maanantai 27. lokakuuta 2014

Alistukaamme !!

Niin, siinä vähän läskiposki lätisee ...niin... sös sön sös sön söö."Konna" ?!.... W T F !!

Eli... "kansalainen" joka puolustaa "oikeuksiaan" (eli olento Maan pinnalla, joka ei halua alistua häntä käskyttäville ventovieraille sadistisille imbesilleille kuin jokin gimp-masokisti muuli) on nyt jo sitten ihan Perus Konna ?!? ...wau.

Tätä tietä Totalitarsimiin ====>

Matka sinne käy kuin lentämällä, sujuvasti ja ällistyttävän nopeasti.

Ja suomalaiset vitun naismaiset muulit on tuossa(kin) äänestyksessä heti ynisemässä, että "jee!! lisää valtaa Poliisille ja meidät mahalleen! niin just! jee!". Hahahahaaa, vitun idiootit.

Tällaista oli myös Neuvostoliitossa ja tällaista on myös kommunistisessa painajaisessa nimeltä Pohjois-Korea ja tällaista on 2014-luvun Suomlannissa.

Haistakaa kaikki vittu !

......mietitään tässä nyt hetki sitten, ad lib, että ; miksi "ihmiset" haluaa yhä enemmän ja enemmän asioita "kriminalisoiduksi" ?
Luultavasti se johtuu, paitsi koko elämän kestäneestä ns"aivopesusta" joka on kyllä pikemminkin aivojen saastuttamista tai sumentamista yms, siitä että sellaiset ihmis-apinat jotka aina vouhkaa Valtion puolesta ja saarnaa ja haluaa, että Valde on kaikkialla ja kontrolloi kaikkea jne, sellaiset ihmiset pelkäävät, etteivät he pärjää itse, tässä maailmassa. Ne pelkää, että he itse!!!!! eikä jokin kuvitteellinen "rattijuoppo" tjns tekevät jotain pahaa ja tyhmää ja myöhemmin kaduttavaa. Koska he eivät usko voivansa vaikuttaa omiin tekemisiinsä ja omiin kykyihinsä pitää omista tekemisistään minkäännäköistä kontrollia.

Eli siis ; jos ei itse usko pystyvänsä ja kykenevänsä (ja näinhän meille on suomessa aina opetettu, että asia on!! "vitut te mihinkään pysty ilman meitä!!" sanoo Valtio "te kurjat muurahaiset, ...te tarvitsette meitä!!" he sanovat) niin sitten sitä ulkoistaa tuon "kykeneväisyyden". Ja mihinkäs muuhun kuin sadistisiin mulkkuhin nimeltä Poliisi / Valtio (1 ja sama asia). Ja sinä et kuulu tuohon joukkoon !!!


Olisittepa te edes vähän enemmän kuin Anglot circa ....1900-2000 ja ennenkin sitä, oikeastaan jo Magna Cartasta lähtien, mutta silloin tällöin muuttuen ja "oscilloiden" eli ailahdellen.
Vähän vähemmän luottamusta "auktoriteetteihin" (jotka on Beelsebuubista ei "Jumalasta" vitun pässit!! -lähtöisin) ja vähän enemmän "kansalaisyhteiskuntaan" ja itseen ja parhaassatapauksessa omaan sukuun tai perheeseen, jos ne on sen väärtejä. Mutta ilmeisesti ne ie ainakaan suomessa ole !
Täällä niiden paikan on vallannut, nyt sittenmmin 1945 vuoden -nyt Marxismin aikakautena- ....valtio !
Ja tämä Moderni, vitun friikkisirkus nimeltä "Suomi". Jota kukaan ei kykene enää tunnistamaan miksikään.

Kyllä Ruotsalaiset lienevät sittenkin oikeassa, teidän on pakko olla jonkinlaisia "Mongooleja" tai jotain ylimalkaisen Aasialaisia. Mutta onhan niillä toki puolensa, myönnettäköön ! Älykkäitä paskiaisiahan ne on, ei siitä kai mihinkään pääse.  Ei silti Valkoisen tasoa, mutta liippaa jo hyytävän läheltä.

Kuten Matrushka kirjoitteli tuossa taannoin, ei Mongoolit kestäneet alkoholia yhtään ! ja sehän ne sitten lopunkaiken kai tuhosikin, vitun idiootit...hahahaha !! yhtä typeriä kuin ryssät ! Ja samanlaisia ihmiskunnalle, ei vain hyödyttömiä, mutta positiivisesti tappiollisia  kusiaisia. Pelkkiä Aluevaltaajia ja öykkäreitä ja väkivaltaisia känniläisiä jotka siltikin, halvatun rehvelit, ylpeilevät "saavutuksillaan" !! hahaha, kuin neekerit ja juutalaiset !!


On niillä ottaa saatana !!


Summa Summarum : en itseasiassa tiedä, että ....miksi suomessa jaksetaan meuhkata ja pelotella ja änkyttää aina "Islamista" ja miksi suomalaiset siitä toisiaan varoittelevat ja sitä kammoavat ! Sehän on saatana kuin teille räätälöity "uskonto" fo faks seiks !! Siinähän on teille kaikki, kaikki mitä te ikinä olette kai halunneet!!!
Senhän se nimikin jo saatana tarkoittaa "Alistu!!".

Sehän on suomen finuiittien ihanne usko. Ja siinä saa nussia lapsia ja vuohia ja räjäytellä shittiä yms ! Sehän on ihan mahtavaa !!?
Sotaisaa, näennäisen Ultra-heteroa, alistumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti