lauantai 18. lokakuuta 2014

NHL Arvostelu

Huomioita NHL-ottelulähetyksistä

Katsoin tuossa viimeyönä vähän noita NHL-matseja ja tein tällaisia huomioita.

Ensinnäkin lähetykset alkavat radikaalisti nopeammin kuin suomen lätkälähetykset  perinteisesti. Siellä mentiin vain bäm-bäm-bäm suoraan osiosta toiseen, ehkä noin minuutin sisällä! ja yht´äkkiä peli olikin jo käynnissä ja täydessä vauhdissa. Eikä se ollut sellaista viipyilevää, pitkää ja rituaalinomaista lämmittelyä kuin se on suomessa ! Eritoten MM-lähetyksissä ja Olympialaisissa.
Joissa kestää jopa 30min !! päästä itse asiaan. Siinä ajassa ehtii jo vaikka käväistä kaupassa ja saunassa ja nukkuakkin hyvän tovin ennenkuin "puhuvat päät" on edes alkaneet toistaa niitä samoja fraaseja ja keskusteluita joita olemme nyt yhtäjaksoisesti joutuneet sietämään jo ainakin... kai kolme - nelkyt vuotta.

"Änärissä" tilanteet ja koko peli myös tapahtuu paljon nopeammin, tietenkin kiitos pienen kentän / kaukalon. Ja moni tilanne vaikutti .....lähes lavastetulta tai jotenkin sovitulta / pedatulta.

Itseasiassa tuossa pyörii nytkin yksi matsi taustalla (tosin kirjoitus alettiin jo .....eilen ../ toissapäivänä) Floridan Pantterit vs Puhvelin Sapelit. Ja ....ihan pelleilyähän tuo on koko  homma ! Nyt näen miksi ne kaikki "änäri"miehet kuten Selänne -on yleensä aina olleet ihan yhtä tyhjän kanssa, hyödyttömiä puujalkoja, kaikissa MM-matseissa. Se johtuu näemmä siitä, että jopa lätkä kuten kaikki muukin, on pelkkää fuulaa ja pintaa ja sirkusta yms tuossa vitun kuvottavassa ja oksettavassa ja luotaantyntävässä ja rumassa persreiässä nimeltä U.S.A Kaaaaaaaaaaaaikki on siellä vain jotain lapsellista vitun idioottimaista pullistelua ja esiintymistä. Röyhtäilystä kummitusjahtiin ja siitä aina jääkiekkoon asti.

Ja uskon kyllä sen mitä yhdessä Kräkkedin artikkelissa lätkästä USA:ssa sanottiin, eli että ne ei oikeasti juurikaan välitä koko lajista, mutta menevät siinäkin mukana vain koska tykkäävät riehua siellä katsomossa ja "olla osa, olla mukana, sitä koko peliä" jne. Eli ne vitun Amerikan idiootit menee katselemaan lätkää vain paukuttaakseen niitä päätypleksejä ja heilutellakseen kullejaan kameralle ja sylkeäkseen vaihtoaitioon ja remutakseen ja riehuakseen muutoinkin ! Vitun Jenkit, saatanan villieläimet.

Ja totisesti ; katsellessani sivusilmällä noita tilanteita, ...ei noita vitun zombeja näy juurikan kiinnostavan itse pelaaminen vaan ympäri pyöriminen ja sekalainen haahuilu. Ei viitsi puolustaa käytännössä lainkaan, siksi siellä syntyy aina niitä "niin ihmeellisiä ja paljon vauhdikkaampia kuin täällä ja missään muualla" tilanteita. Kuten kaikista pienistä välähdyksistä, kuin Taivaasta!, aina on näytetty mitä änäristä on näytetty. Aina siellä on muka jotain niiiiiiiiiiiin vitun paljon ärhäkkäämpää ja nopeampaa ja parempaa ja vauhdikkaampaa ja khuulimpaa kuin täällä, ettei sitä voi kuin ihmetellä ja ihastella, kyynelehtien kun ei ole siellä.


Haistakaa saatana vittu !! Fuck you all.

P.s Ainoita hyviä puolia on nuo kaikki TV:n esitysgrafiikat yms pikkukiva ja kekseliäs. Mutta suomeen moisia on turha odottaa. Täällä niistä "jyrähtää" ja "örähtää" ja "ärähtää" vääjäämättä Lipposen Paavi ja komentaa kaikki mahalleen maahan tai vähintäänkin kyykkyyn, jotta Jumalaallinen, Deus Ex, Poliisivoima voi tulla kourimaan munia ja vartta ja tarkastamaan taskut ja kuseen niskaan ja syljeskelemään selkään. Sillä, fak jeah !! ...Suomi.... se on Mahtava !!

Suomi hu Ackbaaaarr ! Suomi hu Ackbaaaar! ...Suomi hu....*valtava räjähdys*.
"...Ha?...jaa mikä Suom..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti