perjantai 17. lokakuuta 2014

Suomesta & Murjaaneista & kaikesta "siitä"

Uskon olevani oikeassa jos ja kun väitän, ja väitänkin!, että Monikulttuurisuus ja Neekerit = kuin valkoiset yms paska on jo kuollut ?! äm ai rait ?! ... . .aim rait.

Olen taas ajatellut kuinka surkeaa ja kamalaa ja ärsyttävää ja nöyryyttävää ja hämmentävää se todella on ja tulee olemaan kun tämä ohitse jo menossaoleva, joukkopsykoosi vihdoin haihtuu ja hälvenee kokonaan ja lopullisesti. Sitten.... tajuatte jokukerta yht´äkkiä että...heeeeeetkineen...siis ...ei!! täällähän on somaleja ja neekereitä ja ryssiä ja mielisairaita ählämiperkeleitä !! ja joka nurkka väärälläänkin vielä !! Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Pahinta tämä tulee olemaan niille / niillä jotka on tehneet skidin jonkun murjaanin kanssa !! Minä ihan oikeasti säälin teitä. Vaikka te ette luultavasti sitä ansaitse, mutten mahda itselleni mitään, sen enempää kuin neekerikään tai jutkut tai ählämi. Sitä on mitä on......ja siinä kaikki.

Mutta toisin kuin me lokaalit, paikalliset aborginaali-natiivit, nämä tulokas / kolonisaattori lajit... ne lisääntyvät !! ja lisääntyvät ihan päivätyökseen !!

Niitä on ennenpitkää täällä 10miljoonaa, sitten 15, sitten 20, sitten 25 ja sitten 55 ja siitä eteenpäin. Ja kaikki, kaaaaikki!!, luonnonvarat kulutettu loppuun (jokun diktaattorin edesottamuksiin ja kansanmurhaan [thät wud bii as]) ja luonto raiskattu kuten kaikki naiset ja lapsetkin, kaikkialla mätää ja rappiota, satunnaisia murhia ja tappoja ja puukotuksia ja jengiväkivaltaa ja typeriä vammailevia esityksiä sormilla. Ehkä siitä, että kummalle puolelle jokkee olet asuttunut tjms tyhjänpäiväistä neekerihölinää. Muttei ne juuri ymmärrä mitään sen yläpuolella, ja me valkoiset intämme, että senkin yläpuolella on elämää ja asioita ja ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia.

Kaikki paikat  tautisina, savuavina raunioina ja palavia ja jo palaneita autoja / raatoja kaikkialla. Keisarinamme riehuu joku Somalian Murhaneekeri joka orjuuttaa jo orjaksi totutetut suomlannin inuiitit iisimmin kuin käy paskalla, ja mikä pahinta... suomlannin inuiitit tykkää tästä !! Feisbuukissa ja IRL.

Täällä tulee myös kukoistamaan ja tuhojaantekemään lähes kaikki ihmisen ja neekerin tuntemat taudit ! Jos ilmasto ei tästä pian kylmene ja paljon, niin täältähän se saatana versoo jo, herran tähden!, se seuraava Maailmanluokan basilli... jokin Ebola tai AIDSin tai jonkin vastaavan kaltainen ´super-ötökkä´.

Enkä nyt puhu mistään Antti Railion "musiikista" tai Teräsniskan Suvin tai kenenkään muun vastaavan nykymuusikonplantun joutavuuksista vaan ihan oikeista taudeista !

* * * * *

Tätä MoKutusta on suomessa harrastettu mm siksi, että sen avulla on voineet tietyt mulkvistit iskeä päin näköä...toisia suomalaisia !! eritoten niitä joista eivät tykkää....eli suurinta osaa suomen Kansasta. Ja suurinta osaa myös eläinkunnasta (johon muuten, sattumalta ja iroonista kyllä, kuuluu myös suurin osa näistä Tänneotetuistakin).

Ja siksi, ettei suomalaiset pikkupaskat, pikkuhitlerit, pikku byrokraatin painajaiset ole yksinkertaisesti uskaltaneet ja kehdanneet sanoa "ei" siellä rysselissä. Kuten Hankamäen Jukka asian hyvin ilmaisi "tulevat suomen päättäjät selkä edellä kotiin Brysselistä". Hahahaa.

Ja koska suomella ei vielä ole ollut mitään kokemusta muusta maailmasta, kuten Japanilla ennen Anglojen änkemistä "pyhille saarilleen". Suomalaisille kaikki mikä on jo nähty suuremmassa maailmassa on ihan ihka uutta ja ihmeellistä. Enkä minä tuota voi tuomita enkä tuomitse, se on 1 ihmisen ja eritoten nuoren -perus vaistoista ja tuntemuksista ja mitä valkoisin piirre ihmisessä, eli uteliaisuus. (Se on myös älykkyyden merkki! Mutta tehkää tyhmät kerrankin elämässänne, kurjassa kurjassa elämässänne, oikein ja älkää matkiko tuota piirrettä meistä oikeasti älykkäistä. Se ei kuulu teille !! Kaikki ei nääx kuulu teille !!)

Tämä kaikki on myös seurausta siitä, että olemme "altistuneet" vuosikymmeniä (ainakin pari, kolme) Haliwuudin elokuville ja niiden lupailemille khuuleille maailmoille. Bladerunnerista Fifth Elementtiin, meille on näytetty aina jotain kaunista ja kansainvälistä. Ei ikinä mitään aitoa ja paikallista valkoista, mutta sitten kyllä jos kyse on jostain vitun pikkupoikia köyrivästä likaisesta saatanan Mullahista tai jostain nenäänsä kaivavasta ja räkäänsäsyövästä pikku Pacosta Mehikossa tai pullottavan mahan omaavasta neekeripennusta Ahrikassa ! Niistä kyllä piisaa kaikkea "juurevaa" koska ....kuten kaikki tietää : vain neekereillä on juuret ! Ei valkeilla tms.

On tosin sangen iroonista, että sillä välin IRL ...kuten Tex Arcane sanoi "Homo Sapienssilla ei vain yksinkertaisesti ole sukupuuta!!!" eli lähinnä neekerillä.

(Minulla on suht täydellinen käsitys "ihmisen" todellisesta ja oikeasta, de facto!, alkuperästä. Mutta se ei kelpaa ihmisille eikä kukaan koskaan halua oikeasti sitä tietää. Joka minulle aiheuttaa sellaisen assosiaation, että - syvällä sisällään....te kaikki tiedättekin sen jo !! ja se teitä niin satuttaa, ettei kukaan koskaan halua sitä kuulla eikä uskoa. Kuten Luke kuulessaan suoraan lahjahevosen suusta, kuka isänsä oikein on ! )

* * * * *

Suomi.

Suomi on käytännössä ja periaatteessa, istuutukaa jollette jo istu..toisaalta ; kuka helvetti tätä seisaaltaankaan lukisi!! *tsihihihihihii* ...tosin eihän tätä kai kukaan edes lue mutta...whatever.. niin siis, -Suomi on yksiselitteisesti ja ihan ihka oikeasti ; varastettu !! se on varastettu meiltä ja meidän pitkien ja turpeiden "perunaneniemme" alta !! (ei yhtä pahat nokat kuitenkaan kuin Gerard Depardjööllä!! junou...sillä miesprostituoidulla, sillä kuuluisalla huoralla ).

Suomi on erotettu meistä oikeista omistajistaan samoin metodein kuin pienet varkaat eli katurotat erottavat uhrinsa omaisuudestaan. Eli uskottelemalla, yleensä brutaalilla väkivallalla tai sen uhalla, että Uhri ovatkin he itse!! ja että tämä oikea "uhri" kanteleekin heidän rahojaan mukanaan !! ja että heillä on siihen suurempi oikeus kuin itse niiden ainoalla oikealla omistajalla !

Näin toimii sekä Valtio ja muut Marxistit, että ihan perus PikkuPaskat tuolla metrotunneleissa yms zombieiden pesimäalueilla ympäri maailman, tai "alamaailman".

Sellaista on Pahuus.

Ja yleensä tuohon auttaa vain se yksi lääke ja parannuskeino ja se ainoa kieli mitä tuon tason elämä ja tuonlaiset elämänmuodot ymmärtää eli brutaali ja häikäilemätön ja heltymätön ja kyltymätön ja päättymättömän valppauden mahdollistama väkivalta. Vain se niihin lopunkaiken aina tehoaa eikä mikään muu, niin kurjaa kuin se meille Hyviksille onkin, niin...........niin se on.

Eihän se edes se Kiasus sanonut tuoneensa Rauhaa vaan miekan !!

Suomi on liu´utettu pois nenämme alta, ovelasti, hissuksiin, kuin kaljatuoppi nuokkuvan juopon nenän alta baaripöydällä. Eikä kukaan ole vieläkään herännyt (kai) ja tajunnut mitä juuri tapahtui.

Neekereillä ja Marxisteilla eli "Valtiolla" on ihan täsmälleen sama "ajattelu"tapa ; eli että kaikki kuuluu heille ilmaiseksi, erityisesti jos se on jotain erityistä ja harvinaista ja sitä osaa tehdä vain 1 tai muutama ihminen, ja että se kuuluu heille heti, nyt !! ja ilmaiseksi ja itsestäänselvästi. Ja että kaikki mikä on heidän, on heidän ja kaikki mikä on minun tai sinun on myös heidän. Koska ...se on vain reilua !

Fair Play ! ....c´est la vie.

Ne on siis, lyhyemminsanottuna, Varkaita !! Varkaita isolla Veellä.

Suurin osa apinoistahan on varkaita, ei kai se mikään ylläri kenellekkään ole ?!! Varastavat lippikset päästä ja paidat olalta ja Reibanit suoraan nokalta. Ei mitään häpyä eikä mitään rotia ja järkeä ja kunnioitusta. Ei mitään !! Ei alkeellisintakaan.

Ameebakin on käsittääkseni reilumpi ja sivistyneepi kuin suurin osa Apinoista. Ainakaan ne ei mielestäni varasta ja "anna väärää todistusta lähimmäisestään" ja puukottele toisiaan tai viskele paskaa pitkin seiniä ja silmiä yms.

Ne käyttäytyy suht siivosti siihen nähden.

1 asia mikä on kadonnut nykymaailmasta ja katoaa aina kaikkialta missä on liian monta kulttuuria ja rotua yhdessä paikassa yhtä aikaa ; ...miksikä sitä nyt kukin sanookin.. "lämpö" tai "rakkaus" tai välinpitämättömyyden vastakohta..?..."välinpitävyys"..?.. ja aitous ja välittömyys yms. Kaikki on sangen pinnallista ja väsyttävän vähäpätöistä eikä missään ole enää mitään niitä Suuria. (Paitsi minä).

Kohta ei ole enää autoiluakaan, koska Vasemmistovammaiset "tittootöröttimet" on jo "tehneet numeronsa meille" eli saaneet aikaan hyvin suuren osa siitä mitä haluavatkin eli : tuhota oikean Edistyksen ja sivilisaation ja esim sellaiset asiat kuin: kaikki yksityisyys ja oma omaisuus, vapaus, sähkö, lentäminen Hoi Polloille, autoilu, oikeasti aito ja kaunis arkkitehtuuri, aito huumori ja raateleva hauskuus (kaikki Beelsebuubin pyllystä syntyneet jostain syystä inhoaa hauskuutta! kaiketi koska haluavat kaikkien ottavan heidät vakavasti, koska heissä ei ole mitään muutakaan kuin pelkkää tympäännyttävää omahyväistä, paskantärkeää, Virallisen kuivaa tylsyyttä ja huumoritonta vakavuutta. Se kertoo alhaisesta älystä muuten, btw).

Myös kunnollinen ruoka ja "katuviisaus" on tuhottavien asioiden listalla, koska ....jos tuhoat ne niin...mitä helvettiä millään jäljelläolevalla on enään väliä !?!
Valtava ja vauhko lauma toisiaan paimentavia ja pelkääviä ja ilmiantavia idiootteja joita ruokkii Mäkdonalssin tappava rehu, ja jotka ei muuhun kykene kuin määkimän muun lauman mukana, jottei vaan ! jottei sitten vaaaan!! näyttäisi erilaiselta ja joutuisi syödyksi tässä ankarassa "dog-eat-dog" maailmassa. Kuten kaikki muutkin Aasialaiset, täysin kyvyttömiä olemaan itsenäisiä ja Anarkhos, ilman Johtajaa ! Siiiig hail, Suurta Johtajaa !! Siiiig hail.

Jäljellä on enää tyhjänpäiväistä ämmäin hölinää ja yksinkertaista typerää pölinää. Musiikkikin on lähinnä kaikkea Historian Loppua toitottavaa typerää neekerimäistä ja teineillesuunnattua mölyä ja hälyä. Eikä sitä pääse saatana, edes kaupassakaan karkuun perkele.

Kohta se soi kai jo paskahuuseissakin !! ...vai ?... älkää hei viittikö sitten !...hei !

Nykyään tarkkaillaan myös jo kaikkien ihmisten jokaista pienintäkin liikettä, ja kohta käsittääkseni  tulee autoihin Pakolliseksi !! (Paholaisen lempisana!! "Pakollinen") joku vitun saatanan perkeleen hevonhelvetin seurantalaite. Jokin musta-laatikko tai jokin... vitun kyttääjä. Ja kaikki olemme jo tottuneet kaikkiallaläsnäoleviin kameroihin yms. (Tuli tässä mieleeni muuten, että hei! miksei samantien asetettas pakolliseksi, tuon seurantalaitteetn sijaan, yhtä kappaletta Poliisia!! takapenkille istumaan!! jokaiseen autoon, päivästä toiseen ?! Näin muodoin saataisiin myös karsittua ehkä vähän työttömyyttä Sikojen leiristä !)

Eikä "Milleniaalinen" sukupolvi ole ikinä kokenut maailmaa jossa näitä ei ole !! Aatelkaapa sitä jos haluatte kieriskellä kylmässä hiessänne halki koko yön.
Niiden kokemus myös omasta kotimaastaan on sellainen mihin sisältyy "luonnollisena" osana neekerit ja muut päiväntasaajan hirviöt ja kaikkialla jumputtava "räppi" tai "hip hoppi" tjms (itse en vieläkään oikein käsitä, mitä vitun eroa noilla kahdella on?! räp ja hiphop) ja ryssät ja loputon lokaali työttömyys yms. Ja näköalattomuus ja toivottomuus ja todella todella aito ja oikea sellainen. Ja kaikki holhous ja ahdistelu Valtion perseenreikien taholta ja kaikki "Kansainvälisyys" eli wanhalla kielellä "Kommunismi" tai Globaali Kommmunismi, ja EU ja €ypo ym.

Ja se, että Täti kieltää !! koska ...Täti tietää !! Koska ...miehet! hah! nehän on vaan miehiä !! Naisilla on sentään tissit rinnassaan... ja miehet?..siisninq...nehävvaan tyylii lentelee saatana avaruudessa ja laskeutuilee kuuhun yms !! HAhahaa... ja luulevat olevansa saatana naaraiden veroisia !! Tai jopa....entiä...uskaltaako tätä edes sanoa / kirjoittaa..?... tai ehkä luulevat olevansa...*sshhhh* jopa itsensä Juutalaisten tasolla ! *hui*... piiloutukaa !! lattian alle tai johki.

* * * * *

Näin se vaan käy ja kukkuu. Tämä Maan varastaminen silmiemme alta !! ...itseasiassahan se on aika hienoo ! aika vaikuttavaa kun aattelee.... kaikki vaan toljottaa hölmistyneinä ja tyypertyneinä kuin jotain kolarin jälkimaininkia irtoraajoineen päivineen ja levittelee käsiään ja raapii päätään. Ja samalla kaikki Wanhat tutut Marxisti Perse-Reijät tekee työtään tyhjää kuin kuolemaa, twenifoor-seven. Thriihandret-än-sixti-faiv.

No ! neekerien onneksi on valkoinen !! Se fiksaa aina ja kaiken ja antaa sen sitten aikanaan, ilman sen kummempia vastalauseita tai seremonioita, reiluuden nimissä, neekereille ilmaiseksi. Ja myös kaikille muillekkin !! Koska...miksi ei !?!?

Ja hei !!.... eikö se nyt ole ainakin reiluu tai jotais, tai vähintä mitä me voidaan niinku tehä meijän vihollisille, et me annetaan niille ihan samat aseet kummeillon !?? ..

No...vittu !...nii !! kukapa nyt ei saatana, tilaisuuden tullen, vihollistaan aseistaisi !!? Häh... huu ?!

Sumutettavaa ! sumutettavaa sakkia kyllä kertakaikkiaan, täytyy sanoa.
Mutta ; helppohan se on tämmöisessä maassa, rottien, käyttää hyödykseen mm kylmyys ja valtavat tyhjyydet ja etäisyyden ja kansan rikkonaisuus ja jo valmiiksi kytevät vihamielisyydet ja se, että tämä juntti-mischling kansa on opetettu niin sisäsiistiksi ja hyville tavoille, että sitä voi surutta verrata Pohjois-Koreaan. Niinkuin joku kaljapomo vertasikin tuon typerän Kaljamainoskaustin tiimoilta.

Tällain suomalaisia näytetään kohtelevan.

Tuollatavalla ne Rysselin Sedätkin kai nauraa siellä meille ja meidän irvisteleville kiusaajille, Stubb, kun ne naama virneessä ja selkä kotiinpäin lähtevät sieltä tänneppäin liitelemään. Siis ne meidän "ministerit" (eli de facto "herrat" !!) ei ne Rysselinkaalit.Valitettavaa. Kovin valitettavaa.

Tässä kai kaikki tällä kertaa.

Haistakaa taas vaikka vittu tjns. What eva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti