perjantai 31. lokakuuta 2014

Syke

" .............?..... "
SYKE.

Jahaa...no niin, elikkä suomalaisten on ollut pakko mennä nyt sitten matkimaan Anglojen maailmasta myös tuo idea!! eli Sairaalasarja !!

Jeee!!

Sehän se onkin suomalaisille tyypillistä se !! Avoimesti välittäminen ja vuolas tunteilu jamyötätuntoinen hempeily ...tai ..no ....itseasiassa nythän se kyllä ON !! tuon "Vain Elämää" sarjan myötä viimeistään.
 Mutta käsittänette "pointin" !?

Helvetin Kroomagnonit !! Pitääkö teidän kaikki perkele matkia mitä me ilmeisesti sitten Amud-Neanderthaalit keksimme ??! ....? pitääkö !?
Perkeleen elukat saatana !

Miksei teille ole suotu omaa sisältöä tai sielua tai kekseliäisyyttä ? johtuuko se todella siitä mitä Tex on sanonut ? tai teoretisoinut, eli siitä että te olette vain biolooginen ase meitä vastaan. Ja valitettavan toimiva sellainen.


Suomalaiset !! (tai Cro Magnonit) miksette te keksi mitään omaa !?!? tai edes jotain jollainlailla kekseliästä väännöstä ja versiota Anglojen jutuista? kuten tämä minun blogini !!? ahahahaa... :D
Tämän idea oli minulle yht´äkkiä päivänselvä ! Kapteenin "blogi" !! mikä voisi olla tuon itsestäänselvempää !?!? Aivan mahtava idea!! vaikka sen itse täällä kuulutankin ! (mutta eihän täällä muita juuri liikukkaan kuin minä, joten... miksei ? miksei sitä täällä kuulutella itse itselleen !!?).

(Mainittakoon, että minä olen myös nuorena dikannut suuresti Star Trek TNG:stä joten osin otin tämän idean ja nimen ihan vain "riispektistä" tuota hölmöilyä kohtaan).

Mainitsen muuten vielä kun kerran mainitsemaan ryhdyin, että ; mitään noinkaan hyvää ja originelliä ja kekseliästä ei nykyään juurikaan kävele vastaan kuin mitä TNG oli !!! Ei mitään !!
Nada.

Kukaan ei nykyään keksi enää paskaakaan !! eikä ainakaan kehtaa tai uskalla sitä toteuttaa... ainakin jos se jokin on "liian valkoista" kuten vielä TNG:kin oli. Vaikka siinä omat kiintiömurjaaninsa olikin.
Ja kuuluuhan se ehdottomasti kategoriaan "Stuff  White  People  Like".

SWPL

Ja nykyään sinut huutaa ja mölyää ja buuaa maahan asti, tämä vitun kusipäinen, idioottimainen, panikoiva ja mauton ja tyhmä ja eksynyt ja hätääntynyt, huohottava, typerä apinalauma ympärilläsi.
Jotka ei edelleenkään ole (kuten Tex aina muistuttaa!! "ihmiaani ei ole oppivainen elukka" !!) muuttunut miksikään mitä ei olisi aina ennenkin ollut, mutta vain vähän eri nimillä ja vähän eri uniformuissa.
Te olette aidosti toivottomia c´est la vie. C´est !!
(Tosin, hyvä mahdollinen lukijani, sinä hyvin todennäköisesti kuulut itse! tuohon huohottavaan ja tyhmään apinalaumaan !! Eli : älä suotta ylpisty !)

Eniwei... . tällekkin aiheelle voisi omistaa ihan oman kirjoituksensa ja kunnollisen sellaisen, mutten viitsi nähdä aina niiiiiiin paljon vaivaa vain ilmaistakseni kaikkeni täällä, ilmaiseksi ja nimettömänä. Kun kaikki keskinkertaisimmatkin paskakasat joita maa päällään kantaa, ja niitähän riittää!! tekee sillä elantonsa, että jankuttelevat jonnin joutavia ja yrittävät aidon epätoivoisesti suoltaa jotain, edes jotain! typerää skeidaa minkä he luulevat olevan jonkin väärtiä, jotta saisivat suosioita ja ihmisten rahat!!

Jos pistäisin edes tämän blogini kirjan muotoon, väitän, että se olisi räjähtävän paljon parempi kuin suurin osa "markkinoilla" nyt olevista Oikeista ja Virallisesti Asiallisista ja Hyväksytyistä Kirjoista !! ja tästä oppiikin oikeasti aina jotain !


Ei Kapteeniksi näet ihan tumpelot pääse !! (paitsi jos ne on neekereitä. Sitten ne ylennetään heti kättelyn jälkeen tai jo kättelyssä!! ainakin kenraaliksi tai sotamarsalkaksi).

En usko, että kukaan nykykirjoissa uskaltaa sanoa edes "neekeri" !! edes lainausmerkeissä.  Eikä vain nekrujen itsensä takia vaan lähinnä toisten valkoisten, hahah vitun idiootit saatna !! AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Ei edes neekerit välitä juuri vittuakaan jos niitä neekeriksikin vaikka sanoo, mutta toiset valkoiset?.... ne jostain syystä sekoaa täysin. Jotkut, ei kaikki. Ja enimmäkseen Mediassa tietenkin.
Eikä kaikki edes halua sanoa neekeri. Suomalaiset on niin "fiksuksi" koulittua väkeä ja jo syntyjään niin kunnollisia, että se on jo lähes naurettavaa. Mutta sitä kai suomalaisuus on ja sen tulisikin olla, muttei enää sillä jäykällä ja puisevalla tavalla, kunnollisuutta ! ja ns "fiksuutta" yms.
Mutta annoksella kekseliäisyyttä ja innovatiivisuutta yms, lisää. Eikä se tarkoita aina vain enemmän ja enemmän meteliä. Ja hälinää ja kuohunaa.

Jääkää miettimään tätä mulkut !

Ja lakatkaa jo tuo suora kopiointi ja vieläpä kaikkein tylsimpien ideoiden !!
Vitun tylsimykset. Helvetin tylsät luunaamaiset, piirteettömät, "ttumäoonkovajätkä" kroomagnon paskat !! Teissä ei vain ole mitään "lapsensieluista" kekseliäisyyttä.... työ ootte tylsiä.

Ainoa merkittävä pelikin, mitä suomlannista on ikinä saatu esiin puristettua.... on joku vitun lintulinko peli !! jonka senkin idea on varastettu ! anglosfääristä jos oikein muistan. HAHahahahahahaaaaaaa. Tai no ..olihan Mäx Peinkin (Max Payne) oikeasti hyvä. No se on kyllä itseasiassa oikeasti aika helvetin hyvä suoritus, mutta tietenkin sisällöltään ja miljööltään ja idealtaan per se, Anglosfääristä nyhjäisty.
Toki myönnettäköön, että onkin kyllä, paljon kiinnostavampaa ammuskella ja seikkailla pitkin Nyy Jookin pimeitä katuja ja kujia kuin esim Kuopion junttilaa tai jotain ...Pietarsaaren "keskustaa" tai Hankoa. (Hangossa ei ole mitään!! MITÄÄN!! siellä EI OLE MITÄÄN !!)

Voisihan sitä vaikka.... Kittilässä hirvestää tai ammuskella karhuja Sodankylässä, mutta.... ei se niin hirveän khuulia kyllä lopunkaiken o. Vai mitä !?
Mieluummin sitä pelaa sitten vanhaa kunnon Mariota tai Battlefieldiä tai jotain .... Yoshin Villa Maailmaa tjns, kuin ammuskelee virtuaalihirviä.
Mieluummin sitä vaikka...

- työntää peukalonsa anukseensa ja alkaa pompahdella ylös-alas-ylös-alas jne samalla laulaen "ystävän laulua" ....saunassa !! Tai oikeastaan missä vain (ei kuitenkaan ostoskeskuksessa tai elokuvissa).

- tai kiillottaa Pip-pelin nuppia.

Onko suomalaiset jo tehny hirvenmetästyspelin btw ?! missä sitä voisi kokeilla ?! Missä se on? hei !?? ...heei? missä se on!?
Miissä-on-minun-hirvenmetästyspelini!!? miiissä se on !!?
Missä ?

Missä saa käyttä sitä ihanan junttia ja tyhmää oranssia juntti / turvenuija lippis-lätsää ja heijasteliiviä ja kumisaappaita. Suomen kansallispukua siis.

* * * *

Ei mitään sykettä !! Samaa voi sanoa suomen "kulttuurielämästä". Vitun lahnat saatana. Pelkkiä vitun tympeitä ämmiä, juomassa kuohuviintä jossain vitun superpinnallisissa "illanistujaisissa" ja haukkumassa miehiä (jotka on kaaaaaikki!! kaaaaikki! ihan samanlaisia [minäkin siis!]) ja oikeaa taidetta, koska se usein loukkaa pikkusielujen tunteita ja Korkeaa Arvoa ja käsitystä omasta pyhyydestä ja Oikeista Arvoista yms.

Kulttuurielämän ja isänmaan-asioiden huipulla tuulee.
Vittu tämä on naurettava maa !! ihan oikeasti. Ihan tasan oikeasti, te olette naurettavia !! Juu is läff-a-bl !!

Tämä on Pohjois-Kormi !...siis ...Suorea....perkele !!
....Tämä  = siis Pohjois-Suuu....reaa...kooo...miareee.. Suhjois-Komea !! jeeeeess !! ...ei !! siis tarkoitin... no tiedätte mitä  tarkoitan.. sitä niin siellä sen toisen päällä sitä yhtä Kommarien Unelmain maata...sitä.

Täällä vain rumat, miehennäköiset kuvottavat ämmät ja tantat komentelee muita kostoksi omasta vitun vastenmielisestä rumuudestaan !!
On niilläkin Visioo!! perkele ! "vittu...saatana... vittu nii !! koska mä oon ruma... mä saan komentaa sua ja estää sua olemasta vapaa ja mies ja kaikkee !! niin ! sun täytyy nyt tykätä Poliisista ja orjuudesta.. koska mä näytän saatana *tirsk* ..mieheltä!!" *bwyäää*

Summa Summarum ; ei suomalaisilta voi ikinä odottaakkaan mitään kultturellia kekseliäisyyttä tai mitään, koska kaikki teidän energianne, vitun paskapäät kommarit, menee toisten kyttäämiseen ja heidän elämänsä mitätöimiseen ja kieltojen ja kostotoimenpiteiden ja estojen asetteluun. Ja Lain !! Juuuuuuutalaisen Lain !! saaaatana !! laatimiseen ja tulkitsemiseen ja sen ympärillä pyörimiseen, kunnon Marksistin tapaan. (Sitä te kaikki olette. Te ette vain tiedä sitä vielä, koska osa on syntynyt sen keskelle ja osa on vain niin vanhoja, että on joutuneet sitä niin kauan sietämään, kuten siellä mistä suomeen kaikki ideat otetaan eli P-Koreasta, että ovat tottuneet siihen ja sietävät sitä ja lilluvat siinä ja OVAT!! sitä ja nauttivat paatuneena ja kyvyttömänä siitä. Ja se siitä !)

Lain ympärillä kaikki, sisällöltään epärehelliset ja pahat, pikkusielut jaksaa kyllä hyöriä mitä äimistyttävimmällä intensiteetillä ja lähes ihailtavalla pieetillä !!
Herranjumala.
Siitä ei vain loppua tule !! Aina jotain uutta ja kutkuttavaa lailla säädeltävää ja komennoilla turmeltavaa olemassa ja liiallisia vapauksia ja liikaa hauskaa, muilla ihmisillä. (Tai näin ainakin yleisesti luullaan, joskin netti on ehkä jo valaissut teitä typerät myyrät ; ettei niillä Muilla ehkä sittenkään ole itselläänkään ihan niiiiiiiiiiin khuulit oltavat kuin olitte luulleet!).

Laki on miniatyyrisieluille kuin se hirvensonta kai sitten niille kärpäsille. Sillä jaksaa hengailla, sillä kasalla !! Koska varkaat ja muut vitun tihulais-loiset (cro-magnon ja sapiens ilmeisesti ja ainakin) hoksisavat jo kauan-kauan sitten, että sillä tienaa ja pääsee alistamaan itseään suurempia sieluja ja se kaikki on silloin "laillista" !! Mitä SE sitten ikinä onkaan, sitä kukaan ei ikinä tunnut tietävän ja sitä miksi se on niin hyvää ja tahratonta ja pyhää.

Jos ei saatana osaa olla olematta paha ja olla hyvä, ilman "laki"a niin.... vittuako teet elossa ylipäänsä !?!? Saatana demoni-loinen !! Lähde vittuun minun planeetaltani !! Helvetin kusipää perkele !!

"Laki"a !!! siighail, tarvitsee juuri ne joilta puuttuu oikea sydän ja sisältö, ja sillä ne koettaa simuloida sitä. Koska eivät muutakaan keksi ja koska sillä on hyvä "oikeuttaa" omat rikokset ja pahat ja ilkeät ja alhaiset ja ahneet ja amoraaliset toimet.

C´est la vie.

Ja koska ne idiootit myös uskoo, luulee ja tietää, että kaikki muutkin ovat sellaisia !! kaikki. Kaaaaaaikki !!


Toisin kuin menneisyyden (jossa siis elämme) idiootit luuli ja sanoi, ihminen EI OLE kaiken mitta.
On aika vitun ylimielistä ja pienisieluista ja todella hävettävän tyhmää ja julkeaa ja pöyhkeää ja röyhkeää ja ääliömäistä julistella tuollaista. Vähäkarvainen friikkiapina, yhdellä kurjalla planeetalla!! yhdellä!! vitun planeetalla, näistä kaikista loputtomista ja tämä olio julistaa olevansa "kaikki" !!? ..?..B..bbww......h.....h....*tiirsk*...bbww tsihihihihihiii tshshhh...bwwhhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa AAAAhahaaaaaaa  salli mun nauraa.


HÄVETKÄÄ !! (taas)

Vittu, että teitä saa saatana aina hävetä perkele.


No, jokatapauksessa, ajauduin yllättävän kauas alkuperäisestä "pointista" eli "ideasta" "jutunjuuresta" "jutun jujusta" kirjoitukseni "asiasisällöstä" tai "huomiosta" tai "sanomasta" yms.

Älkää tollasta viittikö. Hei ? oikeasti. Ei tuollaista magnonit !

"Vittuu uuuuh...potilas kuolee...äkkiä! antakaa viis millikrammaa parasetamoolia ja muovituubi!".... "huoh...teimme kaikkemme ....mutta ...teidän...rakas *niiisk*....teidän r...rarrarara....rarararara......rakkaanne.....teidän rakas koiranne, Mixu ...menehtyi varhain tänä aamuna..." ja blääblää-vitun-blää !!

Ketä kiinnostaa !!?!? Huu givs a fak !!??

Taas... pitäisi tuhlata elämäänsä katselemalla kuinka lössi elämäänsäkyllästyneitä pallinaamaisia ja typeriä ja happamia mulkkuja huokailee elämäänsäkyllästyneesti ja laatii jotain vitun reseptejä ja setvii ihmis-suhekuvioitaan !? Fak thät shit !!

Fakit !!

Ja totta totisesti !! lössi elämäänsäkyllästyneitä pallinamaisia, happamia typeriä mulkkuja tulee kuin tuleekin kerääntymään kuin kirkkoon, joka viikko, jooooooka viiiikko !! Tele-Vision ääreen katselemaan tuota tylsyyden ilotulitusta.
Kuinka tylsät ja värittömät ja keskenään täysin, täysin!! vaihdettavissaolevat ihmiset huokailee ja luo erilaisia katseita eri suuntiin, ja pyörii ehkä toimistotuoleillaan..... ja tekee kaikkee matzkuu telkassa.

Jee.


Ja    P.s :  Ismo Leikola on nyt "Maailman Hauskin Ihminen" !!!

Kiitos ja näkemiin !! (nyt on mentävä ehkä vähän yrjöämään ja pyörimään pahoinvoivana lattialle, mahaansa pidellen ja sitten tuleekin jo aika tuijottaa kattoon, katatoonisena ja ehkä yrittää räkiä sinne !! tai voisin yrittä syödä muovipussin tai jotain... huoh)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti