tiistai 14. lokakuuta 2014

H.G.A osa.2

Niin ...ja sitten vielä sitä, että: katsoin tuonkin tuon Villen viimeisimmän jakson sieltä Ameriikoista, eli jakson 2/8 Haapasalo gous Ameriikka.

On ne saatana, .....pösilöitä kyllä,  outoa vitun sakkia ! ei muuta voi sanoa.

Se on tosin aika hienoa, että siellä pääsee näemmä minkä vain kulkuneuvon puikkoihin ihan vain ..kun menee ja sanoo, että "minä ohjaan nyt!" ..."jos passaa?!" ja ottaa ohjat.

(Ei siis ihme josko niiltä muutamia lentsikoita onkin sitten kaapattu, mm ilmeisesti se syyskuu silloin vuosituhannen alussa. Luultavasti ne Maltilliset Muslimimiehet vain pyysivät päästä käymään ohjaamossa ja saada viiltä partaterällä pilottien kurkut auki. "hei pliiiis!? jooko heeei ?! pliiiis?!").

Siinähän tuo valtava ja suurimmaksi osaksi suomenkieltä taitamaton tai sen unohtanut Haapasalon Vilzu meni mm käymään jossain kuvottavan paskaisessa kellarissa jonkun vitun höyrähtäneen aaveidenkuuntelijan ja "friikki"museon pitäjän kanssa. Ja kun aaveita ei, yllättäen!, sitten ilmennytkään -täytyi sen jonkun akan ruveta saatana röyhtäilemään !! .....röyhtäilemään !!
Kun se itse shou meni förbii, täytyi käynnistää ns "sideshow" eli sivushou eli vieressäpyörivä vähäpätöisempi shou, kuten Kanada verrattuna Ameriikkaan.


Yksi asia mikä ohjelmassa käy vähän häiritsemään on se, ettei Ville ole mikään ...."lingvisti" eli se ei oikein osaa kovin luontevaa enk-lantia vaan sitä sellaista tönkköä tankero suomlantia mitä niin moni muukin suomlantilainen käyttää asioidessaan Anglojen tai ...lähes kenen vain Ulkopuolisen kanssa.
Ville yrittää selvästi puhua sekä suomeaan, että englantia Ryssältä tarttuneella aksentilla ja tavalla, ja unohtelee välillä sanoja tai lauseita tai jotain piirteitä -suomen kielestä. Ei se ohjelmaa kaada, mutta olisi ammattilaismaisempaa tehdä se edes jälkiäänityksessä kunnolla ! siis oman kielensä puhuminen !!

Ja, ma vannon!, jos se sanoo vielä kerrankin "okei" niin ....kirjoitan siitä täällä blogissa!!.... ja aika vitun vihaiseen sävyyn !!
Tai ..poltan jotakin ...Pasilan aseman tai jotain.

Täytyy myös sanoa, että ihan ilahdutti kun ne sen koko ajan päässäänpitämät laskettelu/lentäjän...mitkä lie -lasit tuli niin sopivasti hyödyllisiksi siinä kuulasodassa. Se ihan lämmitti mieltä.

* * * * *

Tänäänhän se taas tulee. Saa nähdä minkä vehkeen puikkoihin se on nyt tälläkertaa kutsuttu. Ehkä kuumailmapallon ? ehkä lentokoneen ? ......ehkä ilmalaivan tai jonkun valtavan höyryllätoimivan hämähäkin ? mutta jokatapauksessa -ennenpitkää se tulee aika varmasti kuljettamaan tankkia ! Sanokaa mun sanoneen. Se on lähes, ihan varmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti