keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Leikola Anglosfäärissä

Yötä Orjat !!

Saatatteko käsittää näkemäänne ?!

0_o ?!?!?

Ensinnäkin ; olen jo kauan halunnut käyttää noita "avataar" giffejä tuossa yllä ^ ...ja tämä Uutinen tarjoaa mielestäni mitä sopivimman raamin ja mahdollisuuden tähän toimeen.

(sillä saatoin hädin tuskin uskoa sekä silmiäni, että korviani).

Kyse on siis siitä, että Ismo Leikola on tälläkin hetkellä, käsittääkseni, siellä missä suurin osa muistakin suomalaisista eli Haliwuudissa, sanset pulevaardilla, loikoilemassa ja palamassa ja osallistumassa "Maailman Hauskin Ihminen" ..kisaan.
Pyhäinhäväistys ja käsittämätön loukkaus huumorillehan tuo on jokatapauksessa, mutta täytyy sen verran taipua, että yritetään nyt olla kun joku "meistä" on päässyt ja vielä tuossa kategoriassa, tuollaisellekkin tasolla niin ...vähän kannustavia. Eli, kai se sitten ihan jees on. Väärin ja käsittämätöntä, mutta... sinänsä ihan kuul.

Ismohan on traditionaalisesti ollut yhtä hauska kuin tulla sikojen pysäyttämäksi ja ratsaamaksi juuri kun on tulossa murhaamasta jotakuta, vaikka jotain poliitikkoa tai jotain. Auto täynnä murhavehkeitä ja verijälkiä ja epävarmaa oloa yms.
Eli -ei yhtään hauska.
Mutta !! Äläs sa !

Näin nimittäin jotain niin käsittämätöntä, että tästä kestää hetki toeta. Ja se on tässä !

- Tämä


Siinä se nyt sitten on, ja yllättävää kyllä.... tuohan on ihan oikeasti aika hauskaa !! Olen aidosti hölmistynyt ja ällistynyt ja yllättynyt ja kaikkea sitä.
Kyllä se näköjään niin on, ja vahvasti, että kieli vaikuttaa tässä(kin) tapauksessa hyvin paljon. Ja Ständappi ei vain ota toimiakseen suomessa (siihen on muutamakin yksinkertainen syy [eikä vähiten: yksinkertainen yleisö]) ja suomen kielellä!! mutta se näköjään toimii heti, kuin koiran uintirefleksi veden yllä, -englanniksi !

Nuohan oli kaikki !! ihan kelpo huomioita ja vitsejä jne.
Haluaisin, mutten oikein voi haukkuakkaan. Ehkä tuo räpylä...evä...mikä lie, esitys oli snadisti liian pitkä, mutta muutoin... wau !
Ismo oli ekaa kertaa laiffissaan hauska !!
Nielen siis muutaman entisen sanani... toistaiseksi. Katsellaan nyt.


Yleisökin näytti dikkaavan.

Mutta.....

( Yleisön reaktio kun  Ismo  sanoi : "Virolaiset...nehän on siistei..." )
...mikä toi on ?!

"Miespillu?"... mitä tuolle jätkälle oikein kävi? "wardrobe malfunction" ? vai jotain vielä pahempaa?

Jopa joku Nuubialainen irvistää siellä kuin käristyvä ruumis, valkeat hampaat vilkkuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti