maanantai 27. lokakuuta 2014

Italian Burger raportti

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 21:20 27.20.2014 (pyöristettynä lähimpään desimaaliin. Noin suurpiirteisesti...tasan !)

(Itseksenihän tässä lähinnä puhun, mutta..... menköön nyt sitten)

Keksin tällaisen valituksen ja purnauksen aiheen kun ja jos -ei muuta, että ...paitsi sen iänikuisen ongelman kun tuo Datan ääliö tuppaa menemään tuonne dilithiumkammioon tai hiukkas..kiihdyttimeen?.. ja jäämään jumiin!! ja Worffin raivostuttava taipumus vain tuijottaa ja öristä! perkele!!.. mutta siis, siis... niin takaisin asiaan -olen tuohtunut siitä, että suomalainen / Maapallolainen puulaaki nimeltä "Hesburger" veti myynnistä tai lopetti, myymänsä mainion hampurilaisen nimeltä "italian burger" ! Se oli nimittäin aivan loistelias burgeri.

Vaikka siitä en kaikkia osia nauttinutkaan, oli se kokonaisuutena "Hesen" parasta antia ehkä koskaan... ja nyt sitä ei sitten ole.
(Meillä on täällä aluksella näet tuo kyseinen purilais..läävä)

Jos tämä jatkuu. ....  ....  ..  fotoonitorpedot !!

Valitan myös tässä samalla, Virallisesti! siitä, että sipsipussit ovat oikeasti puolityhjiä vaikka niiden luvataan olevan jopa "Megapusseja" !! Pöh! ja kissanpaskat !! Ne ovat maximissaan ....vajaapusseja tai puolipusseja ! Joten miksei niitä vain samantien mainosteta "puolipusseina" ?!
Tämä on outo planeetta tämä "Maa"....tosin mehän emme ole siellä, per se, vaan täällä Marssin puolella ja Kimiä ....lähellä. Oikeastaan jo paikantaneet hänet, jutelleet hänelle ja olleet muussakin kanssakäymisessä ! (mutta ehdottomasti ei millääntavalla seksuaalisessa!! HUOM!).

(Paljastan jo tässä raportissani sen verran, että kyllä! hän on totisesti, de facto, seonnut ! Mutta siitä lisää Kimiä ja hänen tilannettaan koskevassa, seuraavassa sit-räpissä, tilanneraportissa [saatan paljastaa myös mulkkuni siinä raportissa...mutta toisaalta.. on ehkä viisaampi että en...]).


~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti