lauantai 11. lokakuuta 2014

Suomi matkalla maineeseen

http://www.iltalehti.fi/talous/2014101118736953_ta.shtml

Ja tämäkin vielä !!

Väestö on kohta pelkkää neekeriä ja ählämiä ja sählämiä ja viidakon vinosilmiä ja ryssiä ja "älykääpiö" määritelmän alapuolellekkin vielä jääviä paikallisia katutappelijoita ja känniääliöitä. Ja vanhuksia ja "syrjäytyneitä".
Ja hynät on loppu tai loppumassa ja velkaa otetaan kai vaan lisää.
Brysseli kyykyttää sen kun kehtaa ja rüssätkin yrittää olla sen verran kuin uskaltavat, hankalia.
Töitä ei ole enää kuin joillain MaMu-siivoojilla ja roboteilla, ja tietenkin Virulaisilla raxaäijillä yms. Ja huumekoirilla lentokentällä. Muttei juuri muilla.
Ja kohtaa täälläkin on jo kaikki maailmassa saatavillaolevat taudit ja vitsaukset, neekerien lisäksi siis.

Sensuuri ja vapauksien varastelu yltyy kuin kaikissa muissakin lopunajan helvetinlävissä ja totalitäärisiksi muuttuvissa maissa, ja "toisinajattelijat" pyritään vaientamaan tai tappamaan (ennenpitkää).

Jne yms.

Tämä kaikki pyörii aina samaa rataa, loputtomalla silmukalla, minkään juuri muuttumatta, kenenkään tajuamatta tai ainakaan muuttumatta.
Tämä kaikki on nähty ja näytelty jo niiiiiiiiiiiiiiiin monta kertaa aiemmin, halki planetaarisen historian, ettei sitä voi itse jumalakaan enää muistaa kuinka monta tarkalleenottaen.

Suomi tietää jo menevänsä päin paskakasaa ja pohjaa jos seuraa "muita Euroopan valtioita" ja eritoten Ruotsia, muttei siltikään osaa eikä uskalla tehdä mitään omaa ja uutta ja erilaista, ja vain yksinkertaisesti "repäistä".

Sitäpaitsi..... voisihan siitä kyllä ne ryssätkin suuttua.


Eikö ole saatana talveakaan enää !! On vain tämä tylsä ja loputon Syksy / kevät -oletus asetus. Vaikka puolensahan siinäkin kyllä, myönnettäköön. Mutta silti ; olisin halunnut ihan ehdan Joulun !! ihan ihka oikean, wanhan kunnon talven. Lunta ja kaikkea sitä shittiä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti