keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Naaraiden Laulut

Hyvää Huomenta Suomi !! (hyvin pyyhkii?!)

Aattelin tässä yht´äkkiä ja ex tempore -ottaa asiakseni julkaista ja sikäli myös valmiiksi saattaa tämä kirjoitus jota olen lupaillut jo hyvin kauan eli "Naisten Laulut". Muistatteko ?....minähän lupasin tämän kirjoituksen jo kauan kauan sitten....kaukaisessa galaksissa.
Mutta tässä se nyt on!! ehkä. Katsotaan.

Aloitin tämän jo 2013 helmikuussa !! Enkä ole tämän enempää saanut aikaan, koska en ole jaksanut tähän keskittyä enkä suoraansanottuna enääN muista miksi aloitin koko paskan, mutta .....tästä lähtee.


* * * * * * * * * *

                                                                                   Naaraksien Laulunaiheet

Vilkkumaan Maya laulelee kuinka hän ; "haluaisi Mersujen nokasta merkit varastaa a Aaa".
ja siitä kuinka hänen "huulet avautuu..." biisissään Kuiskaile Suu.

Ja Jenni Vartiainen hoilaa biisissään suru on kunniavieras, että "sitten kun kukkani kesän on nähnyt..."   ....rait... naiset huom! ; älkää herranjumala ikinä laulako "kukastanne" !!! Rivoa !

Chisulla on sanottavanaan tärkeää asiaa muun muassa sormista ; " katkon sun peukalon, ...sit etusormen vuoro on..".

Chisu myöskin tuo esiin naisten typerän taipumuksen kiinnittyä itseään piekseviin äij´jiin...
 " anteeksi annoin, jopa sen pahoinpitelyn. Mut jos sä vielä haluut, takas mä tuun, uu u u uuu, uuuuun ".

Samassa biisissähän Chisu nimenomaan myös julistaa, että  "oon vielä sama nainen, sama mieli, sama sydän, sama nainen ".
Tämä esimerkiksi sopii jokseenkin yhteen tähän pätkään Eshter Vilarin kirjasta "Hyvin koulutettu aviomies" :  " naiset laulavat vain hymnejä rakkaudelle, sillä(suurin osa miehistä !huom.) miehet tarvitsevat heitä rakkauteen, joka on miltei kuin laulaisi hymnejä itselleen ".   Ja vielä ;
" jossain vaiheessa he(naiset) huomasivat, että voisivat laulaa itse omat ylistyksensä(itselleen) olematta liian itsestäänselviä, ja sittemmin ovat naiset lakanneet huolehtimasta ".

Eli siis naiset periaatteessa aina, laulavat lähinnä vain joko itselleen tai itsestään, ja kun tämän tietää on kiehtovaa ja sangen opettavaista kuunnella naislaulajia.

Kuunnellaampa lisää kiehtovia lyriikoita naisilta...

- " Sinä munapää, et voi ymmärtää..."  Jenni Vartiainen    ´Nettiin´.
- Anna Erikson lauleli sangen rehellisesti, laulaessaan " jos mulla olisi sydän ".
- Jenni Vartiainen laulaa biisissään " Eikö kukaan voi meitä pelastaa " siitä miten kamalaa on kun kaikenlaista materiaa vaan kasautuu eukko paran ympärille, eikä sille nyt sitten mitään voi. No höh !. Ikään kuin nainen sitä panisi pahakseen, että miehensä ostelee kaikkea mahdollista, ja kehtaa vieläpä syyttää moisesta materiaalisuudesta nimenomaan sitä ukkoa !.
Eiköhän se syyllinen löytyisi pikemminkin ihan siitä mikrofoonin lähituntumasta.
Ja niinikään sama ämmä hoilaa biisissään Tuhannet mun kasvot : " Tuhannet mun kasvot ja ne vaihtuvat vaa aan".

Krista Siegfriedin Biisissä "Marry Me" laulelee tämä friidu, että "marry me, i´m your slave and you are my master, ....i play YOUR game..." jne. Eli ...siis Avioliitto olisikin eittämättä ´pahojen´miesten joku nerokas juoni ja ansa, johon vain jokkut tyhmät akat sortuu ja jos sortuukin niin on se ukko, joka siitä nimenomaan hyötyy.

Naarahien laulut tuppaa sangen usein jokatapauksessa jäämään suht vaisun lallattelun tasolle, ilman sen suurempia syvyyksiä, kuten esim "Haloo Helsinki"-bändin biisissä "Maailma on tehty meitä varten". "La laalla lal lal laa, ooujee ee..." (Voitte tarkistaa, tuo on aika vitun tarkka sitaatti!! / hyvin kirjoitettu lallatus-sanoitus [siis minulta, nyt, tässä]).
Ja tuollainen on varsinkin Suomalaisessa nykymusiikissa hyvin yleistä, ja johtuu suurelta osin siitä, ettei niillä "artistin painajaisilla" ole mitään mistä oikeasti laulaa.

Essi Wuorela laulaa vuonna 1994 julkaistussa biisissään "mennään naimisiin" : "..kitarakorun minä aamuyöllä itsellein varastin" paljastaen naaraan alhaiseksi varkaaksi!. Ja : "puhuit mulle kuin pikku-siskolle ainakin, ja sä menit kaikista ovista aina ensin, mut mä sinut, sinut siitä armahdin.."
(Eli Essi kaiketi tykkäsi siitä, mutta yritti esittää ainakin jokseenkin ärtynyttä ja tuohtunutta jne muttei sitten voinut itselleen mitään ja "armahti" koko äijän!)

Duffy laulelee biisissään "breath away" kuinka hän ennen vain kiusasi jotain miestä, haukkui ja nimitteli ja kuinka hän sai siitä "kicksejä".


Lady GaGa tunnustaa biisissään ..Juudas! "i´m still in love with Judas baby.." -rakastavansa "edelleen" Juudasta !! eli juutalaista petturia ja selkäänpuukottajaa. Ja junou... juutalaista! lieroa..

Haloo Helsingin Elli laulaa biisissä "Beibe" että   "...et tarvi enää muuta jos saat suudella mun punaista suuta.."

Naaraat HUOM!!!! -ymmärrätteköhän itse, että kun laulelette "kukastanne" ja "huulistanne" yms.... se tarkoittaa yleensä pimppiä !! Vaikkei sitä itse tiedostaisikaan, mutta niin se vaan menee. Samallalailla kun miehet ajattelee "johdonmukaisesti" ja rakentelee tornitaloja ja tuubimaisia lentokoneita ja junia (jotka menee tunneliin ...uuu..) ja tykkejä ja kanuunoita ja pyssyjä... yms "hienovaraista"...

Hienovaraista.

Mutta jokatapauksessa (en suostu kirjoittamaan tuota erikseen. Se on jokatapauksessa!!! eikä mikään vitun joka - ja - tapauksessa!!) näitä esimerkkejähän kyllä piisaa sikäli kun vain viitsii niitä etsiä ja kaivella ja kuunnella ja vähän jopa miettiä tai "tulkita".

Siihen törmää hyvin usein jokatapauksessa(!! hahahaa) vääjäämättä, että naaraat todentotta laulavat itse itselleen sekalaista ylistystä ja loistoa. (Politiikassa he vain puhuvat, eivät laula, ylistystä itselleen ja jopa kanssanaisilleen, joita he kuitenkin inhoavat syvällä sisällään... jos naisilla sellainen on .... - "syvä sisin").Sotakyrpä.

Eli ; naiset tuovat aina "biiseissään" esiin mm peniskateutta ja penisvihaa ja "vihapuhettaan" pippeliä vastaan. Ja omaa tyhjäpäisyyttään lallattelun muodossa ja ylistelevät itse itseään kuin päiväkotikakarat (mitä naaraat aika pitkälti ovatkin, halki koko elämänsä). Sen lisäksi nartut myöntävät häpeättä, mm sen että lankeavat yleensä aina tyerien, huohottavien hullujen ja hakkaajien ja rikollisten basillien ja muiden ali-rottien kuksittaviksi ja sitten voivottelevat tätä ja sitten antavat anteeksi ja koko rulijanssi alkaa taas pyörimään alusta. Kuten kaikki muukin, koko "ihmiskunnan" asiat, tällä paatuneella ja tylsällä "pikku"planeetalla. Iiiiiiiiiiiihan sama jatkuu... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihan sama jatkuu, mitäään ei muuteta, miiikääään ei muutu.

Ja tietenkin ihan suunnattoman yleistä on myös, lähes läpitunkevan absoluuttisen kaikkiallaläsnäolevaa itseasiassa, se että naiset valittelevat ja voivottelevat yksinäisyyttään ja miehen (ja ehkäpä pippelinkin?!) puutettaan ja kaipuutaan yms. Junou....kaikkea sitä "Britis Spiirs sontaa".

Liekkipippeli.

Vilkkumaan Maija ja Chisu on ainakin molemmat myös uhkailleet miehiä väkivallalla useissakin biiseissään, muistaakseni. Paitsi, että Chisu haluaa katkoa teiltä ainakin peukalon ja muutkin sormet ja tiedätte kyllä mihin se johtaa, niin Maija aikoo ampua ihan suoraan jo haulikolla !! ja varastaa Mesestäsi merkin !! vituuuuun muuuuuuuulkkuuuuu !!

Naiset on myös taipuvaisia nähtävästikkin, hyvin hyvin usein hoilottamaan jostain vitun klisheisestä Maailman Rauhasta (Tm).
Vaikka .....kuten näette, valitettavasti suurin osa ihmis-apinoista sekoavat rauhan aikana. Koska ovat vain sota-apinoita eivätkä käsitä mitä on "rauha" ja mitä sillä voisi tehdä. Suomi on tästä itseasiassa ihan loistava esimerkki. Nyt kun Talvi-Sota (siig hail) on vihdoin jo ...kai?...ainakin jokseenkin ohi ja sodittu, on suomella suunnaton identiteettikriisi ja nurkat neekeriä väärällään joka vain hämmentää kaikkia lisää. Ja ennenpitkää te vielä sekoatte täysin ! Muistakaa. Luitte sen täältä ensimmäisenä.

* * * * *

Mutta Summa Summarum ; naisten lauleleminen jää kovin useasti pelkän köykäisen lallattelun tasolle ja jokseenkin naiiviksi. Vaikkei siinä siis mitään väärää tai pahaa ole, mutta... sanoinhan etten enääN itsekkään muista miksi aloitin koko tämän sopan! Kunhan huomion ja totean.
Eikä tätä kukaan edes lue, joten..... yea..... junou... whatever..

Haluatteko nähdä jotain viihdyttävää ja sööttiä !?...... katsokaa nyt silti..


Kielletään pippelit ja Yxityisautoilu! "


Sillä siinä jos missä, on Modernin ja Tiedostavan "naisen" (tytön) kuvajainen. Sekä politiikassa, että musiikissa. Missä sitten aukookaan suutaan. Tosin ne ei kaikki ole ihan noin sieviä ja sööttejä ja suvaittavissaolevia.

Mutta pitemmittä puheitta (koska toistaiseksi.... minulla ei vain ole tämän enempää sanottavaa) potkaiskoon tämän homman, ei käyntiin, mutta loppuunsa Late ===>

Fuck This !!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti