torstai 23. lokakuuta 2014

S.O.A U.J.A osa.2


Sons Of Anarchy. Uusimman Jakson Arvostelu

TODELLA outoa paskaa !!
Sarja käy yhä oudommaksi ja oudommaksi.
Sarja näyttäisi "degeneroituvan" eli rappeutuvan ...jonkinlaiseksi homo-komediaksi tai itsensä parodiaksi ainakin.

Sarja turvautuu turhiin ja tyhmiin temppuihin kun ei muutakaan keksi, kuten suomalaiset julkkikset ja poliitikot. Ja se vitun silmälappuspede siellä "linnassa" ?...sehän on käsittääkseni tämän sarjan luoja ja isä, ja kai käsikirjoitukseenkin puuttuva mulkku ?!
Se sen yritys näyttellä jotain piinattua ja tuskaista sielua, jotain mopoharrastajain Herraa.... on epäonnistunut, amatöörimäinen ja naurettava.
Se on lähinnä sitä tasoa kun lapset esiintyy vanhemmilleen jossain olohuoneessa, näytellen esim Bätmäniä ja luullen itse olevansa ihan vitun vakuuttavia, mutta... nehän on vain lapsia !! bätmän puvussa !!

Kuten nämä "Anarkian Pojat"kin.

Uskon GTA:nkin olevan parempi, tarkempi ja realistisempi kuvaus näiden fillarihörhöjen, motzkapaholaisten ja hellvetindemonien elämästä ja edesottamuksista kuin tuon sarjan !
Kohta... (ehkä jo ensijaksossa!!) ne jo, ei vain suutele, mutta läiskivät toisiaan perseille ja tulevat toistensa selille. Ja öljyävät fillariensa lisäksi myös lyhyehköjä, ympärileikattuja moottoripyöräkullejaan ja kuuntelevat Madonnaa.

* * * * *

En tiedä sitten... yrittääkö he olla siis...homoja? vai neekereitä?..... vai kenties mehikaaneja? tai kaikkia näitä yhtäaikaa ?! Olen vähän hämmentynyt tästä sarjasta. Ja yhä vakuuttuneempi, että se on oikeasti komedia ja tarkoitettukkin kai sellaiseksi, mutta se on puettu niin tummiin ja synkkiin ja uhkaaviin kuteisiin, ettei sitä heti tajua komediaksi. Kuten niin moni muukin Amerikkalainen komedia.
Jenkeillä kun tuppaa olemaan hieman outo ja synkeä huumorintaju.

Sekin se mistä olen puhunut, kuvottuneeseen sävyyn, se sellainen sula-naama tai se sellainen "oopperan kummitukselta" näyttävä vitun äijä.... se on niin, ettei sitä tarvitse kuin nähdä ja alkaa melkein jo naurattaa. 
Aika hyvin siis, on tuo sarja "kästätty" eli hyvin on roolit jaettu kyllä.

Ja täytyy myös mainita, että sen Tzäxin tai "Jax"in se muija ! se on iteasiassa oikein nätti ! ihan hyvännäköinen.... ja sen ne tissit on kai, sikäli kun niistä saa siinä mitään käsitystä, niin ..ne on aika muhevat ja ihanat ja ...maukkaat?...jne
Ne olisi ihan khuul stressipallot -niin arjessa kuin juhlassakin. Luullakseni.

No...jokatapauksessa... jäämme katselemaan, ja aidosti ihmettelemään. 
On tämä ...hämmentävä sarja !

Mon cheri ! saako olla kukkanen ?!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti