tiistai 7. lokakuuta 2014

Eine kleine Kräkked valitus

Olen lukenut tässä muutamia "artikkeleita" taas Cracked.comista ja oksettunut.
Pelkää neekerin ja mutiaisen pedestalisaatiota koko vitun Amerikanjuutalainen sivu.

Kuten olen aiemminkin raportoinut, siellä jaksetaan aina itkeä tuota samaa typerää "valkoisten Lasismi" paskaa ja kohkata neekeriä ja muuta murjaania oikein olan takaa. Yök !

Nyt sitten alittivat riman ja julkaisivat tällaista saatanan kuvottavaa paskaa :

http://www.cracked.com/blog/5-reasons-you-should-be-in-mixed-race-relationship/

Eli "miksi sinun tulisi olla sekarotuisessa suhteessa".

Jumalauta, että ärsyttää jo tuo saatanan otsikko !! tuo Vasemmisto Eliitille tyypillinen saarnaava ja "paremmintietävä" vitun pomottava ja käskevä asenne (vaikkakin se yritetään kräkkedissä naamioida tietysti vain harmittomaksi huumoriksi).

 Veret saa kiehumaan eritoten nuo kohdat 4 ja 5. Eli "se on ainoa tapa todella häivyttää / tuhota rotu" ....?!? mitä vittua ??!!:.... ja "sekarotuiset ihmiset ovat todella hyvännäköisiä".

O.k ... . . .eli ....siis ? ...tä!? Mitä vittua... miksi minä haluaisin "tuhota rodut" ?!?! (vaikka niitä ei tietenkään edes ole olemassa, mutta kuitenkin on kun ei ole, koska ei niitä ole olemattakkaan... siis nääs...jos ninq sä tajuut? hei... ymmärräzä?! etsävaantajuu).

Mikä vittu noita vitun petturipaskoja oikein vaivaa? miksi ne haluaa noin päähänpinttyneesti ja pakon-omaisesti ja päättäväisesti tuhota valkoiset rodut !!??!?!? Luuleeko nämä vitun lahopäät, että se jotenkin parantaa Maailmaa ?!!? AHAHAhhahaaaaaaaaaaaaaaaaahah ahahaha halol .. . .salli mun nauraa .!!..!!.

Ja kuten sanottua ja tunnettua ja tiedettyä -Vasemmisto näkee vain rodun ja Politiikan, ei muuta. Niille maailmassa ei ole mitään muuta. Ja koska ne itse suhtautuvat päähänpinttyneesti ja pankonomaisesti ja fetissimäisesti rotuun, he luulevat kaikkien muidenkin suhtautuvan ja odottavat ja olettavat sitä heiltä. Ja sitten kun törmäävätkin siihen, ettei muut ehkä suhtaudu rotuun näin keskittyneesti, he väittävät kyseessä olevan vain valehtelun tai "piilorasismin" (lol!! hahahaha, mitä vittua sekin taas on?!!?) tjns. He eivät vain kertakaikkiaan voi käsittää ja hyväksyä tätä ; he ovat itse niitä typeriä lahjattomia keskinkertaisia sortavia pikkupaskoja joita näkevät muka ympärillään, ja yleensä täysin "turhia syöjiä" ja ylimääräisiä päällepäsmäreitä joilla ei oli mitään vitun virkaa, muutakuin kiusaajan virka, olla tällä planeetalla.

Ne on niitä sellaisia jo lapsena ihan vitun ärsyttäviä ylimielisiä pikkukusipäitä jotka luulevat olevansa, ovat siis täysin ja absoluuttisen vakuuttuneita asiasta, itse niitä ihan vitun lahjakkaita ja yli-älykkäitä ja hienostuneita ja fiksuja ja sivistyneitä ja filmaattisia ja tärkeitä ja hauskoja ja viihdyttäviä kuunnella ja karismaattisia yms. Eli kaikkea sitä mitä he eivät ole.

Niitä jotka eivät koskaan tässä elämässä kuuntele!! meitä hiljaisempia ja oikeasti lahjakkaita ja älykkäitä, ja jos kuuntelevatkin niin se johtuu vain siitä, että he ottavat meiltä "omat, uudet ideansa" joita sitten toitottaa ominaan tuolla Turuilla ja toreilla. Vitun älykääpiöt, lihapäät.

No eniwei.... siis miksi... miksi helvetissä tuhoaisimme rotumme ?!! Ymmärtääköhän tuokin ämmä mikä tuon on kirjoittanut, kuinka mielipuoliselta kuulostaa?! Ja järjenvastaiselta eli "vasemmistolaiselta".

Ja toisekseen ; sekarotuiset / mulatit yms, eivät todellakaan ole aina hyvännäköisiä. Esim kaikki nuo tuossa olevat esimerkit on joko 1) ihan tavalisen näköisiä ja platkuja tai sitten 2) ihan vitun rumia ...ja tavallisen tylsän näköisiä.

Vitun kräkked saatana. Painukoot vittuun.

(Naiset ja Vasurit on tietenkin aina myös niitä nambawan (nro 1) sopeutujia ja konformisteja ja kollektivisteja ja laumaelukoita. Ja silti saarnaavat aina "individualismista" vaikka kavahtavat nähdessään oikean sellaisen ja yleensä yrittävät tuhota sen keinolla millä hyvänsä, kuin jokin typerä ja vauhkoontunut gnuu-lauma.)

* * * * *

Ja sitten toinen artikkeli Kräkkedistä :

http://www.cracked.com/blog/4-great-moments-in-music-you-didnt-realize-were-ripoffs/

Kiintoisaa. En nimittäin tiennyt noista montaakaan tai ainakaan muistanut. Ja kas kummaa, kyllä se Maikhl Zäksönkin oli sittenkin, lopunkaiken, vain pelkkä neekeri. Neekeri joka kopioi ja plagioi ja varasti lähes kaiken, monelta muulta.

Johan pomppas.

Ja ärsyttävimpiin asioihin tuossa artikkelissa kuuluu tietysti tuo heti alussa silmille läväytetty matelu ; kuinka valkoiset aina varastaa neekerien kulttuuria (...bwahahahahahahaaaaaaa "neekerikulttuuri"...bwhahahahahahahaaa lol) ja kutsuu sitä sitten omakseen !! Jumalauta... hahaha, nyt en kyllä..tiedä mistä alkaa... aaaaahahahahaahahahaaaaaaa bhwaaaaahahahahaha "valkoiset matkii neekereitä"...?...!.... t...ää...hahahahaaaaaaaa.. aaaa. On noilla otsaa!! täytyy kyllä myöntää.

Mitä vittua on "neekerikulttuuri" ?! häh ?! vitun idiootti zombiet !?

Neekerien Kulttuuri on ; Afrikan savanneilla ja pusikoissa ja metsissä kykkimistä ja puissa asumista ja elämistä ja kiipeämistä.

Se on muiden naamojen viiltelyä terävillä kivillä ym esineillä (sittemmin kun valkoiset niitä heille antoivat -partahöylän terällä).

Se on muiden raajojen irti repimistä ja syömistä ja matchetella hakkaamista. Se on myös silmitöntä ja tunteetonta ja järjetöntä brtutaalia väkivaltaa päivästä toiseen, ja uskoa vuuduu jumaliin ja metsänhenkiin ja noitiin. Eli samaa kuin suomalaisuuskin ja Moderni Länsi.

Se on vauvajen murskaamista kallioon ja niiden syömistä.
Se on koiranpentujen kurkkujen aukipuremista (kuten Määdventsöressissä nähtiin).

Se on typerää vammailevaa tanssia, tulen ympärillä ja seven-ilevenin oviaukolla.
Se on loputonta kopiointia ja varastamista, rikoksia. Ryöstöjä ja raiskausia ja tuhrimista ja tihutöitä ja äkkipikasutuksissa tehtyjä muita "hölmöntöitä".

Se on jurakautista tyhmyyttä ja kyvyttömyyttä oppia mitään... ikinä.
Se on muuttumatonta apinamaisuutta ja sillä ylpeilyä.
Se on sivistymätttömyyttä ja satunnaista paneskelua ja ärtymyksen täyteistä ammattiloukkaantujan elämää.

Se on uppiniskaista ja nirppanokkaista ja ylimielistä ja pullistelevaa vähäjärkisyyttä ja kyvyttömyyttä ymmärtää... mitään! ..ikinä.

Se on uskomatonta omahyväisyyttä ja Rasismia !
Se on uskoa siihen, että valkoiset on heille kaiken "velkaa" ja palvelijoiksi syntyneet .........koska niin nyt vaan on.

Se on kyvyttömyyttä innovoida tai ajatella tai tehdä edes yhteistyötä.
Se on kyvyttömyyttä (kaikessa) rakentaa tai luoda mitään!! taloja, keksintöjä, autoja, sähköä ja sähköverkkoja ja junanratoja tai mitään muutakaan uniikin länsimaista ja "sivistynyttä" yms.

Se on luku ja kirjoitus ja käsittämis -taidottomuutta par excellance.
Se on typerää ja lapsellista julkista mölinää ja mölyämistä ja mielenosoituksia kaikkia niitä kohtaan jotka yrittävät opettaa neekerille jotakin (esim ......valkoiset)

Se on papukaijamaisella tai Japanilaismaisella rytmitajulla leveilyä, sillä tämä on yksi niiden ainoista varsinaisista lahjoista. Kyllä myönnettäköön ; neekerit on sangen rytmitajuisia .......yleensä. Ei aina, mutta käsittääkseni suht usein.

Se on kuumapäistä ja kuumaveristä höntyilyä ympäriinsä, koska ei ole mitään muutakaan mitä tehdä ja kun ei mistään mitään tiedä tai ymmärrä kuten kissakaan.

Tässä on vain pieni näyte kaikesta siitä Taivaallisesta loistosta mitä on neekerien "kulttuuri". Enkä edes maininnut paritusta ja huumeita ja ghettoja (joita luovat ihan tasan itse!!).

* * * * *

Sitten vielä, kauniiksi lopuksi.

Satuin Juutuubissa selaillessani törmäämään tähän : https://www.youtube.com/watch?v=STE6XtW0lYs

Siinä teille saarnaa ja räyhää ja riehuu itse "Rodney McKay" Tähtiportti Atlantiksesta, eli David Hewlett. Josta olin tuohon asti tykännyt, mutta nyt lässähti kyllä tuokin vitun hippi .........ja lujaa !!!!!

Minä sanon sille nyt "moro!" ja nyt tuli ninq "bänx".

Olen todella, hyvin, pettynyt.
Siinä se(kin) nyt sitten, saatana, rähisee siitä kuinka Kanadan tulisi vallata koko maailma Monikulttuurisuuden ajatuksella ja ilosanomalla ja millä kaikella. Ja kuinka hän ei voi "nörttinä" käsittää miksi ihmiset eivät pääse yli tästä, että on esim "Kanada" tai "Suomi" tai "Ryssäinmaa" tai mikä vain, eli siitä että on siis maita. Ja kansoja ja erillisiä kulttureita, siitä hän ei nyt vain pääse yli. Deividdi parka : (

Se johtuu, rakas Deivid, siitä että Maa on täynnänsä neekeriä ja ryssää ja hiekkanekrua ja muuta silsaa ja paholaisen paskaa. Se johtuu ihan vain siitä. Ei mistään sen mystisemmästä.
Ja yksi asia mikä tulee myös muistaa aina mainita on tietenkin se, että : miksi nämä vitun ääliöt ja älykääpiöt ja hippipaskat yms Valkoisten Vastaiset Saarnaajat kohdistavat aina...vittu aina!!! iiiihan aina -kritiikkinsä juurikin nimenomaan meihin valkoisiin !?!?!? Ajatelkaapa tätä, sikäli kun kykenette, joskus.... se on kiehtova juttu... :)

Se tarkoittaa kai ainakin sitä, että hekin sentään käsittävät valkoisen olevan "se joka päättää" sillä .....mitä vitun valtaa tai kykyjä tai virkaa on esim juurikin neekerillä ?
Ja toisekseen ; se mitä nämä tyypit ei kai sitten vain ihan oikeast käsitä, on se että ne ongelmat joista meitä valkeita syytetään -on yleensä ja useimmiten ihan niiden murjaanirotujen itse aiheuttamia ja ne on saatana ne!! ne neekerit vittu itse!! jotka eivät pysty eivätkä kykene muuttumaan mihinkään ja miksikään. Turhaa siinä saatana saarnaatte valkoisille kun nekrut on mitä on... esim tällaisia ...

Yritä noita sitten opettaa !! hahahaa.

On todennäköisempää saada Ryssästä ihminen tai feretti puhumaan englantia tai kissa soittamaan viulua, kuin neekeri ihmiseksi. Se vain on näin valitettavasti ja alhaisesti.... sellaista laiffi on.

On todella tyhmää ja tekopyhää ja munatonta yms, saarnata valkoisille kun itsekkin luultavasti, hyvin tietää, ettei ongelmat johdu valkoisten kyvyttömyydestä säädellä käytöstään ja maailmankuvaansa ja kulttuuriaan ja yhteisöään yms. Vaan nekrujen !!!

Ja te kaikki tiedätte tämän !!! saatanan vitun valehtelijat ja öykkärit ja kusipäät !!

Joten: vittuako siinä saatana saarnaatte valkoisille vitun läskipäät !?! .....siksikö, että teidätte itsekkin neekereillä saarnaamisen olevan tuhraa kuin saarnaaminen virtahevolle tai ladonseinälle ?!
Haukkua jotakuta muuta, jonkun muun synneistä !? .....heheii!! sehän käy järkeen ja on khuulia ja reilua !!

Neekeri on eläin. Ei ihminen. Ja luuletteko, että neekeri olisi antanut valkonaamalle paskaakaan, verrattuna siihen (kaikki hopeatarjottimella) mitä valkoiset on antaneet niille !?? ja siis antaneet! ei myyneet vaan antaneet !!!!

Mutta ruokkiihan jotkut koiriakin ja mitä lie kotielukoita.. ..valkoiset vain on sellaisia, ne tykkää kotieläimistä. Minä en. (No ehkä jostain, mutten suurimmasta osasta).

Jos haluaisin vastata Deividille yhdellä ainoalla sanalla, sanoisin taikasanan "Detroit". Joka saa kaikki kusipäät kai kavahtamaan ja valahtamaan kalpeiksi kuin lakana. Koska ...niiden jyrsijän aivot sanoo *narsk* ja *rax* .....koska niin ei voi olla !! Koska....koska.....no koska...... siis *katselee ympärilleen* niin siis...niimmutku hei...kun kerta...koska......koska ....siis ...*ilme kirkastuu, hän löytää vastauksen ja syyllisen* koska siis "piilorasismi!!" jjjeeeees, sehän se.

Menkää vain kotiin.

Ne tuhosivat sen kuin Jenkit Hiroshiman. Totaalisesti ja täydellisesti. Raunioittivat sen kuin aika itse. Neekerit sai valkeilta valmiina kokonaisen Cityn!! kaikkineen päivineen ja vieläpä suht menestyneen ja kuuluisan Cityn ja mitä ne teki ?! tuhosi sen. Täysin. Nyt se on ihan absurdeina, apokalyptisina raunioina, ja nekrut.....siellä ne on ja "rullaa" siellä ne vaan elelee nekruina, kuten nekrut aina ja kaikkialla : lian ja rappion ja mädän ja ruumiiden ja huumekaupan ja niiden käytön ja rikosten / pahuuden -keskellä.

http://www.marchandmeffre.com/detroit/

* * * * *

Jos syytätte minua siitä, että neekeri on mikä on, se on kuin suuttuisi siitä ja syyttäisi siitä minua, että paskapökäleellänne ei ole, vaikka halusitte sillä olevan, hampaita ja käsivarsia. Joka on muuten, btw, se miltä neekerit usein näyttävät. Paskapökäleiltä joilla on kädet ja hampaat.
Isot, paksut leegomaiset ja harvakseltaan suussaan esiintyvät apinanhampaat.
Sellaiset keltaiset talttahampaat kuin jollain vitun Jurakautisilla Neanderthaalifossiileilla. Tai Moderneilla Briteillä...

* * * * *

So......junou ... . .. .. . . fak ju ool ppl.

".......bitches!..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti