maanantai 27. lokakuuta 2014

Paraiset uusix

Tuolla suunnitellaan, YLE Teema:lla, Paraisia uusix !! Ouuu jee ! Siinähän vittu suunnittelette !
Ei se siitä miksikään muutu, yhtään sen enempää kuin mikään muukaan yhdentekevä pikku paskareikä tässä maassa, muut kuin siis Stadi ja Turku ja ehkä jopa Tampere.
Kaikki muu on lähinnä villiä tundraa ja elukoiden ja puiden alueita ja vailla mieltä ja visiota.

Suomi ei ole Amerikka.

Disainata eli "suunnitella" voi kyllä aina, mutta Suomi ei vain tarjoa siihen mitään ihanteellisia puitteita, koska täällä ei asu kukaan !! Tämä ei ole Nyy Jook tai Tokio. Täällä on ihan yhdentekevää suunnitella missä mökin (tontin) kulmassa tai nurkassa joku Arskan paskahuusi sijaitsee tai mistä kohtaa saa mennä tois´puol jokkee tai missä on "Stop" merkki tai junanradan ylitys tai alitus paikka. Tämä on tyhjää täynnä!! hei ! haloo ?!
Haloo Helsinki !?

Stadissa jollain on vielä jotain vitun väliä, koska siellä asutaan, se on asuttua seutua, se on ns "taajamaa". Mutta tämä muu....tämä on "perifeeriaa" eli rajaseutua, erämaata, joutomaata, tyhjää, villiä ja kesytöntä kuin Laihia päiväsaikaan.

Ei tämä nähkää mikään Mekka ole !! Se on todella vituttavaa ollut suurimman osan elämääni, ja nyt olen jo niin paatunut, etten kai enää edes välitä.
Samahan se on asuuko Alaskassa vai täällä. On vain tykättävä havupuista ja kuusistoista ja hirvistä ja känniläisistä ja tylsyydestä yms. Ja kaikkeenvaikuttavista ryssistä. Ja ylimielisistä ruotsalaisista.
Ja tietenkin siis : ylimalkaisesta köyhyydestä !

Eniwei, disaineri parat ! Täällä ei vain ole mitä disainata. Kaikki on melkein jo disainattu minkä voi disainata.

Suomessa ei vain riitä väki, mihinkään. Mutta siltikään tänne ei saa tuoda mitään uusia Tulokaslajeja. Nämä nykyisetkin, jos ne lähtevät lisääntymään... ne lisääntyvät suomalaiset maanrakoon ja sitten katoaa koko höskä, koko vitun paska. Koko roska nimeltä Suomi. Ja sitten....se siitä. Bonne nuit.

Suomi on vähän kuin sellainen joku niitä näennäisesti hylättyjä! -eläintarhan osia, eläin..tiloja? miksikä niitä sitten sanotaankin. Jossa majailee joku eittämättä vähän harvinaisehko, mutta myös puuduttavan yhdentekevä olio joka ei vain oikein kiinnosta ketään niin erityisesti. Ei ole ns "vetonaula". Koko kyseinen häkki / tila näyttää laiminlyödyltä nurkalta jossa juopot käy kusella ja narkkarit ja neekerit paskalla ja muut yrjöämässä tai runkulla. Tai jotain... junou.
Jossa asuu joku.. .uuu...joku tylsä pieni elukka...jokin vitun harmaa...hilleri tai jokin...tylsä.
Tosin ihan hyvin hoidettuhan tämä "Suomi" on kyllä, ei siitä voi sinänsä finuiitteja torua. Mutta Monaco tämä ei ole.

Eniwei... suunnitelevat näemmä jotain vitun vuorta!! Paraisille?!!.... hahahaaaaaaaa lol....kaheleita... nuohan on saatana hullumpia suunnitelmia ja visioita kuin omani !! Tsiish.

Ja taas puhutaan tuosta vitun "näkyvyydestä". "Se tuo näkyvyyttä kaupungille"..... ? mitä vittua sinä oikein hourit?! mitä vitun "näkyvyyttä" ?!?! mitä helvettiä sielläkin on saatana nähtävää ?! vitun idiootti !
Las Vegasissa tai Bankokissa tai Luxorissa tai Nyy Jookissa tai Tokiossa yms, näissä on "nähtävää". Ei Paraisilla !! Tai ..Uts-joella tai säynätsalossa (missä vitussa sekin on?! sellainen nimi tuli mieleeni) tai Tampereella.

Kuka vittu haluaa katsella jotain vitun tyhjää satamaa tai väljähtänyttä tylsää junttilaa.. jossa on ..uuuu.. parhaassa tapauksessa ehkä jokin vitun esiintymislava !! joku vitun tanhu-tango-zumba-jooga-lava. Vittu ...fak jeah !!
Sitä tuskin kukaan tulee erikseen tiklaamaan tänne asti !!
Ei kukaan katso missään... Chigagossa tai Mombaissa tai Jakartassa matkaesitteestä, että "hei, sinne Paraisille, sinne suomeen -on rakennettu vierasvenelaituri!! ...vittu tuo on nähtävä!!".

Ja vaikka "Näsinneula nääs" olisikin suomalannin olosuhteissa poikkeuksellinen (vain siksi, ettei kukaan viitsi tehdä toista samanmoista tai jotain isompaa ja parempaa!) ja ihmeellinen ja hämmentävän ällistyttävä niin se on esim Jenkeille vain vähän normaalia kerrostaloa pienempi ...torni /...linnunpönttö?... paalu..jokin! en tiedä miten ne sen näkisivät.
Näkeehän sieltä epäilemättä ja muistaakseni Näsin aika hyvin ja varmaankin Jutilan lyllertämässä pitkin Tampereen kiehtovia ja rumia katuja. Mutta onko se nyt todella niiiiin khuulia ?! ....not rili.

Eiköhän myönnetä ?! : täällä ei nyt vaan oikein ole mitään niiiin merkittävää nähtävää ja koettavaakaan !! Muuta kuin luonnonrauha. Se on kyllä täällä saatavissa jopa yhä edelleen.

* * * * *


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti