torstai 2. lokakuuta 2014

Uutisvirtaa 24H osa. 9


Härre Gjyyd !! Och Mamma Miiia ! vad är du ...doing !?!


Tuo ^ .
Miksei tuollaisia paskahuuseja ole (vielä) Härmässä !! (Tosin, tuo saattaisi seurassa vähän ahistaa, tuon käyttö).
Luultavasti tuollaisessa huusissa olisi näytteillä paljon jäykkiä vehkeitä ja hämmennystä, heteroseksuaalista ahdistusta ja kiusallisia tilanteita.Ja siis ...tä !? Mitä siis....helvettiä ?.... nyt säilytän jo maidonkin väärin jos säilön sitä esim takapuolessa ?!?! W T F !!!?? Jaa maitoako ei muka säilytetä perseessä !?!? ...mtääääh vittua ?! mistä te näitä ideoita oikein keksitte ja saatte saatana ?!? helvetin säätelijät ja puuttujat. Naapurin perseeseenkö se pitäisi sitten viedä vai ?! what !? sittenkö kaikki olisi tyytyväisiä jne ?

Fak.Tiesin !!

Mikäli tarkoititte, että "tiesitkö, että naisministerit on tyhmiä ja pilaa aina kaiken (kuten naiset yleensäkkin elämässä) ?!".Jaha.

Siellä on näköjään Holopaisen Tuomas jääny nalkkiin. Jossainpäin "Kwa"ta kaiketi. Ja ...missäs muualla ? kuin tuossa saatanan sirkuksessa ? Ja onhan se kieltämättä sekä aika erikoinen, että aika harvinainenkin nimi .. .. . ."Holopainen"... hah...!...Holo-Painen... Holo...Holokansi...Hologrammi....Holomiitti..Holoskooppi yms jne yees... whateva.

* * * * *

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014100118711780_uu.shtml

"Epäilty / "Asiakas" tähtäimessä söör !"  ....freeze sucker !
Poliisi osoitti taas tarpeellisuutensa ja kyvykkyytensä ja inhimillisyytensä ja huomioonottokykynsä ja halunsa, ja rakkautensa kaikkia luojan olentoja kohtaan... ampumalla ketun !! lasten edessä. Näytös tai teloitus tyyliin. Useammin kuin kerran !! siis saman ketun !

Ooooul rait.

Kuvassakin Siat tähtäävät juuri vaarallista epäiltyä (oikeasti.... kissa!!) ja ovat taltuttamassa tätä kylmäävää uhkaa Yhteiskuntajärjestykselle (eli lähinnä heidän väkivalta...vallalleen).
On se kyllä sitten hyvä, että meillä on näitä niin pelottoman urheita Sankarillisia Miehiä isolla iillä (hahah! kirjoitin tuon kuitenkin pienellä!! hahahahaaaaaaaaahahahaH) tuolla kaduillla ja kujilla ja niiden alla -partioimassa ja pamputtamassa ja komentamassa ja pelottelemassa ja sakottamassa ja uhkailemassa ja kiristämässä ns Tavallisia Kansalaisia. Ylistystä Jumalille ! Hii-o-hoi.

Mainittakoon vielä tuosta itse jutusta, että "ihanaa.. vanha kunnon ´tökitään sitä kepeillä´ juttu ei ole mennyt muodista".

* * * * *

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014100118710883_uu.shtml

"Rahoitus Järjestyy"
Vittu ...tuo tyyppi !! Thät fakin gai.

Mtäh. Eli nyt se on jo paossa jossainpäin E-Kwaata ja varmaankin ihan vitun ärsyyntynyt ja kiusaantunut kun se saatiin yhytettyä langanpäähän ja kiinni ja sen olinpaikka selville.
Tästä koko jutusta tulee jo ihan puhdas Simpsonit fiiilis, missä joku salakavala, petollinen ja omastamielestään suunnattoman ovela kieroilija katoaa yht´äkkiä johonkin vitun Saharaan tai Nevadaan salkullisen rahaa, kanssa.
Ja sitten se saadaan kuitenkin kiinni ja se selittelee tekojaan milloin mitenkin päin ja milläkin sanankäänteillä.

Kohta tuo tyyppi on jo jossain vitun Etelänapamantereella ja "veistelee ja viimeistelee erittäin lukratiivista diiliä paikallisten Inuiittien kanssa. Odottakaa nyt vain maltila vielä noin puoli vuotta, ok?" tai sitten se on jossain Bahamalla köyrimässä jotain lihavaa paikallista muijaa joka luulee sen avulla pääsevänsä "Länteen" ja sivistyksen rannoille (hah!! ämmä parka!). Tai sitten se on vain aidosti ja vilpittömästi niin vitun vihjeettömän typerä, että juoksee joka-vitun tarjouksen ja lupauksen ja avun-anto tarjouksen perässä, minne vain, mistä vain, mihin vain, koska vain.

Ehkä se päätyy johonkin Alue-51:n salaiseen holviin lukkojen taa, tai löydetään vuosien päästä jostain krokotiilin raadon sisältä Zambiasta.

Mutta 1 asia on suht varmaa: mahtaa sitä ketuttaa !! tai voidaan jopa sanoa "vituttaa" !!!


"Miami sijaitsee Pohjois-Amerikan Yhdysvalloissa."
Kiitos Iltalehti tuosta tarkennuksesta. Muuten olisin sekoittanut tuon, niinq ihan kybällä, Etelä-Kiinan Maijamiin. Tai Kanadan vastaavaan.
Kiitos.

(Tuo "Pohjois-Amerikka" on kai siis sitten sen "Etelä-Amerikan" päällä ?!).

* * * * *
Ryssätkin kuivas jonkun järven. Ohouuul rait!! asiaa.
Ne on tuholaisuudeltaan ja tuhovoimaltaa lähes neekerien ja monsuunitulvien ja maanjäristysten luokka !! ryssät siis. Ei pidä aliarvioida heitä !

Tuo vaikuttaa sitäpaitsi ihan sika hyvältä jutulta ja todella järkevältäkin touhulta ja puuhastelulta. Kuivata järviä. Nyt kun on ollut vielä puhetta siitä, että vodakin saattaisi loppua tai tulla ainakin aika exklusiiviseksi ylellisyystuotteeksi! (ja näin käykin jos Vasemmisto yms Paholaismyyrät saa tahtonsa ja Beelsebuubin tahdon läpi ja saavat tuhottua aidon edistyksen ja kehityksen ja kaiken elämänlaadun ja länsimaisuuden ja teknologian ja teollisuudet ja muut.)

Kohta ne kai sulattavat jo luntakin !! ja lakaisevat hiekkaa ! ...Ryssät, niistä on hyötyä.

* * * * *

Tiesitkö!? .....että Eedis Tatilla ei ole lainkaan alaruumista !?

"Suomalainen" ......."Supertähti".......

Paitsi että ; se on Virolainen ja vain hyvin vähän tunnettu. Eli oikeinotsikoitu / kirjoitettu versio kuuluisi näin ; "Ammattinyrkkeilyn vähäntunnettu ja vähäpätöisen kuuluisa Virolainen jäsen, Eedis Tatti(sic!!) viettää lomaa Ählämiraateissa".

 * * * * *

Härmä hankkii uusia suihkareita !! jeee..


Toivokaa kädet kyynerpäitä myöden, ja jalat ja kullit ja kaikki minkä ristiin saa, -ristissä ettei kyseessä vain ole se surullisenkuuluisa uusi "khuuli Scifihävittäjä" F-35b.

Hyödyllisempää olisi varmaankin kai palkata kasa juutalaisia juristeja hätistämän mahdollinen vihollinen ja muutamia koulutettuja pommittajakyyhkysiä ja ammuskella ritsalla taivaalle jos sattuu näkemään jotain mistä ei pidä, -kuin nuo koneet.
Tai jos suoraa toimintaa suosii niin vain yksinkertaisesti polttaa kokossa kasa rahaa.
Ainakin se olisi siistiä ja khuulia, se tuli, hetken aikaa.~ Fin ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti