lauantai 18. lokakuuta 2014

Kokoomus Murhaaja !

Jiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeaahaaaaaaaaaaaaaa !! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa...jiiiiiiiiiiihahahahaahaha ahahahaha hahaha ahahahha ha hah a ahhaha haaa ha haaa !!!

Kiitos luoja ! kiitos !!

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAaaaa !!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHHHHHHAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahAHAHAhahAHAhaHAHahAH AHAhaAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Maaaaaaaaaariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

"Äänestäkää Kokoomusta, se kannattaa"

"Äänestä Kökkäreitä, ne on Murhaavan hyviä!!"

Tuosta teidän on tehtävä nyt sitten kuulkaa, ihan juliste !! Ja iso !! Ja pläjäytettävä se seinällenne, koko loppu iäksenne !!


Tuota ei enää indeksikorotus-tuloverovähennys ylennyskustannuspamlaushuijaukset eikä perintöveron korotukset tai kissanhiekkaverot yms paljoa paina!!..ei ! vaan yleiseen "tietoon" perustuen, sitä painaa täst´edes joku tatuoitu, satakiloinen "Leif" siellä linnassa.

HAHahahaha Kokoomus!! hahahhAHAHahaaaaaaaa !!

Ottakaa siitä !

AAAAAAAAAAAAAAAAAAhahahaaaaaaaaaaaaaa.


No niin. Myönnettäköön muuten, Ps. että onhan tuo aika kalponen jätkä !! Ei siis mikään varsinainen Neekeri. Nämä on kuitenkin näitä Natiivien yksittäistapauksia nämä. Siis oikeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti