torstai 30. lokakuuta 2014

S.O.A U.J.A osa.3

Sons Of Anarchy Uusimman Jakson Arvostelu

No joo......no. Ihan jees.
Silti vähän oudohkoa.

Ensinnäkin, unohdin viimearvostelussa nostaa esiin sen, että siinä yhdessä kohtauksessa, taas tuolla samalla saatanan tienpätkällä!! vaihtui keskipäivä yht´äkkiä keskiyöksi !! Siinä jos missä on jo aika vitun amatöörimäistä dramatiikkaa. "uuuuu On päivä!! ....NYT on YÖ !! äääääähähähähähäää"

Tietenkin kyse on idioottimaisen surkeasta leikkauksesta ja vanhasta kunnon "huonosta suunnittelusta". Mistäpä muusta.

Mutta eniwei, takaisin tämän illan episodiin. (Vittuako minä näitä edes ylipäänsä täällä arvostelen?!.... osaako joku sanoa?... lukeeko tätä joku? W T F !!)

Ajoivat saatana samaan puskaan!! kaikki !! Zäx ja se hyvän / paremman näköinen niistä aaveenkasvoista ja se Zäxin äiti niiden skidien kanssa !! Fak mii !!
Ja taas siis siinä ihan täsmälleen samassa mutkassa ja tieosuudella !! Täääääääsmälleen !! iiiihan sama, iiiihan taaasan samalla !!

Ilmeisesti sillä tieosuudella on vietetty päivä ja yö jos toisetkin, kuvaten ja kuvaten. Kohtaus kohtauksen perään, tuota samaa paskaa... "tara ajaa puskaan" ..."zäxiä ammutaan!"...JA!! "sekin ajaa puskaan" ...."jotakuta ammutaan!! ja autot pysähtyy ja kääntyy poikittain tielle ja osa ajaa puskaan!!" ....."koko ryhmä ajaa vähän matkaa ja ...ehkä jotain tapahtuu!!..." Jotain tällaista siinä kässärissä on luettava !!

Niitä ammutaan hätkähdyttävän usein !! Ja siitä ei edes olla moksiskaan !! Minä olisin uskoakseni ainakin jokseenkin, sangen ...jotain  -jos minua tuliteltaisiin tuohon tahtiin ja noin vitun usein !!

Tässäkin jaksossa oli vaikka kuinka vitusti niitä kohtia jotka on epäilläkseni "editoinut" tai "leikannut" joko joku teini-ikäinen harjoittelija tai sitten ihan ...suoraansanottuna... apina!! (luullakseni simpanssi tai Bonobo. E.O.S).

Ja ....kuinka vitun vaikeaa se voi olla, herra paratkoon !! saatana sentään!! päästää siitä yhdestä vitun rumasta jutkusta ilmat pihalle!!? Tsiisus faking khraist !!
Jos Sonssit pystyvät muutenkin, muina miehinä, murhaamaan eli ei siis tappamaan vaan -murhaamaan- esim sen vankila-poliisi mulkun vaimon ja sen mulkun itse, niin kuinka se voi olla niin käsittämättömän vaikeaa tappaa se saatanan "Clay" !!!!?
Se on yhtä vaikeaa näemmä, kuin Supersankari leffoissa sille pääpahikselle on tappaa se itse pää Supersankari hahmo. Eli käytännössä katsoen, täysin mahdotonta. Lähelle kyllä päästään ja usein, ja "kaveri" on usein ja toistuvasti ihan tuossa tähtäimen tai pistimen päässä, mutta ei!!..... jostain syystä... on vain khuulimpaa ja uhkaavampaa puhua ja selittää ilkeitä suunnitelmiaan kuin vain vetää liipasimesta tai painaa sitä pientä punaista nappulaa tai iskeä sillä vitun laasermiekallaan tjms !! Vittu mitä paskaa !?!?

Tappakaa se nyt sitten jo, saaaatana !!

Ensi jaksossa se luultavasti juonittelee itsensä takaisin "klubiin" ellei ole jakson alussa JO juoninut!! ja se rumempi aaveennaama siellä asunto-autoläävässään antaa "Clayn" panna itseään suuhun. Ja tietenkin myös kaikki ne naaraat on siihen niinq tiäzä ihan kybällä lääpällään... koska...onhan se kuitenkin niinq niiiiiiin vit ! komee.

Tara istuu luultavasti Klein kullilla heti ensi jaksossa !! koska..... no, koska.... mitäs sitten? siinä on järkeä kuitenkin...?...niinhän nämä tapahtumat etenevät tosielämässäkin?! Näinhän tämän on mentävä. Miksi sitä kyseenalaistatte !?! Onko teillä käsikirjoitustutkinto Los Angelesilaisen sillan alta !?! häh ?!? ONKO !!?

Ja ...siiis.... onko sillä asuntovaunurumiluksella siis... niinq jokin sairaus? syäpä tai jokin !? ..mitä vittua!!? missä vaiheessa se sen on saanut !? onko minulta jäänyt jakso tai 2 katsomatta ?! (tosin, ensimmäiset ...ehkä 3 tai 4 tuotantokautta ...välttelin ikinä edes katsomasta koko paskaa. Katsoin kyllä sivusilmällä, mutten ikinä oikeasti kiinnostunut. Enkä suoraansanottuna tiedä miksi kiinnostuin nytkään..?!)

Sarjaan on myös nähtävästi alettu heittelemään epätoivoisesti noita takaa-ajo kohtauksia, jännityksen yms lisäämiseksi. Ja ....oooonhan se....onhan se ihan... kelpo meininkiä, ihan sellainen.... oma juttunsa. Miksei ?


Outo sarja. Vitun outo !!
Yhtä outo kuin se yksi vitun hillitön läski siinä klubissa, se sellainen (luultavasti Neanderthaali) käsittääkseni vähän keltapäinen? ...mörkö. Se sellainen ihan vitun leveä äijä mikä on niin valtava, ettei suurimmaksi osaksi mahdu kokonaan edes kuvaan. Ei edes se sen iso käkkäräinen päänsä ! (se on kuin heinäluomalla! mutta vielä hiuksilla!!).

Miksi se muuten on edes koko klubissa? jokin "kokelas"han se kai on? .....jos se vitun lörtsy istahtaisi oikeasti moottoripyörän selkään niin .... pyörän selkä sanoisi *nax* ja se olisi siinä sitten ! leveenä pitkin asfalttia. Vitut se sellainen mihinkään fillaroitse !
Ihmiskilpenä se sensijaan olisi kai aika paikallaan !! Siitä ei taida mennä edes tankin kuti läpi tai mikään vitun BUK-ohjus, saati sitten jokin nynny pistoolin luoti "uuu!" tai hirvikiväärin lälläriluoti !

Mainittakoon muuten vielä, että : nyt !! nyt tuossa sarjassa oli näytillä!! ei tietenkään käytössä, mutta näytillä siinä se yksi fillari, joka käsittääkseni vastaa jotakuinkin sitä mitä oikeat Helvetin Enkelit ja Bandidosmulkut ja Mongoolit yms..mitä näitä nyt on, -käyttäisi !! Siinä oli 1 sellainen pyörä !! ja juuri se on se mitä ne EI käytä!! vaan kiertää mahdollisimman kaukaa ja hämmentyneenä kintaallaviitaten. WTF ?!

Kiehtovan outo sarja !! Amatöörimäinen...kyllä, mutta jotenkin silti sangen viehättävä.

Täytyy katsella.

(Musiikki siinä on kyllä yleensä ihan täysin lahjatonta paskaa. Ei hyvä. Saundträkki ...ei-hyvä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti