maanantai 27. lokakuuta 2014

Suomi vs Maailma / Japani

Suomessa.....Muualla.....

Japanilaiset (?) "sarariimanit" leikkasi OMIA palkkojaan !!! Häpeästä ja kunnian tunnosta, joka on täysin uupuva piirre näemmä, ainakin nykyajan, suomessa.
Täällä vain kaikenlaiset vitun läskit  ämmät ja muut käkkäräpäiset liejukonnat istua jäpittää, vuosisadasta toiseen "Eduskunnassa" etuja haalimassa ja muiden ihmisten (ikään kuin he ITSE olisivat tuohon kategoriaan kuuluvia!! eli "ihminen") elämää säädellen ja kontrolloiden.

Jumalauta !! jos joku Japanilainen Päättävän tason Mulkku tekisi sellaisia kyykytyksiä ja nöyryytyksiä ja alistuksia ja seksuaalisuuteen yltäviä sadistisia liikkeitä kuin mitä täällä tehdään ihan päivittäin, nonshalantisti, ja jopa tunneittain.... hänhän tekisi saatana seppuku / harakirin tuosta noin vain !! alta-aika-yksikön !! Päästäisi suolensa lattialle tai pellolle tai missä sitten sattuukin olemaan.
Tai sitten...pikemminkin!... hän ei vain alunperinkään tekisi niin !! siis niitä päätösiä yms.

Tai ehkä joku muu, joku "kansalainen" viiltäisi häneltä pään irti. En tiedä. Tekeekö Nipsit sellaista ?... olihan siellä aikoinaan ainakin se yksi puukotus tai machetetys tai mikä lie. Mutta ei se kai kovin yleistä siellä ole. Se ei ole mikään Afrikka! tuo Japani.

* * * * *

99 vs 1 % !!! hahahahaha eli kyllä. Suomalaisetkin käsittää Hallintoelimessään ..."hallinto elin"...hahahahahaa...?.. no eniwei, käsittää hallintoelimissään olevan liikaa populaa.

Hyvä Suomalaiseni !! Hyvä.


HyväHyväHyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti