torstai 9. lokakuuta 2014

S.O.A valitus

Katsoin taas tuo Sons Of Anarkyn.

Vittu se muuten ON tyhmä !! Se on tyhmää ja tylsää ja idioottimaista ja ärsyttävää ja lapsellista, enkä usko sen tekijöiden ymmärtävän kovinkaan hyvin kyseisten Hirviöiden elämäntyyliä ja sisältöä yms.

Tuskin ne pärräspedet ihan tuollaisiakaan kuitenkaan on !! Ja kieltämättä, myös niiden ne fillarit, siis Sonssien, on aika vitun tylsiä. Yks tai kaks ihan hienoa, mutta muuten ne on ihan käsittämättömän tylsiä perusprätkiä. Sellaisia millä isoisä menee kaukana kaikesta sijaisevalla kylänraitilla viikonloppuna kaupoille / kauppa-autolle.

Sonssi sisältää myös yököttävän (rumia "ihmisiä") paljon ja yököttävän tylsää -ihmissuhde lätinää ja naisten vauva asioita yms asiaanliittymätöntä ja kuulumatonta. En oikein usko, että esim niiden helvetin "enkelien" kerhotiloissa on hoitopöytää lapsia varten ja talkkia ja vaihtovaippoja, tosin suomen osastoilla ihan takuuvarmana ON ! mutta niillä oikeilla, Angloversioilla. Niillä tuskin on.

Ja se yks äijä on niin vitun läskikin, etten vaan jaksa uskoa olevan olemassa mitään fillaria niin vahvaa, että se kestäisi sen lörtsyn painon. Se m....mikä sen nimi sitten onkin, joka liikkuu näin..


" Öyöyöyöyöyöyöy "
...mutta on Hellvetin paljon karvaisempi. Siis paljon ! Kuin pitkäkarvainen mursu / lyhyt karvainen Tuksu.

Ja sitten on se saatanan kylmäävän iljettävän ruma rumilus mitä olen ennenkin parjannut, e vitun "aaveen naama" -ei se hyvännäköinen versio, mikä oli muistaakseni mm Gladiaattorissa Cicero tai joku- vaan se toinen !! se saatanan ruma!! se. Se on kuin uunista ulos otettu juuri ennenkuin sen naama on sulanut täydellisesti ja lopullisesti ja tunnistamattomaksi. Sitä kammoaisi sokea karhukin, niin ruma se on. Vitun vääntyilevä, kuminen.... joustava, elastinen ...iljettävä...hirviömäinen epäpyhä rumilus.

Sanoisin, että "se pitäisi polttaa!" mutta sitä on selvästikkin jo yritetty, tuloksetta. Se on selvinnyt ja on nyt siellä Son Of Anarkyssa.

Sarja myös esittää nämä oletetusti hyvin Viikinkimäiset, raavaat ja ärhäkkäät ja maskuliiniset valkoiset karskit köriläät, MoottoripyöräJengiläiset yllättävän pliisuina pissaliisoina jotka kavahtaa ihan perus lähiöneekeriäkin ja avoimesti pelkäävät ghettoneekeriä ja pillahtavat itkuunkin sen takia. En usko, että oikeat pyöräilijät itkisivät edes omaa lastaan, saati sitten jotain vitun "kaatunutta veljeään" !! hahaahahaa.

On naurettava ajatus, mielestäni, että se olisi nämä fillarijengiläiset eikä ne muut -jotka siinä pelkää milloin mitäkin. Aseistettu valkoinen on kumminkin aina helvetin paljon vaarallisempi kuin vastaava neekeri.

Sarjan tyyli / ohjauksen tyyli ja kuvakulmat yms on alkaneet myös käydä vähän silmille ja tuntua jotenkin pakotetuilta ja kokeellisilta ja toimimattomilta. Nyttenkin siinä oli takaa-ajo parin mehikaanimutiaisen paskan ja parin Sonssin välillä, jota kuvattiin milloin ulos mistäkin pakoputkesta ja jonkun perseestä ja milloin pyörän päältä ja alta ja sivusta ja takaa ja kuusta, mutta mitenkään erityisen mainittavasti se ei kuitenkaan toiminut. Toisin kuin, äimistyttävää kyllä, Tsäk Riitsherin takaa-ajo kohtaus joka on ihan iisisti ja helposti ja vaivatta 1 elokuvahistorian hienoimpia ja parhaita ja khuuleimpia, sikäli kun muistan. Ja onhan siinä Tom Cruisekin !

Ja yksi asia jota minä en edelleenkään voi oikein sulattaa vaikka olen Guuklannut asiaa (kyllä !! kyllä, olen vittu kuuklannut tämän asian !!) -niin ne saatanan vaateet nääs ! Minä en vain saata päästä yli niiden häiritsevästä "mustuudesta" tai neekerimäisyydestä tai miksikä sitä sitten pitäisikin kutsua. Hip Hop -maiseksikin sitä kai voisi sanoa. Se van ei jotenkin vaikuta realistiselta. Vaikka käyttäähän nykyajan hevaritkin niitä vitun noloja ja hirveitä saatanan makuupussinkokoisia mustia lökäreitä, mutta.. silti !! joku roti saatana.

Sinä päivänä kun näen "Helvetin Enkelin" tjms,  neekeri-räppi-farkuissa ja neekeri-koristennareissa... ammun sen !! Ail fakin shuut ja !

(Ellei se sitten ole neekeri ...sitten en tiedä mitä tekisin... luultavasti en mitään).

Zäkx on siis, summa summaarum, liian räp-koripallo-purppurajuoma-neekerimäinen kuvotus ollakseen oikea "Arjalainen Karvainen Fillaristi". Ne housut...!!...ne housut !! Ja ne tennarit !! W T F !!?

Ja ne lehmät !! ne viiiitun lehmät !! Se juutalainen luunaamakin, Pulmusista, PEg siis... sekin saatana !! Mitään muuta osaa eikä voi kuin kiroilla ja vedellä höplästä ja raivota yms. Perus naisellisuutta siis. Ja se vitun vatvominen sen jonkun huoran muksun suhteen..... ketä kiinnostaa !??!
Jos ne olisi vaikka löytäneet Muukalaisen ruumiin ja piilottelisivat sitä ja vatvoisivat sitä asiaa, että mitä sen kanssa nyt tehdään niin se voisi olla ihan kiinnostavaa, mutta kun kyseessä nyt on vaan yksi helvetin skidi....niin..... niin.

Eniwei.... "Lemmenlaiva" oli muistaakseni parempi. Se teki kaiken tämän, mutta paremmin, ja siinä oli laiva ! Paljon paljon motskaria parempi ja khuulimpi vehje.

Paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti