tiistai 14. lokakuuta 2014

H.G.A osa.3

No...... siinä se sitten taas oli, Ville Amerikassa.

Ja taas kustiin peltoon. Tai tienpientareelle. On  se ny ...jumalauta !! saatana sentään... mikä juttu tää oikein on !? Miksi se kusee niin paljon ja usein ?!
Merkkaako se reviiriään pitkin sitä valtatietä vai mitä !? Ja pesikö se edes käsiään ennenkuin meni niitä nuudeleita leipomaan ? sehän tehtiin käsin, taikinasta.

No... jokatapauksessa.... olipahan vitun rumia läskejä täynnänsä se painiteltta !! Kerrassaan kammottavia vitun vätyksiä ja hirviöitä ja rumiluksia. Suorastaan ällistyttäviä, kuin Wallmartin asiakkaat ja suomessa PerLooks. Groteskia !

Se on siis täysin totta!! Amerikkalaiset on iiiiiiiiiisoja isoja rumia läskejä, ja usein myös hengenvaarallisen tyhmiä. Mutta löytyy sieltä joitain "lämminhenkisiäkin" ja ihmismäisiäkin.

Minua etoo tosin, kaikki se Ameriikanraitti, kaikki ne maisemat ja se kaikki Angloamerikkalainen "disain" yms. Se on kuvottavan sielutonta ja juuretonta ja rumaa ja tyhmää ja mautonta ja vailla oikeaa sisältöä ja historiaa.
Tosin ne itse Amerikan maan maisemat on sangen laakeita ja komeita, mutta silti ; ei ole Härmän voittajia.

"Oma koti kullan kallis".

Tuo ^ tulee mieleen kun niitä katselee, vieraita maisemia. Kyllä ne vieraita on, ei voi muuta sanoa.

Ja kamala se Viltsun kosla. Ja ....aika järkythän ne buutsitkin kyllä on.

Mutta ; lopettaisi jo saatana sen kusemisen niihin peltoihin !! Vittu sentään.

Pelkkää kusemista koko shou ! Kusetusta, voisi kai sanoa ?

Ja vielä se, että : miksi sen piti jänistää siitä tornaadojahdista, se antoi nyt nynnyn kuvan suomalaisista (jos ne tiesi sen suomalainen olevan, sillä esiteltiinhän hänet siellä painissa Ryssäksi [joka voi jossain tapauksissa olla oikein hyväkin, ei sillä]).

Outo vitun ohjelma, mutta katsellaan.

Kiinnostavampaa olisi (vinkki TV väelle) nähdä Ville Japanissa !! Sen minä katsoisin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti