perjantai 24. lokakuuta 2014

Poru Poliiseista

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014102318774300_ul.shtml

No on se ny saatana.
Aina jos ja kun sika tapetaan, nousee ihan käsittämätön ja ällistyttävä kohu ja poru ja itku ja raivo. Jos joku muiden kiusaamisesta ja karsinaan sulkemisesta ja alistamisesta ja pelottelusta yms elämänsä ja uransa ja olemassaolonsa rakentanut vitun paska, sortava paska, saa kerran itsekkin olla siellä "väärässä päässä" asioita niin.... eikö se ole vain "työn luonteeseen sopivaa" ?!

Kaikki idiootit on opetettu aina parkumaan sitä jos sioille käy jotain, mutta nousisiko vastaava meteli jos vain 3 satunnaista Perus Jätkää olisi tapettu ?! ....ai think not.

Mutta!! ettei kaikessa tuossa Poliisi-on-pyhä porussa olisi vain taustalla sellainen pelko (sikojen taholta) että he menettäisivät väkivallan monopolinsa !!? Että joku uskalsi haastaa heidät! vaikka heitä on satamäärin enemmän.

Luultavasti.

"Poliisi" haluaa olla se oman alueensa (esim Suomi) ehdoton ykkönen ja haastamaton ja kiistämätön Väkivaltajengi ja Herra kartanossa, ja ykkös kovikset. Ne ei dikkaa hirveästi tuosta kilpailusta.

Mutta yhtä kaikki, samoja vitun elukoita te olette koko saatanan laji, suurin osa. Siat, rotat, kaikki.
Ei teitä juuri erota toisistaan.

Suuri suuri lauma, paholaisen lapsia ja hengenvaarallisia apinoita, jotka luulee olevansa radikaalisti erilaisia kuin de facto apinat. Mut.. "oooooo jos niin ei ooo, nin niin ei oooo...*"

(*Maija Vilkkumaa - Yksi)

Minä en sääli sikoja, josko ne jokin rotta sitten teilaisikin.
Joka valitsee elää elämänsä muiden päälle romahtaen kuin tonni tiiliskiviä, valitsee myös tuon -mahdolliseksi kohtalokseen.

C´est la vie.(Eikä Poliisi  ole ystävä, vitun idiootit !)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti