lauantai 11. lokakuuta 2014

A-Studio (kai)

Eilen illalla tuli TV:stä a-studio. Siinä "pohdittiin" ja "analysoitiin" ja "mietittiin" syitä tähän Maahanmuuttajain rikoskaustiin. Siellä oli sekä Helsinkiläinen sika Tom Packalen, että se läski (kaiketi jokin ex-skinhedi) "koomikko" Miikka Pettersson ja joku pelästyneen näköinen mulkosilmäinen, luunaamainen somali.

En tiedä miksi sinne se Miikkakin oli raahatta ja ennenmuuta millä !?!?! se on kuitenkin täytynyt ihan varmasti, kirjaimellisesti -raahata- sinne, sillä niin vitun iso ja muodoton läski ihraklöntti se on.

Ja vaikken katsonutkaan sitä kokonaan, uskon olevani täysin oikeassa jos sanon, ettei siellä taaskaan saatu aikaan minkäänvaltakunnan, edes kolmannen, ratkaisua tai saatu sanottua mitään niin tähdellisen lopullista ja ratkaisevaa näistä syistä ja seurauksista ?! Äm ai rait ?!

Aim rait.

Siellä vaan kierreltiin ja kaarreltiin ja puhuttiin niistä "talkingpoints" jutuista mistä aina puhutaan kun halutaan kuullostaa siltä kuin yritettäisiin oikeasti ja aidosti ja rehellisesti!! hahahaa ..."rehellisesti" !...hahahaha, niin siis,  kun halutaan antaa se vaikutelma, että ´kyllä tässä nyt ihan ihka oikeasti etsitään kuumeisesti sitä oikeaa vastausta ja ratkaisua näihin ongelmiin´.
Kun halutaan siis esittää kiehtovaa teatteria Kansalle, joka on tyhmempää kuin ...oikean jalan saapas!


....että ratkaisuja kyllä nyt etsitään tässä...ja ...juu-u--- juu-u-- kuumeisesti. Kuumeisesti.

Oikeasti kuitenkin, luulen että Median Vasurit ja muut mutakuonot on erittäin ärtyneitä, edelleenkin (koska : kukaan ei koskaan muutu!! tadaa !!! ylläri-ylläri), siitä että joutuvat mitenkään, koskaan, yhtään taipumaan tai periksi antamaan.

Mutta oikea vastaus näihin maagisen mystisiin ja tulkintaauhmaaviin sameisiin Tiedon ja Viisauden osa-alueisiin on kuitenkin näin yksinkertainen : ne on neekereitä ja somppuja !!
Se on niillä verissä ja "Geneettisinä Erityispiirteinä" !!! Ja sen lisäksi, niiden "kulttuuri" (eli lähinnä tapa hakata lapsia ja eläimiä ja raiskata ja hirttää niitä yms) vain vahvistaa tätä taipumusta ja "vanha koira ei opi uusia temppuja" ......ainakaan kovin helposti.
Ehkä sitten jos löytyy keino (ja toivon, ettei löydy!! toivon todella ja totisesti ja hartaasti ettei !!) korvata olioiden aivoja, toisilla aivoilla, mutta muuten "thsäänssit" on rajalliset.

Eli jos esim.... sanotaan nyt vaikka, täysin satunnaisen ideoiden seulonnan tuloksena, Muslimin !! tai Neekerin tai jonkin Bushmannin / Khoisanin -aivot voitaisiin korvata esim kaskain aivoilla niin voisihan tietenkin teoriassa vähän, vähän!! korottaa neekerten yms älykkyyttä, mutta siltikin muutos jäisi ehkä aika pieneksi. (Vastaavasti [valitettavasti] Kaskaista tulisi tyhmempiä ja kyvyttömämpiä])

Ja he tarvitsisivat siltikin, edelleen valkoisia "Liberaaleja" ja "Vasemmistolaisia" Titanikin ykköskannen Jumaliaan paijaamaan ja huoltapitämään, koska ovat niin vitun kyvyttömän tyhmiä, että ovat hukassa ilman näitä. Katselevat vain hölmistyneenä paskakasa kädessä, illalla, jossain Afrikan pusikossa, että "hei...?...boss?! ...mita talle tehän ?!". No se tietenkin lasketaan suoraan perseestä maahan !! hyvä neekerini !! eikä käteen ja siitä vasta sitten maahan !! ja sitten pitäisi pyyhkiä perse !! jollain muulla kuin setelitupolla* tai vasemmalla kädellä niin kuin kaikki sameanväriset kädelliset jostain syystä tekee.

* sitäpaitsi, tuo on meidän oman "Eliitin" juttu ! Ei saa matkia Ylimpiä.

Voin jopa tehdä tässä sellaisen, äimistyttävän, myönnytyksen, että sanon itse että ; toki työttömyys ja rutiköyhyys ja näköalattomuus ja "Yhteis"kunnan ulkopuolellejääminen ja sensellaiset vaikuttaa ihmisten ja "ihmisten" käytökseen yms,  myös !! totta-hevon-vitussa. Mutta !! se ei ole siltikään tupannut tekemään meistä Natiiveista tuollaisia... laumassa-saalistavia piruja ja perkeleitä ja ryöväretä ja varkaita.
Vaikka, kuten sanotaan, "varkaat voivat parhaiten kotonaan" !!!

Siltikään ei suomlannin höynät ole alkaneet kolmannen ja neljännen maailman asukkaiden kaltaisiksi täyspäiväisiksi tihulaisiksi ja sekopäiksi vaan ovat vain tyytyneet yleensä murjottamaan kotonaan ja tekemään epätoivoissaan ja toivottomuudessaan itsemurhan. Eikä sekään hetkauta sekalaisia vitun "voittajia" !! jotka puhisee kuin tuo typerä vitun "Iso-Arska" -joka näköjään on pikemminkin Pikku-Arska ja ihan tavallisen kokoinen jäppinen- jostain vitun "voittajista" ja "luusereista" ikäänkuin meillä olisi ensinnäkin kaikilla sama maailmankuva ja mittari ja käsitys sen suhteen mitä on "voittaa" ja mitä "hävitä".

Kun saa nuorena "signnaalin" eli selkeän merkin ja käsityksen siitä, että vain alhaisin ja paskaisin ja hävyttömin ja raakalaismaisin ja väkivaltaisin ja ahnein ja itsekkäin ja brutaalein ja häikäilemättömin ja valheellisin ja periaatteettomin ja sieluttomin ja keskinkertaisin yms -aines on se joka tulee "voittamaan" jää sitä vääjäämättä ulkopuoliseksi, ja jotkut vain sitten ottaa ja kuolee. Ja "voittajat".... ne sen kun porskuttaa, ihan hyvillä mielin, ja kahlaa rahassa (joka ei tietenkään ole eikä edes voi olla! millään tavalla keneltäkään muulta pois!.... koska sitähän nyt riittää saatana kaikille halukkaille !) ja materiassa ja pimpissä ja jälkeläisissä, sillävälin kun sekalaiset reppanat tippuu pois. Puh-pah-pelistä-pois !


Haistakaa kaikki vittu !! Fak ju ool.


P.s Pitäisi kai alkaa itsekkin varkaaksi ja ryöstäjäksi ja puukkojunkkariksi, niin saisi vähän "riispektii" ja naaraat haukkuisi Mediassa, mutta imeskelisivät pippeliä todellisuudessa !

Vitun apinat !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti