tiistai 21. lokakuuta 2014

Suomi = Pohjois-Korea

http://www.iltalehti.fi/smliiga/2014102018765699_sm.shtml

Olen merkillepannut sen, että yhä useampi ja useampi teistä med börjareed, käyttää suomea kuvaillessaan tuota sanaa tai käsitettä "Pohjois-Korea". Kuten minäkin, täällä, blogistaaniassa. Ja se onkin aiheellista, mutta ; olettekohan te alkaneet oikeasti jo huomata ja hahmottaa ja käsittää orastavalla tavalla ja hyväksyä, että tuo on järkyttävän todellista ?! eli tämä pikku-paska todellakin ON p-korea. Ja uskon itse vaikuttaneeni teihin jonkun verran, sillä näen niin usein, yhä enenevissämäärin, ympäri blogosfääriä ym, sanoja ja käsitteitä ja lauseita ja tapoja kuvailla asioita joita lähinä minä olen käyttänyt !!

Ja minä ilmaisen itseäni aina mahdollisimman mitättömällä ja kapealla ja rutikuivan Virallisella ja epä-originaalilla tavalla tässä blogissa, koska en halua antaa mitään oikeasti hyvää ja khuulia ja kaunista ja repäisevää -teille ilmaiseksi ja anonyymina.

Mutta tässäkin rampautetussa & "händikäpätyssä" tilassa... minä olen ilmeisen vaikuttava !! HAhahaa. (Extrapoloikaa siitä !)

* * * * *

Nyt kun tuon mainitsin niin mainitsen yhden neuvon teille Blogosfääriläiset, kaikki jotka eivät esiinny omalla lärvällään ja nimellään ja ole vieläpä mieluusti sangen kuuluisia eli lähinnä Halla-Ahon luokkaa tjns. Neuvoni on ; älkää ikinä antako mitään liian hyvää ilmaiseksi jos haluatte siitä vielä joskus mitään arvostusta tai kunniaa tai maininnan, -että tämä ja tämä lausahdus tjms on totisesti sinusta! lähtöisin. Sillä toisin kuin suuren maailman ihmiset, Anglot kai lähinnä, suomalaiset eivät vieläkään käsitä sen paremmin kuin nekrut, siteeraamista. Ja sitä, että on tärkeä mainita mistä tai kenestä jokin lausunto  tai hauska sutkautus tms on oikeasti peräisin.
Tämä on yksi syy miksen ikinä itse sano mitään sellaista josta haluaisin mielelläni kunnian ihan itsenäni, koska en luota suomlannin vitun Finuiitteihin puolen-puupennin-vertaa !!

Te rohmuatte aina kaikki itsellenne tai jokin kiusaajan reppana seassanne ja väittää sitä sitten kovaan ääneen omakseen kuten maailman sivu on aina käynyt.

Ja yksi syy miksi moderni maailma kärsii kaiken totaalista mitätöitymistä, on se yksinkertainen tosiasia, että me "hiljaiset" ja siis oikeasti lahjakkaat yms, emme enää ole kiinnostuneet antamaan teille vitun muuleille ja teitä "johtaville" (lue: paimentaville) Lusiferin lapsille... mitään !! Ja nyt kun ei ole enää ketään oikeasti viisasta / hauskaa / älykästä / lahjakasta yms -syöttämässä jatkuvasti uusia visioita ja ideoita ja asioita ja kaikkea näille rutikuiville byrokraatti-samojedi-varkaille ja muiden maiden vastaaville, on kaikki alkanut näivettymään kun heidän oma tyhjyys kumisee yhtäältä, ja toisaalta vallitsee uusien "innovaattorien" puute. Well guess what motherfucker!?!? ...i ain´t giving you jack-fucking-shit !!

Pitäkää tunkkinne !!


Sitä on sanottu, että suomeen syntyminen on kuin lottovoitto, ja vaikka tässä on totuuttakin siteeksi ja se ehkä piti ennen paikkansa, jos ei paremmin niin ainakin erilailla kuin nykyään täällä Lähi-Itään kuuluvassa suomlannissa, niin se on myös kokolailla täyttä potaskaa.
Todellisuudessa suomeen syntyminen on, jokatapauksessa ja vähintääkin -myös-!, kuin lento-onnettomuus !!... ja lässähdys suoraan tulivuoren kraateriin. "Venäläisen"(Ryssäläisen) tulivuoren.

Kuten olen sanonut ; tämä maa ei inspiroi / motivoi.

Ja sellaisella..... mitä sellaisella on tekuutta ?! What it is it´s good for ?

Tämä on siis periaatteessa Perse-Korea, mutta ryyditettynä nekruilla ja muslimeilla ja somaleilla ja mustalaisen varkailla ja muutamilla jutkuilla !! Fakin hel.
Eikö tuo kuvaile jo aika pitkälti, Helvettiä Maan päällä ?!? Ja Ryssät naapurina !!

* * * * * 

Oletteko sattunna huomaamaan, että yleensä aina kun joku täällä tulee tavalla tai toisella Suureksi, niin ....hän menee olemaan suuri johonkin muualle !? Hahaha, yleensä Ameriikkaan. Poliisien ja Totalitärismin maahan. Tosin se oli yhdessä vaiheessa vähän vapaampi jollain tavoin ja joiltain osin kuin moni muu "nevada" tällä apinain planeetalla, muttei enää.
Nyt siellä on jäljellä ja sikäli vallalla enää todella, todella, hengenvaarallisen typeriä, steroidi-päisiä, lihaksikkaita, idiootti lihapää kyttiä / uniformuisia sadisteja jotka todennäköisesti tappaa sinut jossain vaiheessa.
Sinne menoa en suosittele edes ....joillekkin vähän laimeahkoille vihollisillenikaan, mutta kylläkin niille oikein todella pahoille vihuille. Menkää sinne, minä sanon !! hauskaahan siellä on! minä sanon.Reissuun reissuun !! (Minä jään tänne pelkäämään, avec plaisir !).

Ja näämmä lätkäkin pitää täällä pilata, tuolla samalla saatanan samojedijunttineekeri tyylillä kuin ihan kaikki muukin. Tuolla typerällä ryssämäisellä hätäpaskalla, kun yritetään pelastaa oma perse ja työntää kenen tahansa muun reva "tulilinjalle". Halveksittavaa touhua. Halveksittavaa.

Jumalattomia villejä !! Sanoisin kai, jos raportoisin näistä "Finneistä" jollekkin, Rooman keisarille tai jollekkin. (Ja niinhän ne toisilleen raportoikin [ei nekään ihan idiootteja olleet!]).

* * * * *

No...se on pääasia, että naisilla on kaikki hyvin !! Ettei yksikään lahjakas mies pääse vahingossa pulpahtamaan pinnalle ja muuttamaan asioita ja muallimmaa paremmaksi !! Notta se se vaston hyvä !!
Että täällä saa Totalitääri ämmät komentaa ja Pirkot ja Sirkat laatia tuimia ukaaseja ja miestä ja penistä kyykyttäviä juutalais ediktejä / lakeja ! Ja miellyttää Marx sedän haamua.
On tärkiää, että naarahilla on "tasavertaiset oikeudet" (eläinten kanssa, olisi se oikea kategoria) ja että ne saatana vielä äänestääkkin !! ja pamlata kamerain edessä tärkeistä asioista kuten Maahanmuuttajien, jotka me tänne vartavasten olemme pyytäneet ja halunneet ja kutsuneet, oikeuksista ja velvollisuuksistaan ottaa rahat sossusta ja siitä, että heidän typerää kivikautista hevonpaska uskoaan kunnioitetaan täällä enemmän  kuin mitään kotoperäistä ja traditionaalista tai ...ylipäänsä järjellistä.

On tärkeää ja hyödyllistä, täyttää tämä pieni maa, kukkuroilleen!, äärimmilleen, laeista ja estoista ja kielloista ja komennoista (kuten Helvetissä ikään!) ja tehdä se mahdollisimman änkyräisen synkeäksi omille kansalaisille (tokihan sillä voisi neekerin, pari, karkoittaa. Olemalla mahdollisimman ...wanhan-maailman suomalainen! se on aika vitun ankeaa se!!!) ja sakottaa ja käräjillä alistaa ja kaikin keinoin nöyryyttää omiaan, koska.... koska niin nyt vaan on aina tehty !! ja ......miksei !?!? Niinhän kaikki muutkin diktaattorit tekee ! Ja toimiihan se niillekkin.

Ja onhan tossa toi haiseva ryssäkin vielä vieressä... aatelkaa ny perkele miten se reakoisi jos yht´äkkiä täällä alettaisiin jotenkin..."kukoistaa" tai jotain !! Nehän "paukkisivat*" heti paikalle ja omisivat kaiken menestyksen ja tappaisivat kaikki muut, eli siis ns "Suuren Enemmistön" eli "Yhdentekevät Muulit".

( * Madventures:n Riku käyttää aina tuollaista ...adjektiivia? ..verbiä?.... ihan jees. Np)

Eikä sitäkään kyllä varmaksi tiedä, etteikö Yhdysvallat pommittaisi meitäkin jos alkaisimme vähääkään olla täällä, keskenämme, omia Itsejämme -eikä Anglojen haapeita kopioita. Sillä niin keskeisessä roolissa me maailmassa vaikutamme !!
Kyllä ne aina siellä YK:n ja EU:n Huippu!! Huippu!! kokouksissa meitä aattelevat, et "mitäköhän ne siellä susirajalla, siellä Finlandissa, tästäkin ajattelevat? ...hei!?...voidaanko me näin tehdä vai vaikuttaako tämä meidän suomen suhteisiimme ?".

Ei Ameriikkakaan olisi kuuhun edes tähdännyt, ilman suomen suostumusta !! Ei ikänä !! Saati sitten älkanut sotimaan pitkin maailmaa, siellä täällä.
Kyllä se kuulkaa käsky käy, yleensä, aina täältä. Suomesta.
Ei maailmalla mikään inahdakkaan ellei sitä hyväksytä täällä ensin.

Ihan kuten, ilman Rakkaan Johtajan ja hänen Sankarillisen (varkaita koko sakki!! ...hys!) sukunsa saavutuksia, meillä ei olisi monia monia Moderneja keksintöjäkään !! Ei olisi sähköä ei vettä ei junanratoja, ei edes luultavasti taloja !! asuisimme vieläkin siellä missä suomalaiset on traditionaalisesti aina ennen asuneet eli taivasalla tai muiden maiden kapakoissa. Tai Ryssän puolella jossain kolhoosissa.


Aatelkaa ny vittu vähän hei! mitä tekisi joku kälyinen Nyy Jookkikin !! saatana, ilman länsi-siperian rannalla olevaa länttiä nimeltä "Helsinki" !!! Aatelkaa.
Vittu..ei mitään !! Nuthin, nada..ei mtn.


Relevanttihan tää on !! kuin pjongjang !

* * * * *

Nyt ei ole enää saatana talveakaan !! Pilvettömyys ja kosminen taustasäteily ja itse isä aurinkoinen on vieneet meiltä senkin !! ja sen myötä paljon kaikkea tuttua ja turvallista, kuten neekerittömyyden yms. Mutta toivotaan, että ne nuoruudestamme tutut brutaalin runtelevat pakkaset tekisivät tiensä takaisin tänne ja hätistäisivät mahdollisia Maahantunk..muuttajia, sankoin joukoin. Harmillisinta siinä on, ettei se kuitenkaan ikinä hätistä niitä meidän omia Suurmulkkuja, niitä vitun vesipäitä kiusaajia ja kyykyttäjiä ja komentelijoita eli "Valtiota" tai Hallitusta ja pikkuhitler-byrokraatteja ja "manageriluokkaa". Jotka tässä vallankumouksessaan kai on nyt sitten päälimmäisiksi selvinneet. Mutta..painiahan se vain on siltikin ! yhtä kaikki.

Pakkanen saisi hätistää kaikki Eduskuntatalon rotat ja loiset, enkä usko että sitä juuri kukaan huomaisi muuta kuin siitä, ettei Kymppiuutisissa olisi enää muita aiheita kuin ulkomaan uutiset ja joku kevennys, kun joku juntti on tippunut avantoon kalsareissaan tai täyttänyt erityisen suuren hanhen tai Mika Tommola on näyttänyt älykkäältä tai jotain. Niin ja sää!! tietenkin. Sää siis myös.
Lähinnä tylsää, räntää tai harmaata, mutta koleaa. Sitähän se täällä Lottovoitossa on yleensä ollut. Paitsi nyt tietenkin, syksy ja talvi alkaa olemaan vain jatko-osa kesälle. Vähän koleampi ja räntäisempi kesä. Toisaalta... eipä jäädy enää itse pystyyn eikä ikkunat eikä mitkään, joten "onni onnettomuudessa".

Mutta bakteerit tykkää kyllä !! Miksei se Ebolakin (joka taisikin jo kukistua, samantien) tänne tekisi majaansa!? ja varmaan jonkun Maanrikastajan myötä tekeekin. Nehän saatana kuhisee niitä!! tauteja siis. Niistähän ne on lähtöisinkin herran tähden !!
Jo sen yhden ählämin, jonka kerrassaan karmaisevista hampaista aina raportoin, sen niistä demoninhampaista lienee lähtöisin ainakin AIDS !! miksei juuri Ebolakin ?!


Beelsebuubi

Kun aina mietitään sitä miltä ihminen näyttää tuhannen tai 200 vuoden päästä niin tuo tuossa ^^ yllä, on ainakin se miltä "suomalaiset" tai "-loiset" tulee näyttämään tätä menoa. Mutta ruskeammilta, tai beigemmiltä. Siis anteeksi "Bees-schiltä" piti sanomani.

Vai...(hetkinen!)..ite asiassa...venakkaas... onko toi..hei!!? eik..ei kai toi o..onks toi iteasiassa se "Myyntimies Jethro" ?.. (ei se ehkä olekkaan Beelsebuubi!! sry Jetro).

* * * * *

Tule talvi tule!! ja jäädytä nämä mulkut. Ne oli sittenkin siedettävimmillään siten. Pahoittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti