keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Pari TV arvostelua +jankutusta

Jaaha.


....katselin tuon ensijakson tuota Haapsalün Viltsun "Haapasalo Goes America" sarjaa. Ihan jees, tulen kyllä katsomaan koko rainan, itseasiassa se on pitkästä aikaa mielenkiintoisin kotimainen TV- tai elokuva tuotanto ylipäänsä.

Mutta sitten asiaan.
Havaintoja sarjasta ; siinä kustiin paljon maissipelloille. Ville kävi kusemassa Amissien maissipeltoon! ja useamman kuin yhden kerran ! Hah! hienoa Ville. Kyllä se on kaikki ne vuodet Venäjällä opettaneet tuota "kulttuurisensitiivisyyttä" (eli -herkkyyttä) ja uusien / vieraiden kulttuurien huomioonottamista ja kunnioitusta. Ihan kunnioitusta herättävä teko oli kyllä, ihan siis oikeesti hei, tottavie ! Ja Amissit ei halua tulla kuvatuksi, mutta mitä tekikään Viltsu kuvausryhmineen (joka näytti koostuvan tasan yhdestä tyypistä!! ...tuossa "maassa" ?!?! [No ainakin sillä oli veitsi taskussa]) ...no nehän meni ja kuvasi paskat ulos niistä vitun Amisseista !! Ja kusi maissipeltoon !!

Ja kävi jollain vitun Hipsterimulkulla "parturilla" (koijarilla more likely) silvottavana. Ja lentämässä ilmeisesti itse Cessnalla ?.... kieltämättä aika khuuli juttu jos todella toden totta.

Mutta mikään tuossa ei lopunkaiken hälventänyt minun ylimalkaista kuvaani Jenkeistä ihmiskunnan pohjasakkana ja suht sieluttomana jenginä. Kuvottavaa!! kaikki siellä. Talot, autot, musiikki (se vitun maalaisjunttijollotus mitä siinä soi saundträkillä jne)... kaikki, lähes kaikki, Amerikassa etoo minua ja on aina muistaakseni etonut ! Inhottavaa.

Ja inhoan sitäkin, että Villen piti mennä ja ostaa se sellainen kuvottava saasstainen, epähygieeninen vanha jenkkiläinen "pommi" (auto). Kuvottavinta vielä, että siinä on kaikki ihan alkuperäistä ! Yööööööök !!

Miksei esim ....uuu ai dount nou.. moderni sitimaasturi kävisi ?! Voisi olla aika paljon rattoisampaa kyytiä ja sitä Jenkit itsekkin varmasti käyttäisivät jos vain varoja löytyy.

Amerikka vaikuttaa todellakin, hyvin sellaiselta "mixed bag" ..of everything -sellaiselta sekalaiselta pussilliselta sekalaista saastaa ja paskaa ja ehkä siellä täällä pari helmeä muassaan.

Mutta katsotaan ja nähdään.

Ja sitten toinen ohjelma jota koetin vähän kyetä katsomaan, eli tämä äimistyttävän suosittu (ilmeisesti) ja kohkattu "Vain Elämää" !! Jösses !! Tsiisus !! ja mitä näitä nyt onkin. Vittu !! Saatana !

Irvistin ja siristin silmiäni koko ajan sitä katsoessani, kuin silmilleni olisi kustu ja mahaan potkaistu. Voihan vittu miten vaikeaa sitä oli katsella !! Miten ....väkinäistä, pakkopulla tunteilua ja hempeilyä.... mitä ihmeen ....vitun ....mitä ?!

Kaikki mitä joku sanoo siinä ohjelmassa, saa jonkun muun joko ihan suoraan poraamaan tai ainakin lähes / miltein kyyneliin. Joka vitun asia !! Jos joku kertaa sitä kuinka hän lapsena "käveli isänsä kanssa pellolla" tai jotain yhtä mundaania, on Koivuniemi ja joku muu aivan takuulla jo kyynelten partaalla ja itku ja pala kurkussa. Tsiisus vitun vittu ihmiset !! Get a fucking grip !

Loiri "veti" siinä PMMP:n "rusketusraidat" (jota inhoan lähes kaiken muun yli) biisin ja .....ja se oli yhtä vaivaannuttavaa ja hyytävän outoa kuin koko vitun friikkisirkus itsessään. Ja se ei edes ollut koko jutun kiusallisin ja vaivaannuttavin ja oudoin asia !! En siis osaa sanoa vielä mitään yhtä tiettyä asiaa joka on se pahin, mutta tuo se ei kuitenkaan vielä ollut.
Tai no.... entiä ehkä se voisi tuosta jaksosta olla se kuinka kaikki kehuivat vuolaasti (niille kai maksetaankin siitä) ja ylisti sitä PMMP muijan.. mikäsenyton ja oli.. Vesala, niin -kuinka kaikki ylisti sen Pauliinan biisiä "Lautturi" tai mikä se oli se "viekää minut siiinne missä hän ooon...." ......vittu se oli tylsä ja laimea biisi ! Se oli kuin joutuisi nuorena kuuntelemaan jotain kyläilemään tullutta tätiään, joka hoilaa omastamielestään ihan sika hyvin (ihan umpisurkeasti siis) jotain ....tylsää biisiä ! Esim PMMP:n "Lautturi"a. Vedettyään vähän jotain laimeaa, haaleaa kotikaljaa tjns.

Loirin "Vesku" veteli koko ohjelman keston, myös isoja paksuja sikaareita. Yhtä paksuja kuin sormensa.

Ja tuo Vesalan P sanoi myös, yhdessä vaiheessa, että "näpertely on rentouttavaa..." ....niin on!! ainakin jos siis näpertelee kullinsa kanssa ! Sen tiedetään, ainakin toisinaan, rentouttavan ja tuovan sellaisen "eufoorisen" ja rentoutuneen "fiiliksen". Oikeassa olet !


Kulli ^  + näpertelyä.

Ja on sanottava vielä, että siinä osassa ohjelmaa mikä näytetään juuri ennen siirtymistä mainoskatkolle, kaiketi jonkinlainen "silta" tai "siirtymäruutu" tai "....."..no mikä vain onkaan, niin siinä Loiri näyttää kammottavan vanhalta. Kuin joltain hilpeältä ruumiilta. Järisyttävää.
Mitä se on....jotain 100 vai ?! miten se voi vielä edes laulaa tai istua suorahkossa tai muistaa nimensä ?!

Eniwei, todella todella häiritsevän itkeskelevä ohjelma.
Nyt kun suomessakin saa vihdoin olla edes vähän tunteita ja tunteellinen ja näyttää niitä ja myös siis miehet.... en osaa enää suhtautua asiaan kun jouduin elämään niin kauan sen typerän junttipaskan ja machoheteroilun keskellä. Tällainen saa tajuntani rattaat sanomaan *ei vittu!* ja *narks!* (vai mitä se nyt oli, mitä matruuna aina sanoo).

Ja vaikka en tainut nähdä ihan koko paskaa, oli ne biisit mitä kuulin -kyllä kaikki ihan umpitylsiä ja surkeita. Ei yhtäkään "killeriä".

C´est la vie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti