tiistai 21. lokakuuta 2014

Valkokankaan Kyvykkäät Neekerit

Lueskellessani tuommoista : http://charltonteaching.blogspot.fi/2014/10/using-common-sense-arguments-against.html tuli mieleeni jotain mitä on pitänyt sanoa jo kauan.

Eli, että : käsitättehän te kai, että ne elokuvissa ja TV-sarjoissa esiintyvät "älykkäät" ja merkittävät ja tähdelliset ja ....."jumalaalliset" yms -neekerit... ne on valkoisten käsikirjoittamia. Eli ne ei itse tietenkään keksi niitä joskus hyvinkin hienoja ja kekseliäitä ja hauskoja ja kaunopuheisia -vuorosanojaan ellei ne sitten ole "motherfucker, nigga, nigger, crack, craker, dawg (dog), biaatch, fuck" jne. Ne on vain näyttelijöitä jotka lausuu niitä !! kameran edessä, mutta tuskin takana !

Siellä ne tekee pikemminkin tällaista....

http://www.liveleak.com/view?i=ff8_1413848463

Ei toki aivan kaikki, mutta.... suurin osa.


Neekerit ei ole kaunopuheisia !! ei ilman teleprompteria ja valkeita käsikirjoittajia.

Ja mainitaan nyt vielä samalla, ohimennen, että kuten lempiblogistinikin sanoi tai sivusi aihetta, on valkoisten täytynyt aina itse pistää neekereitä leffoihinsa, koska neekerit itse ovat kyvyttömiä perustamaan omia filmi-studioita yms. Ja järkkäämään itse itsensä omiin filmeihinsä.

Neekerit on monellakin tapaa vähän niin kuin koirat, ja tässä on taas vain yksi !! -niillä ei olisi koppia ilman valkoista miestä, jota pakottaa valkoinen nainen.
Eikä neekeriä olisi koskaan nähty yhdessäkään elokuvassa tai tv:ssä tai edes valokuvassa !

Ja uskoisin, että suurin osa valkoisista katsoo telkasta tai leffoista, että "ahaa!! jaaajaa...juujuu siis elikkä noin ne käyttäytyy sitten...niin niin no...eihän tuommoisesta, tohtoris miehestä, mitään haittaa o, vaikka ruskea onkin".
Joka vaikuttaakin ihan loogiselta ja pätevältäkin aatokselta, mutta on silti virheellinen ja toivoton.
Se on nähkää "vain elokuvaa" !!
Kuten tuo Bruussikin tuossa kirjoituksessaan sanoo. Propaganda voittaa "terveen järjen" ja hyytävän usein.

Jos elokuvissa sanottaisiin, että koiranpaskaa syömällä näkee Jeesuksen.... söisivät valkoiset kai koiranpaskaa. (Neekerit syö sitä jokatapauksessa jo muutenkin [ja takuulla!! ihan takuulla !! se tietämäni ählämi, karmaisevine hampaineen!!. Takuulla!!])"Nooo.. Hra Kapteeni..? eikö paska-annoksesi maistu ? ..."Ei kommentteja:

Lähetä kommentti