lauantai 25. lokakuuta 2014

"Miksette...tee ...itse"

http://www.iltalehti.fi/viihde/2014102518779913_vi.shtml

"miksette vain tekisi rakennusta itse?"

Kiitos ! ja niinpä.

Ehkä siksi, että suomalaiset inhoavat antaa toisille suomalaisille minkäänvaltakunnan mahdollisuuksia ikinä! missään! kohota keskinkertaisuuden yläpuolelle ja "näyttää kykynsä" ja oikeasti muuttaa ja tehdä jotain !!
Sehän olisi ensinnäkin ihan liian "amerikkalaista" ja toisekseen... se saattaisi houkutella Ryssänpaskat hyökkäämään tänne, ja Kannaksen kautta vieläpä !! Ehkä ne jopa ydinpommittaisivat Stadin ffs !!

Ja suomalaiset viihtyy, ilmeisesti?, paremmin kuvottavissa, epähygieenisissä, likaisissa, vanhoissa kommarikolhooseissa kuin jossain upouudessa ja silti, silti!! kauniissa ja juurevassa, khuulissa disainatussa kaunokaisessa. Talossa siis.

Ja meillä ei ole sitä ns "itsetuntoa". Se piiskataan ja huudetaan ja kiusataan ja nöyryytetään ja komennetaan meistä hyvin tehokkasti pois jo lapsena, aloitekyvyn mukana. Kuin missä vain muussakin Aasian maassa. Eritoten siellä ylemmässä koreassa.

Meidtä on näet totutettu elämään lopullisessa ja loputtomassa ja muuttumattomassa aliravitsemuksen ja kurjuuden tilassa. Pysyvässä kurjuudessa ja puutteessa ja niukkuudessa.

Ja tietenkin ryssänpelossa.

Siksi.
Siksi "emme tee sitä itse" !!!

Se ei ole täällä ollut tapana. Eikä minkäänvaltakunnan maallinen menestyskään. Ei ole suomlannin vitun finuiitin juttu !!

"Elä ja anna toisten kuolla ja köyhtyä ja kurjistua ja syrjäytyä!" kas siinä oiva motto tälle pikku paskakasalle...ei kun siis anteeksi! eheheheee, *kröhöm* tarkoitin siis Lottovoitolle.

P.s Ei mitään vitun Gukkenhaimia !! Uskokaa nyt jo jukolauta sentään !! perkeleen jästipäiset kiusaajan Marksistimulkut !!Hävetkää !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti