torstai 16. lokakuuta 2014

S.O.A UJA

Sons Of Anarchy   Uusin Jakso Arvostelu

Outoa.....aika vitun outoa !
Nyt on käsikirjoittajat kirjoittaneet itsensä jo sellaiseen solmuun, ettei siitä pelasta enää kuin homoporno ja perseenpureskelu !! kirjaimellisesti perseen ja pureskelu ....!!

Siis.....mtäääh vi...hal-vattua !?! Pureskeleeko prätkähiiret muka toisiaan perseisiin ?!? ....ai miin, wtf ?!

Se oli muutenkin aika "moniselitteistä" ja vaivaannuttavan outoa... kaikessa modernissa üüber homomielistelyssään. Joka sekin vaikuttaa usein aika pinnalliselta suvaitselulta.

Irlantilaiset siinä esitettiin sentään sellaisina kuin ne käsittääkseni onkin eli tappelevina imbesilleinä. Mutta !! ...onko I.R.Ata vielä olemassa ?! vieläkö ne(kin) sedät Jaxaa heilua ??!? Menkää ny vittu vaan jo kotiinne saatana !

Helvetin hölmöt.

Todella....todella ihmeellinen jakso. Käsittämätön miltei. Olen hukassa.... sen suhteen, että mitä siitä tulisi oikein aatella. Outoa.

Sarjan käsikirjoitus alkaa käydä yhä epätoivoisemmaksi ja epätoivoisemmaksi koko ajan, se häviää mielestäni (kysyn aina Mielen mielipidettä!) jopa omalle "Kimi Räikkösen Saaga" ...saagalleni !! täällä ja tässä....blogissa !! (kaikkea sille Kimbellekkin käy saatana !! on se ...ehtiväinen kaiffari).

Se teki jo ihan pahaa kun se Tsäxin muija sanoi, ettei "osaa enää paikata edes perseitä". Sekö on Haliwuudin (tai kuka vittu tuota sitten tuottaakin) käsitys hyvästä ja laadukkaasta kässäristä ?! ja viihdyttävistä vuorosanoista ?!
(ei osaa kyllä suomen Hallituskaan. B T W)

Tuo Stubinkin pitäisi ihan reilusti vaan, sanoa Eduskunnan "puhujapöntössä" eli "ei me...enääN siis osata tiättex paikata edes perseitä ! *paikka aploodeille*....saati sitten talouksia ja maita ja kansoja!...siig hail, ja drastuit tavaritz ja kaikkea tätä. Mutta niskalenkin me kyllä pyrimme saamaan ainakin Bukharestin ja Moldovan talouksista....tällä tai ensi viikolla". Jotain tuollaista.

Ja sitten on mainittava, muuten !! se että, nehän ampuvat saatana, ne irkut perkele, niiden prätkäjätkien fillarit !! Ei saatana !! Ei sellaista voi tehdä!! Olkoon mikä vain vitun känninen vihreä irkkupaholainen tahansa. Luulen, että tosielämässä se ei olisi käynyt päinsä eikä sitä olisi kuitattu vain kulmienkohotuksella ja vienolla hymyllä. (Kuten poliittiset rikokset kuitataan. Ja syyllisyys vältetään ja kiistetään ja jonkun muun [yleensä viattoman piruparan] niskaan vieritetään).

Toisin kuin "Sonssit" oikeat fillaristithan pitää sekä itseään, että menopeliään Yksilöinä. Ja ...jos joku ampuu seulaksi sinun oman, rakkaan, itse räätälöimäsi Yksilön... niin... haistakoon ainakin vitun !!

Tavallisen pyöränhän voisi ihan hyvin tuollaisessa tilanteessa (aseiden esittely tilaisuus) ampuakkin, ei siinä kai mitään. Vaikka vituttaisi se maastopyöränkin telominen, mutta halvempi lasku se olisi kyllä... pakostakin.


Ja vielä lopuksi ; minulle jäi snadisti epäselväksi se, että..... onko niiden Sonssien palleja nuoltu ja kaluja imeskelty sellaisen leidiboin taholta siis ihan oikeasti !?... vai ..ei ? ...vai leikisti ?!.... ne muikisteli siinä siihen malliin, etten osaa oikein tulkita asiaa ?.. Entiä.
Varsinkin se... "Tig" vai mikä se tyyppi onkin, se mikä kuolenee pian, se kiinnostui jo epäilyttävän aidosti siitä miehyksestä.

Outoa.

Outoa kuin se, että te tulette taas tottelemaan kiltisti tuotakin alistus ja nöyryytys a la Aasia -lakia  eli tuota mainonnan-esto-paskalakia. Tottelette essussanne kiltisti kuin Ingalssin Laura.


Hyökätään Ryssälle !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti