lähes mitä vain vastaantulevaa öllötystä ja nulkkia! Kun Data käy kurkustasi kiinni, siinä ei kauaa henki pihise ja useimmat muuttavat viimeistään siinä vaiheessa mielensä, niinsanotusti. Hän on loistava suunnistaja ja toimii myös TV:nä ja lautas-antennina ja radiomajakkana ja vääntää niskat nurin miltävain olennolta millä on niska (ei siis esim George Lucasilta... siihen Data ei ikävä kyllä tehoa! [kirottua]) alta aikayksikön. Hän sisältää myös laajan valikoiman erilaisia työkaluja ja on kohtuu viihdyttävää seuraakin. Ainakin jos tykkää kylmänviileästä näsäviisaasta kaksimetrisestä lapsesta joka piinaa kyselyillään lähes joka minuutti tai muistuttaa ohjesäännöistä joka toinen.

Ja ajattelin myös yhtä itsestäänselvää hra Worffia, joa on niinikään hyvä saada puolelleen jos meno äityy liian pirteäksi. Worffin huonoin puoli on tietenkin se, että hän edustaa hyvin omalaatuista rotua, hyvin sotaisaa ja suoraansanoen rumaa! kurttuotsaista, ruskeaa, väkivaltaista moukkain laumaa joka ratkoo jokaikisen asian aina väkivallalla ja murisee kuin koira nähdessään jotain uutta tai jotain mistä ei pidä tai jotain mitä pelkää, ja jotka haisevat ja ovat muutoinkin lähempänä eläimiä kuin ihmisiä -eli siis "neekereitä".

Mutta joskus jopa neekeristä voi olla hyötyä !

Ja myös se ämmä millä on lähes aina "kamelinvarvas"...*tiuskaisu*...*muminaa*... se Deannako se oli. Se telepaatti ja ymmärtäjä. Sekin on aina yleensä hyödyksi, joskin vähän tylsä.
Ainakin nämä ja muutama punapaitainen ja korvattavissaoleva kadetti siihen sekaan. Näillä eväillä me lähdemme Kimiä pyydystämään ja jos onni suosii..... .saamme hänet tuossa tuokiossa raahattua esiin (hän ilmeisesti majailee luolassa) ja tuotua alukseen ja sitä kautta vihdoin ja viimein ....kotiin !! Hurraa !!

Raportti päättyy .....tähän !

~ Fin ~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti