perjantai 3. lokakuuta 2014

Alkoholin Mainostus Vastustus

Tervehdys mahdolliset lukijani ja suomen läskipäiset kusipäät päättäjät yms.

Tässä on taas annos tätä teidän vitun viisauttanne ja hyödyllisyyttänne, ja niin tikahduttava annos, että jouduin ihan kirjautumaan erikseen sisään vain kommentoidakseni tätä typerää paskalakia.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014100218715070_uu.shtml


En suoraansanottuna tiedä mistä alkaa....?.... sanon aluksi siis vain, että "vittu te olette tyhmiä". Ja pahoja.

Käsitättekö te suomalaiseni jokupäivä joskus, että Valtion ja Hallituksen ja Poliisin yms paskan olemassaolon ainoa tarkoitus on (kuten lempiblogaajani asian täydellisesti kiteytti) "viedä ihmisten kaikki (omaisuus) tai ...mitä heillä ikinä onkin". Kyse on siis rosvojen yhteenliittymästä joka anastaa "laillisesti" (laki...tuo juutalaisen Lusiferiaaninen keksintö, joka on palvellut demoneita hyvin!! -jonka käsittääkseni jo Yeshua / Jeesus ja sikäli itse vitun Jumala!! nimenomaan kielsivät ja "bännäsivät" ...se laki!!).

Ja mikään ei ole pahempaa kuin se, että tuon alhaisten paskojen ja kunniattomien ja sieluttomien ja täysin tunteettomien tuhokoneiden yhteenliittymän ruorissa häärää nainen !! Mikään Universumissa ei lieni yhtä tukeh ja tukah -duttavaa kuin tuo. Kaikki mikä vain suinkin voidaan tehdä ihmisiä nöyryyttääkseen ja alistaakseen ja ärsyttääkseen ja provosoidakseen -tehdään!! ja tehdään täysillä !!
Siinä ei poika säästellä !!

Jos jossain ilmenee vielä jotain vapautta tai kauneutta tai mitään epätavallisen khuulia ja keskinkertaisuuden yläpuolelle nousevaa, saapuu paikalle ennenpitkää tuo kuvottavan typerien myyrien ja muulien armeija ja ehkä muutama alentuvan oloinen Sika ja tuhoavat kaiken jos vain suinkin pystyvät. Ellei heidän oma, nerokas, ja Beelsebubiaanisen juonikas "Laki" (Sieg Hail) tarjoa heille itselleen jonkinlaista vastustusta eli ns "porsaanreikää" -jolla siis oikea ihminen saattaisi vielä kyetä puolustautumaan tätä ähisevää, tympäännyttävän pahaa ja typerää ja mitäänsanomatonta kuolaavaa ja rumaa kusiaisparvea vastaan.

Kuten Texas Arcane niin hyvin kerran kirjoitti : "jos et osaa luoda, tuhoaminen on se mitä teet" !!! Aaaaaaaamen to thät.

Kuten aina, tässäkin tapauksessa nämä hyödyttömät vitun myyrät ja muulit ja muut määkivät typerykset ja Paholaisen lapset, yrittävät ajaa "kansaa" (eli teitä sekalaiset muut olennot, saman planeetan kurjalla pinnalla) kuin käärmettä pyssyyn -johonkin vitun junanvaunuun ja sitten karsinaan, koska ...?..!:..no koska hei!! herrijjee ja härregyyd! ei kai teitä ny vittu voi jättää omilleen!! junou...tiäzä? siis silleen niinku te ootte suurimman osan planetaarisesta "historiasta" eläneet ja olleet !! Ei niin voi tehdä... kosa mitä nuo kyseiset olennot sitten söisivät ja tekisivät kun eivät pystyisi puristamaan ja kiristämään ja anastamaan elantoaan teidän kärsimyksestänne ?!! ei niin vain voi, perkele, olla.

Tuohan nimittäin viittaa siihen suuntaan, että ..........heidän olisi lähinnä kuoltava pois!! hyödytöminä kuin käärme paratiisiaa tai rikollinen taivaassa.... mikä onkin, sattuvaa kyllä, täsmälleen se mitä ovat !

Eniwei, tässäkin "keississä" (eli suomeksi "tapauksessa") on kyse ainakin siitä, ettei noilla kyseisillä vitun typerillä pampuilla ole mitään oikeaakaa tai muutakaan tekemistä joten he on päättäneet jossain yhläisön kellarissaan tuhota kansalta taas yhden vapauden tai jopa "kulttuuripiirteen".
Naisethan on ihan ihka oikeasti kai niin vitun vihjeettömän typeriä, että luulevat ja uskovat ja kuvittelevat tuolla keinollaan olevan jotain vitun väliä!! ahahahahhaaaaaaaaaaaaaa lol....huoh..
Se on yhtä vitun järkevää ja tehokasta kuin kieltää neekeriä lailla, olemasta ruskea. Tai julistaa, ettei painovoima koske Heitä, koska He ovat vain niiiiiin vitun chillei, tiäzä ?!

Ensinnäkin ; mitä vitun, hevon helvettiä se teille kuuluu mitä muut tekevät? tai juovat? vaikka kyse olisikin saatana lapsista!! vaikka kaksivuotiaista !? saatanan kollektiiviset kusipäät.
(Kuten lempibloggerini on myös sanonut, on ihmisiä totisesti vain 2 versiota : hän / minä (meidän "laisemme") ja sitten kaikki loput / muut eli Kollektivistit."

Mitään muita vaihtoehtoja ei tällä Apinoiden Planeetalla vain kertakaikkiaan ole !! Olet joko 1 meistä tai 1 heistä.
Kurjaa, tiedän. Todella.

Todella. Valitettavan nihkeää, mutta c´est la vie.

Ja toisekseen ; ....no, miksi te taas noin teette ? mitä te luulette tuon hyödyttävän ?! ja oletteko sattunna huomaamaan, että kuten tuossa jutussakin lukee -saa tuokin taas aikaan lähinnä laskuja!!?! eli rahan menoa, ei tuloa. Eli ei ainoastaan jouduta taas vähän ahtaammalle ja alistetummiksi ja holhotummiksi, mutta siitä  joudutaan vieläpä taas maksamaankin !! kuten olen sanonut: te yksinkertaisesti, kuten kaikki demonit, kerjäätte verta nenästänne !! Ja vaikka siinä voikin vähän kestää, sitä saa mitä tilaa. Maailma toimii niin, minä tiedän että teidän aivonne EI toimi, mutta Maailma toimii.

Näin se vaan on.

Tämä tapaus on myös osoitus siitä, että ämmät -joilla siis ei ole munia /  kyrpää / pippeliä yms- yrittävät kykyjensä mukaan heilutella sitä vitun ällöttävää turvonnutta klitoristaan ihmisten naamalla ja edessä ja pakottaa "Lain" ja Sikojen väkivallan (aivottomia kun ovat) turvin kaikki oikeat ihmiset kyykkyyn tai mieluusti vielä paljon paljon alemmas.

Kaikennäkevä Pimppi


Kaikennäkevä Pimppi etenee taas yhden siirron verran lähemmäksi Totaalista Dystopiaa. Jota itse kuvittelee Utopiana.

Suomi on pikavauhtia tulossa todella, todella ahdistavaksi pikku persläveksi (ikäänkuin se ei olisi aina sitä ollut! hahahaa) ja vastenmieliseksi paikaksi ainakin miehelle "elää" ja olla. Lähinnä olla. Ei tällainen joutomaa täynnä kusiaisia ja rumia kierosilmiä -ole mikään oikea elinpaikka tai asuinmaa tai paikka missä elää, täällä ollaan vain yksikertaisesti olemassa ja sitten kuollaan pois. Ja siitäkin saa muuten maksaa, btw. (Kuolemastaan !)

Suomea muutetaan yhä enemmän ja enemmän sen esikuvan eli Neuvostoliiton kaltaiseksi tukahduttavaksi helvetiksi maan päällä ja tässä elämässä. Yhä enemmän ja enemmän lastenhuonemaiseksi holhous karsinaksi.
Suosittelenkin nyt kaikille teille joilla on mahdolisuus ja varaa, tekemään sen mitä älykkäät joutuvat tässä elämässä yleensä vääjäämättä jokatapauksessa jossainvaiheessa tekemään eli "get the fuck out of dodge!" - häipykää jonnekkin pois vielä kun voitte ja antakaa tämän paskan upota !
Värjötelköön täällä sitten, neekerit ja Matriarkat ja suksikoot vittuun.

Tämä pikku paska maa ei yksinkertaisesti ansaitse minun eikä muutaman teistäkään -panosta. Kunniallisinta onkin enää vain pihdata kaikki mahdollinen rikastus ja apu mitä voisi itse antaa. Se on kuin kuolleen hevosen tekohengittämistä ja piiskaamista. Siitä saa lähinnä luultavasti suupieliin jotain ihottumaa jne. Ei paljoa pieretä ns.

* * * * *

Wau, että te olettekin pilanneet mahkunne !! W A U !!!
Vitun typerät saatanan jäärät, perkele.

Sitten takaisin asiaan, eli siis ...tuo itse asia, tuo suomalaisten holtiton ja Ryssä / Mongoolimainen juominen.  Siitä on vaikea päästä eroon, koska se on kuin neekerin ihonväri ja pahuus ja tyhmyys ja oppimattomuus ja raakalaismaisuus yms - eli biologiaa, fysiikkaa, muuttumatonta, absoluuttista. Sille ei vain voi mitään, ja teidän on hyväksyttävä se. Se on rotupiirre. Sitä ei voi pestä näistä vitun lantajunteista pois. Ja jos voisikin, sen korvaisi jokin muu rappiollinen ja typerä ja tuhoisa tapa tai taipumus. (Itse en dikkaa alkoholia, mutten ole sitä kieltämässäkään).

Sitäpaitsi alkoholilla / oluella on ironista kyllä -muutamia hyötyvaikutuksiakin. Lukekaa pitkin nettiä jos kiinnostaa. (Tuskin kiinnostaa. Ei ketään kiinnosta "sivistää" itseään jos se johtaa sen ymmärtämiseen, että onkin itse ihan vitun tyhmä ja ollut koko ikänsä väärässä niinkuin suurin osa teistä kollektivistisista "ihmisistä" on aina ollut, halki koko Histoorian ja tulee iäti olemaan).

* * * * *

Jos oikeasti luulette, että jonkin asia sensurointi ja kieltely -todella estää sen asian tai tuhoaa olemassaolosta ja kadottaa tai vie houkutuksen sen ympäriltä tjms -tai muuttaa ihmisten mielen .....niin en voi sanoa kuin sen, että "olette jopa vielä paljon tyhmempiä kuin olen koskaan ihan täysin ymmärtänyt".

Saatanan paviaanit!! sehän se on, joka juurikin tekee kyseisestä asiasta kiinnostavan alunperinkään !! Tietäähän tämän nykyjään jo saatana kissakin !!

Kielletty hedelmä houkuttaa.

Mutta jos tätä ei ole tähän mennessä käsitetty tällä planeetalla, mitä täällä nyt sitten onkin eletty?.. muutamia miljoonia vuosia ainakin, niin kieltämättä ; toiveet sen imeytymisestä teidän makakinkalloonne ovat sangen laihat.

Tämä ei tule tekemään yhtään mitään. Yhtä typerää tyhjänpäiväistä ämmien nuoleskelua kuin se vitun naurettava ja imbesillimäinen huuhaa teko kun otettiin tupakka-askeista etiketit vex / peitettiin ne jollain vitun varoituksilla ! HAHahahahaahah. Ikäänkuin ihmiset ei tietäisi mitä tekevät. Mutta sellaisiahan nämä Vasemmistolaiset ovat. Nämä inhmiskuntaa inhoavat "ihmisyyden ystävät". Nämä Humaanit Humanitaarit jotka vain käytönnössä! niiiiiiiin! nääs, vain käytännössä hei !! -inhoaa ihmisiä sydämmensä kyllyydestä (tosin heille ei ole sydäntä).

He on vakuuttuneita, ettei muut ihmiset (Hoi Polloi) osaa ilman heitä edes etsiä sateelta suojaa vaan jäävät siihen töllöttämään kuin joku vitun päähänlyöty mongoloidi, tai pyyhkiä omaa persettään jos siitä ei ole jotain direktiiviä tai Lakia !
He luulevat, että te ette käsitä mitään! kuin mato. Tai jokin vitun etana tai poliitikko tai neekeri tai siimajalkaiset.

Kieltävät näemmä myös jotain pelejä ja kilpailuita yms.
Siinä se on, "Suomi" pähkinänkuoressa : kieltäminen.

Lapsilta kielletään!! Ei aikuisilta. Eikä välttämättä lapsiltakaan, jos osaat puhua totta ja tahdikkaasti ja opettaa pamputtamisen sijaan, ei lapsiltakaan tarvi luullakseni kieltää niin järisyttävästi mitään.
Ja elämä itse opettaa kyllä jokatapaukseesa, luulisi suomalaisten tietävän tämän, jopa Angloja paremmin. "Siperia opettaa".

Naurettavaa pahuuden pikku puuhastelua, kerta-vitun-kaikkiaan. Taas kerran.
Jos ei muutakaan tekemistä ole, niin miten olisi jos painuisitte vitun muulit sinne mihin olette tietentahtoen hävittäneet valkoisten työt, johonkin vitun nekru ja slaavi ja kinkki -maihin, ja hakisitte ne vaikka takaisin !?!? olisko mitään !!!? Häh ??!! olisko edes mitään !?!?

Vai olisiko sittenkin parempi jos vain muuttaisitte Monacoon ja jakelisitte meille vähäisemmille käskyjä ja visioita sieltä? näköpuhelimen kautta ?!

"Hyppää" sanot sinä, "kuinka korkealle?" kysyn minä.

Me voitais vaan ...junou, ihan yksinkertaisesti (tämä on nykyään jo niin heleppoa) kertakaikkiaan lähettää teille!! postittaa vaikka, rahaa. Ei tarvis muuta kuin suunnitella ja ajatella ja visioida ja lähettää  määräyksiä ja komentoja ja käskyjä, ja me vain toteltaisiin kuin hiekkaakin yksinkertaisemmat Muslimit, koska hei!?.... wat tö fak, mitä muutakaan tässä voisi ?! tähän on tultu!! näin kauas olemme apinoista "kehittyneet" ja Faaraoita paenneet.

"You´ve come a loooooong way baby!"

Elämä on yksin teitä varten !! olette ymmärtäneet ihan oikein ! Vain alhaisin ja vahvin tai "vahvin" (eli alhaisin) apina selviää. Vain härskein ja röyhkein ja opportunistin kusiliero pärjää ja vain kiusaajille ja öykkäreille ja rikollisille -avautuvat Taivaan portit. (Näinköhän on?!)

Se nähdään sitten.

* * * * *

Se on ongelmallista, että näiden byrokraattisten painajaisten täytyy aina "tehdä jotain". Kuten typeryksen on tässä elämässä valitettavasti aina tehtävä! ja sanottava. Kuten sanonta / sitaatti sanoo ; "viisas puhuu siksi, että hänellä on jotain sanottavaa, typerys taas siksi, että hänen on vain sanottava jotakin".

Ja tehtävä !! Kuten Jenkeillä, aina on jotain tekemistä.
Tuollaiset tyypit eivät luultavastikkaan tylsistyneet ikinä edes lapsina. Niillä oli aina jotain mistä kannella tai jotain mitä sabotoida tai komentaa tai omia ja alkaa kerskailla sillä jollain ikäänkuin se olisi saatana oma saavutus eikä joltain hiljaisemmalta anastettua kekseliäisyyttä ja älyä. Ja "originaaliutta". Vitun varkaat ja käet.

Painakaa vain päänne johonkin lantaan jossain, ja olkaa kerrankin oikeasti hyödyksi ja hiljentykää iäksi.

Te olette naurettavia. Minä nauran teille !

Kuten Oscar Wilde sanoi (tuli mieleeni koska löysin tässä taannoin erään vanhahkon sitaattikirjani ja tämä sattui sieltä silmilleni) ; "Moralisoivat miehet ovat yleensä pelkkiä elostelijoita, ja moralisoivat naiset taas poikkeuksetta pelkkiä ilkimyksiä". (Oma suomennokseni, ja takuulla parempi kuin mikään aiemmin lukemasi [älkää päästäkö minua edes alkuun nykyajan TV ja bluurei ja DVD ym -textityksistä!!!.... faaaaak])


Tässä on se mitä teille pitäisi tehdä!. . . . . ..

" Siitäs saat! saatana, maistaa minun kieltoani ! "

                                                  ***********************************************************************************

"Pikkumaisuus on pikkusieluisten ilo" kuten muistaakseni Aku Ankka kerran sanoi.

Filosofianne lieneekin tämä kuuluisa "poissa silmistä, poissa mielestä".

Ei tule auttamaan, mutta tulee maksamaan ja ärsyttämään ja haittaamaan.
Nähkää ; jos ihminen jotain mielii ja haluaa .....hän myös yleensä sen nappaa ennenmmin tai myöhemmin ja keinolla millä hyvänsä. Ei siinä mikään kieltely ja suhmurointi ja sensurointi ja apinointi auta mitään.
Mutta tehän olettekin, summa summarum, sodassa itse Todellisuutta vastaan, joten ei teiltä voi mitään tämän vähempää odottaakkaan.

Noooo...kyllä se todellisuus vielä joskus taipuu, ja periksi antaa. Maltatte vaan.

Vitun valkoiset !

(Täytyy ehkä muuttaa ite Afrikkaan tai Pääsiäis-saarelle tai johonkin. Vähän vapaammille vesille)

P.s tämän voi kai nähdä myös jonkinlaisena Mätämarxistisena kapinana pahaa "Kapitalismia" (mitä se toki onkin) vastaan. Läl läl lää ja hah hah haa, me isketäänkin niitä sinne missä tuntuu!! nii ! eli mainoksiin ! hahahahahaa, ottakaa siitä.

P.s 2 Tajuattehan te, että periaatteessa te yritätte kieltää omaa luontoanne, ja siksi käytte "diilerin" kimppuun, koska tiedätte oman heikon luonteenne ja kyvyttömyytenne pysyä suoraselkäisinä läpi elämän (nykyään lähes mahdottomuus ja harvinaisempaa kuin nähdä Muukalainen).

"Hei....hei...hei älä myy mulle enää mitää, kato kun emmä.... emmä vaan tiäxä pysty.....vastustaas kiusausta...hei..?!" kuuluu epätoivoinen reppanamainen räkäinen ja zombiemainen pyyntö.


Hävetkää !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti