tiistai 14. lokakuuta 2014

Tuomio Valviroille ym

Kyllä nyt riitti sitten. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014101418744702_uu.shtml

Tämän johdosta ja monen muunkin Geshtapoilun, minä langetan nyt päällenne Valvira ja kaikki muut läskipäät jotka olette ollleet mukana sorvaamassa tätä Marksistista kyykytystä, -minä langetan tässä ja nyt päällenne : Fatwan !Koskee siis ainakin noita ^^ hlöitä. Anneli Kiljunen, Rehulan Jussi, Anu Vehviläinen ja Hanna Mänttilä.

"Tilt-Jaanalle" vähän varovaista ja epäilevää peukkua vaakatasossa (ei mitään seksuaalista siis).

TV:ssähän haastateltiin jotain vitun homekorvaa, pallinaamaa mulkkua jotain ...ilmeisesti tämän koko rulijanssin ja lain alullepanijaa ja koko roskan alkuunsaatttajaa, joka näyti juuri sellaiselta itsekkäältä, ylimieliseltä, omahyväiseltä, ilkeältä ja julmalta Kommari-Marksisti-Natsi-Kusipää paskalta kuin olettaa sopii.

Kuten oma lempiblogaajani suurinpiirtein sanoi, on jokaisen Marxistin (yms) unelma päästä säätämään itse laki. Ainakin siis saada säätää 1 laki elämänsä / uransa aikana, ja näin se näyttäisi menevän.

Sekin nyrpeä mulkku kehtasi saatana sanoa, että "nooo...on minun mielipiteeni".. niin !! täsmälleen ! se on sinun saatana mielipiteesi vitun kusiainen !! Ja äijä kehtaa saatana yrittää ja ilmeisesti se tulee onnistumaankin, saada sen kaikkia muita olentoja koskevaksi Moraaliksi ja Säännöksi ja Pyhäksi ja Tabuksi ja Komennoksi ja ....blääblääblää.
Todella, todella ...solipsistisen omahyväistä kommaripaskasakkia.

Virheet (Vihreät, den grönä blötdjuren) tuhoaa energian ja liikenteen ja kaikki muut kaiken muun !! Ou jeah ja Fak jeah ! näin sitä pitää ja näillä mennään !!

Tämä on kuin lentokoneen nousukiidossa. Mutta kohotaan nyt sitten kun kerran ollaan kohotaksemme ! aivan maahan asti.

Ai niin ! ja vielä pee äs : on minun mielipiteeni, että sinun mielipiteesi on tyhmä ja ylimielinen ja komenteleva ja moraaliton ja väärä, ja sinä voit ottaa sen matkalle mukaan kun änkeät omaan ahteriisi tai jos niin haluat, niin ehkä virtahevon. It´s up to you. Saat ite päättää.

Fatwa on yllänne.

Hävetkää !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti