lauantai 11. lokakuuta 2014

Suomalaisista & käytöksestään

Olen tuijottanut erästä asiaa, muuten!!, jo pitkänkin aikaa tajuamatta blogata siitä !!
Nimittäin ; vaikkakin se on toisaalta hyvä ja jotain mitä olen koko-vitun-ikäni toivonutkin ja odottanut saapuvaksi, suomalaisten nykyinen käytös ja mediakäytös ja pukeutuminen ja ohjelmien lavasteet, siis TeeVeessä, ja kaikki tällainen -on alkanut ärsyttää minua suuresti.

Ne on nyt toki ihan eri tasolla kuin silloin ennen, silloin kun ei ollut muuta kuin PPP (Pirkka Pekka) ja kolme kanavaa, ja kaikki oli rumaa tai näytti vähintäänkin tyhmältä... kuten PPP useissa rooleissaan. "Kymppitonni" oli sitä kuuminta hottia ja Napakymppi *puistatus* yäk! niinikään.
Niistä ajoista ja aijemmistakin, on toki kiivetty jo hyvin hyvin paljon ylöspäin, mutta !! (ja ainahan on ainakin yksi "mutta!!").

Mutta ; (valmistautukaa ärtymään ja sitten pyörtymään!) suomalaisille se kaikki on teeskentelyä ja päälleliimattua "feikkiyttä" !!!!!

No niin... oletteko jo heräilleet ? allest klar ? ....jatketaan !

Suomalaiset on kuten kaikki muutkin vitun Aasian ja Ryssän apinat ; pelkkiä vitun matelijoita ja Anglojen seuraajia, Remora-kaloja, ja hävyttömiä vitun (vihaisia) teeskentelijöitä. Kaikki täällä on samanlaista ja yhtä aitoa kuin Pohjois-Koreassa (meidän oikea viiteryhmämme) missä on toki siellä täällä muutama litteä moderni TV ja pari tietsikkaa ja jopa muutamissa niissä jonkinlainen karkea ja alkukantainen internet. Siellä täällä on kyllä sekalaista Modernia pintaa ja häivähdystä ja kaikkea krääsää ja kuriositeettia mikä viittaisi siihen, että kyseessä on todellakin ihan ihka oikea Maa ja Kansa, a la ...jokin... kai jokin kuviteltu ja romantisoitu versio Amerikasta, ja kaikkine vapauksineen ja hienouksineen. Mutta näin ei ole.

Täällä komentelee edelleen, kuten muuallakin Aasiassa, ne samat pikku läskipaskat kuin aina ennenkin ja jopa "viihdeteollisuus" (mikä täällä onkin lähinnä juuri tuota. Teollisuutta) on myös kansoitettu samoilla vitun vahakabinetin fossiileilla kuin aina ennenkin.

Ja "Politiikka" eli "Laillinen" (mitä ikinä se sitten onkin!!) rikosjärjestö ja suunnaton petos ja kontrolli "skeema" tai suunnitelma tai pyrkimys. (Katso: lehmät & laitumet, karja & karjanomistajat yms). On tietenkin itsestäänselvästi, samojen pallinaamojen kansoittamaan kuin "aina ennenkin". Ne vaikuttavatkin itseasiassa, tarkemminajatellen, lähes kuolemattomilta ne "johtavat" tyypit. Siellä ne vaan keikkuu, aina samana, aina samannäköisenäkin. Ehkä ne juovat sitä "Jumalten Juomaa" ja Ylhäisön Eliksiiriä. Se pitää nuorekkaana ja vetreänä ja Maurilla tukan päässä.

Mutta eniwei, suomalaiset on vain yksinkertaisesti ottaneet, kuten kaikki muutkin vitun neekerit, Cargokulttimaisesti omakseen Anglojen kulttuurin itseään eniten miellyttävät ja kiehtovat ja kadehtimat piirteet ja ne jotka ei astu liikaa, liian isoille varpaille, ja näyttelevät nyt sitten ulkokultaisesti näitä elementtejä ja uskovat jo varmaan itsekkin niiden olevan juurevia ja tosia !! "Truismeja" ja luulevat päässeensä sen jonkun aallonharjan yli, minkä jälkeen lakkaa olemasta Samojedineekeri ja alkaa olemaan Oikea Eurooppalainen Valkoinen ja ehkä jopa Anglo.

Silmääni pisti eritoten, ja laukaisi tämän vuodatuksen, kun katsoin tuhokseni pätkän tuota ilmeisen typerää "Posse" nimistä keekoilua ja kuinka siinä oli "Duudsoneilla" ja parilla vieraallakin.... joku rintamerkki...rintanauha, mikä lie. Samalla tavalla kuin Oikeilla Angloillakin on aina Telkassa joku "leiböpaatin" puoluenauha (Natseillakin oli muuten sellaiset!! käsivarressa!! ja tyrmäävän tyylikkäät!) tai jokin ajanmukainen ja tyylikäs ja Moderni merkki / pinssi.

Ja nyt suomalaiset !! suomalaiset saatana !! kaikista maailman kansoista, on ottaneet asiakseen matkia tätä kaikkea.

Matkisitte edes neekeriä, mutta ei tätä.

Tällä tiellä on sellainen naismainen pilluilu ja yninä, ettei ole tosikaan.

(Hyökkää Puuttin pian!! hyökkää!! ma pyydan !! äkkiä kans ! Nää on alkaneet jo raueta liitoksistaan ja seota !! [pahemmin kuin osasin odottaa, ja oudommilla tavoilla]).

Täällä ollaan jo niin ystävällisiä ja maireita, että oikein pahaa tekee !! Missä kaikki viha ja katkeruus !?? missä kaikki maskuliininen kyvykkyys yms "wanhan-ajan" paska ?! Kaikki terävyys yms ?! Ei siis ilkeys, mutta.... junou.. se jokin.

Toisin kuin Haloo Helsinki uudella ja umpipaskalla levyllään koettaa meitä valaista, että "tää maailma on vihaan kyllästynyy...t" -minä sanon, että "ei muuten tod. o!! vaan päin-vitun-vastoin !! tää maailma tarvitsee lisää vihaa ja aika vitun äkkiä!! varsinkin modernit länkkärit ja valkeat! lisää ärtymystä ja raivon sihinää !! sitä tarvitaan ja pian". Ja naisten alistaminen takaisin sinne mistä ne on nyt ylennetty ja siitä sitten tsiigataan eteenpäin.

Tsiisus !!

Teistä on tullut pinnallisia, mutta te ette ole sisältänne muuttuneet yhtään mihinkään ! tämä on siis tämän sanomani juju ja sisin juoni. Te olette vain sama paska hieman khuulimmassa säkissä.

Se kaikki on "feikkiä" eli teennäistä ja väärennettyä kuin mustaltamäeltä ostettu kymmenen €uron fotoshoppi tai Rolexi.

* * * * *

Kohta te pelkäätte ihan oikeasti!! samoin kuin Oikeat Anglotkin (koska ovat maailman taikauskoisimpia imbesillejä sittemmin neekerien) -sanoja ja käsitteitä ja symbooleja !! Vai...?....eeeii...ei ...?!...ei kai sentää...eee....hei..ee..ei??...vai .... siis...siis ett..siis ei kai..näin ole jo nyt.?...eii...eijeijeijeijeijei ei voi olla...?! eeeeeeeeei!! eiiiikä mitään!! ei ei ole saatana !! ette te vielä sanoja pelkää!! *Neekeri!!*.... 0_O äääääk!! paniikki..siis hei...ketä ton huus !?!? hei ihan oikeesti mua pelottaa ihan sikana !....juastaan johkin pöytäliinan alle..jooko ?! hei ?....pliis ?! juastaan !!

Tässä on minun reaktioni, lähes poikkeuksetta, kun katselen jotain uutta ja kohkattua TV ohjelmaa tai kuuntelen jotain mitä te muut puhutte tai herran tähden! -luen sekalaisia blogeja tai sitä itse haisevaa Ibliksen perseenreikää nimeltä "Uusi Suomi"..

Saatan hyvin harvoin enääN edes uskoa näkemääni tai kuulemaani. Niin umpimielisen tylsä tai monotoonisen lahjaton ja pelkurimainen se jokin yleensä aina on. Mitään ei osata sanoa eikä sanota, mitään ei kyetä näkemään eikä liioin kuulemaan saatikka sitten tajuamaan. Mistään ei mittää käryy eikä mittää visijjoo.

Ja tuossa ^on myös yleensä se kuinka nopeasti asiat menevät nykyään pieleen, päin persustaa. Reaktionopeuteni ei ole vain liian tiukkaanpingottunut ja akuutti, mutta noin nopeasti alkaa irvistyttää ja puistattaa katsella tätä nykyistä "Eurooppalaista" vitun venkoilua ja väkyröintiä ja kääntyilyä ja elehtimistä ja puheluita ja söhelöintiä yms. Se vain kertakaikkiaan tekee pahaa ! niin pinnallista ja niin teennäistä ja epä-aitoa se on. Ja se tappaa kaiken oman ja oikeasti aidon tässäkin maasta. Japanilla on vielä omansa jäljellä, oma Thumoksensa eli "sisu" jota tässä vitun "katajaisessa" (???!?!) junttikansassa ei ole juuri puolenpuupennin vertaa. Ei ainakaan mitä tulee esim kaikkeen tällaiseen .....Koska esim suomalaiset on viimeksi tunkeneet sisään "Eduskuntaan" ja vaikkapa... piesseet sekalaisia Maanpettureita henkihieveriin tai tehneet jotain !!? siis tehneet ?! ....ei nyt tule mitään erityistä mieleen... ehkä Shauman ja Poprikov ?

Tälläst tää on.

* * * * *

Eläköön Valtio !! Eläköön Poliisi !! Eläköön, hurraa !! Eläköön Rakkaat Johtajat !! Eläköön Orjuus (joka onkin Vapautta) !! Eläköön!! Eläköön alisteisuus ja loputon puute ja kurjuus ...eläköön !! Eläköön...eläköön ..eläköön !! Siig Hail !!

Eläköön !!

Eläköön elämä !!

Eläköön Illman ja Kalske !! Eläkön Paatero ja paskalakit !! Eläköön... kaikki mikä virtaa Luciferin anuksesta !! Eläkööön !! Eläköööön ! Eläköööön !!

Hurraaa !!

* * * * *

No..mutta.. taisin eksyä aiheesta.
Niin siis.. nykyaika on hyvin pitkälle pelkkää anglosfäärin matkimista vailla mitään oikeaa ja aitoa sisältöä, ja samasta syystä suomalaiset myös mielellään, mieluummin kuin omalla kielellään (jota eivät yksinkertaisesti enääN osaa!!) lauleskelevat Enklanniksi. Ei siksi, että se on vaan niin vitun khuulii tiätzä!? ja siistii ja kaunista kieltä tai "sillä pääsee helpommin kansainvälisille vesille" kuten Rammstein konsanaan, vaan siksi, että eivät kehtaa ja osaa ilmaista itseään omalla kielellään, koska se on aivan liian todellista ja välitöntä (kuin homoelämä verrattuna heteroon, ainakin Hankamäkeä mukaillen. Ja varmasti onkin) se on ihan liian raadollisen verevää ja juurevaa ! eikä sitä...ny...noo! äläää äää ää ä! älä ! ei sitä ny kehtaa...hei! lopeta !

Ei kai ny kukaan vittu kehtaa itseään Oikeasti Ilmaista !! saatana !! Täällähän nauretaan semmoisille !! "HAhahah....vittu sä oot homo jätkä !! hähähähähaha hähähäh ohhohohohohohoh......bwahahahahahaaa!! tu homoooo!!! ttu sä oot homoooooo!!"

(Luullakseni tuo ^^ on sanatarkka sitaatti, hyvin suurelle osalle meistä Suomlannin "Miehistä" !?)

Ei sitä nyt saatana kehtaa omalla vitun kielellään laulella perkele. Sehän oikeasti jo sanoisi jotakin !! ja suomalaisilla ei tyypillisesti ole itsellään juuri mitään sanottavaa !! ja miten tällaisessa paskamaassa voisikaan olla !? ....vai kuinka monta Maailmantähteä on esim Alaska tuottanut !? mitä vittua siellä tai täällä on mistä laulaa !!? (tosin minä kyllä keksisin sekalaista, mutta ne jotka näitä asioita Oikeasti Tekevät... ne eivät keksi !!). Jotain vitun hylkeennahkoja ja valaanrasvaa ? metsiä ja havupuita ?!.... sorsia ja .....entiä.. känniläisiä !? niistäkö tulisi laulaa ? tai kenties oodi KELAn tyylikkäälle ja kauniille toimistolle ja siististi tyylitellyille hakukaavakkeille ?! Tai pitäisikö kenties... laulaa ylistystä Poliittiselle Johdolle ja taitaville koijareille ?! Tai laulaa miten vitun tylsää elämä täällä on!!?? kuinka lähiön betoniseinät huokuvat luovuutta ja lämpöä ja rakkautta ja kekseliäisyyttä ja ennenmuuta inspiraatiota !!??

Ja miten vitun takakireän vittuuntuneen vihaisia kaikki täällä on ? Ja kuinka Jante-Laki on täällä se ylhäisistä ylin ?!

Nähkää.... tyhjästä on paha nyhjästä. Siksikin suomlannin Finuiitit pyrkii aina Anglosfäärin hoteisiin ja syleilyyn, koska siellä sentään on jotakin !! ja siitä osataan nyhtää kaikki irti mikä irti lähtee ja jos enempää ei tipu niin sitä keksitään ! ja siihenkin osaan uskotaan, mikä siis on vain keksitty. Kuin Demokratia.

* * * * *

Suomalaiset ; te fuskaatte !!

Suomalaiset vain huijaavat, sekä itseään, että kuulijoitaan -laulellessaan jotain kaukaisen ja haapean positiivisia sävelmiä Anglojen kielellä ja niistä aiheista mistä Anglot itsekkin aina jaksaa, ad nauseam, vollottaa ja hoilata.
Matkivat perkeleet kuin papukaijat, muiden eläinten kutsuhuutoja ja sitten ihmettelevät mitä sanoa jossain Kansainvälisessä haastattelussa kun heihin on uskottu ja heiltä sitten kysellään ja tivataan kaikkea mitä heissä luullaan sisällä olevan, mutta se onkin vain pelkkää siloteltua ja peloteltua pintaa. Jonka alla kytee silkka vitun vinkeä viha !! ja kylmää pohjoista ärtymystä, joka viis veisaa koko vitun Musiikista sinänsä ja muusta ämmämäisestä Eurooppalaisesta hölinästä.

Jos suomalaisilta haluaa asiantuntevia lausahduksia ja kertomuksia ja haastatteluselityksiä jostain, niin kysykää herran tähden heiltä esim sorrettunaolemisesta ja alisteisuudesta ja alistuneisuudesta ja alamaisuudesta ja köyhyydestä ja sensuurista ja tyhmänleikkimisestä ja suidentukkimisesta ja koijaamisesta ja halveksittavuudesta ja paskanpuhumisesta ja itsensäkehumisesta tyyliin "suomessa on maailman rehellisimmät ihmiset" ! ...ahahha!

Kysykää jostain tällaisesta. Ja tietysti : sodasta ! Ja Karjalasta ! ja Ryssästä ja viinasta !! Ja talvesta ! Näistä asioista suomalaiset oikeasti tietävätkin jo jotain.

Ja tietenkin: pinnallisuudesta ! Tuosta Pohjoismaisesta hyödykkeestä, ehkä jopa, numero 1 !
Kaikesta tällaisesta ! Kysykää pois vain jos ette usko ! Nämä kyllä tietää tällaisesta shitistä yhtä jos toistakin.


Te olette epärehellisiä. Suurin osa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti