lauantai 25. lokakuuta 2014

Leikola Haliwuudissa

http://www.iltalehti.fi/iltvviihde/201410240102524_a2.shtml

Wau.

Ei kai tuhon voi enää muutakaan todeta !!......
....olen niin ällistynyt, että ottaa ihan mahasta !!!

Nyt.....tuo?... on ...tuolla! Hollywoodissa?.. ja tuo kuuluisa juutalainen tähtikin (Richard Lewis) kehui sitä maasta taivaaseen !?.... W T F !! Missä ulottuvuudessa tässä oikein eletään ?

Oli miten oli, hienoa Ismo. Tuohan toimii, äimistyttävän hyvin.

Hätkähdyttävää kyllä..kertakaikkisesti. Pyörryttää lähes.

No, mutta ....jokatapauksessa ; suomalaiset HUOM !! voitte kaiketi lakata "roustaamisen" ja "ständapin" sitten. Ne ei vain kertakaikkiaan näytä toimivan suomeksi !
Itse olisin halunnut ehkä joskus kokeilla sitä "roast"ia, mutta se tuskin tulee toteutumaan, ....vaikka eihän sitä ikinä tiedä. Mutta ....ei se toimi. Se vaan ei toimi, ettekä te käsitä miten roustia oikeasti pitäisi työstää.

Suomalaiset alkaa yksinkertaisesti vain ilkeillä toisilleen siellä amatööri-lavalla. Joka on myös hyvin hyvin vähäpätöisesti sisustettu ja lavastettu ja huolimattomasti suunniteltu, verrattuna niihin jenkkiläisiin "originaaleihin".

Yksi yksinkertainen ja ilmainen neuvo teille on (ja jonka te jo tiedätte, koska olette kaiken muunkin varastaneet ja plagioineet sieltä Ameriikasta), että "roustatkaa vain niitä joita rakastatte".

* * * * *

En malta olla vielä sanomatta, että : jos amerikka ei olisi niin juutalainen ja anaalinen ja ämmämäinen ja ultra-tiukka uskonnollinen älyllinen-Nevada, ja siellä saisi oikeasti sanoa jostakin jotakin, kuten esim kutsua neekeriä neekeriksi! niin .......minä saattaisin olla itse!! aika hyvä tuossa !!
Ja sama koskee suomeakin johonkin ekstenttiin, mutta julistan silti, itseasiassa, suomen olevan lopunkaiken vapaampi!!! tällaisissa asioissa ainakin kuin amerikka.
Suomessa jos joku sanoo vaikka "Roastissa" "neekeri!" niin ei siitä tule mitään rikesakkoa tai rotumellakkaa ja kauhistelevia Uutis-otsikoita ja lähetyksiä joissa kierrätetään joka-vitun-pintaliitojulkkis ja amatööri-kyökki-psykoloogi jaarittelemassa ja saarnaamassa siitä kuinka väärin ja pahaa ja "meidän kaikkien" tuomittavaa on sanoa neekeriä "neekeriksi" ja mistä lapsuuden traumoista se pulppuaa, tuo tarve kutsua neekeriä "neekeriksi".

Amerikassa siitä luultavasti kohta jo teloitetaan sakkia !! Valkoisia lynkataan suurista puista jos ne sanoneet "neekeri" !! Ja raahataan lava-auton perässä, köyden päässä, jos niillä on "liian valkoinen" olemus ja vaatetus. Ja musiikkimaku ja ajatusmaailma.


Hurraa Suomi !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti