maanantai 20. lokakuuta 2014

Eine Kleine "Rasismi" kirjoitus

Öitä internetti !! ja ei kukaan erityisesti.

Eniwei... tulossa on häkellyttävän piiiiiiiitkä kirjoitus jota olen jo vähän luvannutkin (eli bioloogista selitystä Hippien rihumiselle yms) mutta sitä odotellessa, koska sitä kestää ihan vitullisen kauan kirjoittaa valmiiksi, tapan aikaa täällä, blogissa, lätisemällä jotain lyhyttä mutta ytimekästä. Kuten tämä "postaus".

- "Rasismi" ja miksi suomalaiset siitä on (tai on olevinaan) niin tuohtuneita.

Hyvin yksinkertaista, paitsi siksi, että se on tämänhetken zeitgeistin (eli ajan hengen) mukaista niin olla ja "ajatella" ja ölistä ja mölistä, ja suomalaisille on annettu selkeät maailmankuvat ja ohjeet siitä mitä ja miten tulee ajatella. Johtuu tuo pitkälti vain siitä ikävän PerusSuomalaisesta tavasta jolla suomalaiset toisiaan tuppaavat kohtelemaan, eli : he yrittävät (pateettista!) nokittaa toisiaan kuin hutunkeitossa ikään, pistää ns paremmaksi, keinolla millä hyvänsä ja asiassa kuin asiassa. Pääasia on, että pääsee ainakin näennäisesti kiilaamaan sosiaalisen hierarkian kärkeen ja kiukuttelemaan sitten siellä ja kovalla palkalla.

Suomalaiset yksinkertaisesti ilkeilevät toisilleen, koska ovat niin vitun tyhmiä, että haluavat kostaa suomen ankeuden ja masentavuuden toisilleen. Ja korkojen kera !!
Ikääkuin esim Timo Soini olisi henkilökohtaisesti vastuussa suomen kaameudesta ja mitättömyydestä esim Amerikkaan nähden, ja siitä että täällä on joskus vähän veemäisen holotna.


" Bwaaaaa ha ha ha ha ha hahahahahahaha hah hahah hahahahhaaaa " -Timo Soini

Rumahan se kyllä toki on, ei siinä mitään. Muttei Timppa tätä maata lytänny.


Suomalaiset ei jätä käyttämättä, yleensä, yhtäkään tilaisuutta polkea surutta toistensa naamoille jos on vähintäkään mahdollisuutta sillätavoin itse kiivetä edes hitunen ylemmäs. Suomalaiset on vähintäänkin yhtä kateellisia ja lapsellisen ilkeitä ja itsekkäitä ja epärehellisiä ja pikkumaisia kuin lähes kaikki muutkin maailman kansat ja rodut ellei vielä paljon pahempia. Mutta toisin kuin esim neekerien tapauksessa, täällä se on ovelasti ja hienosti piilotettu kireiden tekohymyjen ja pullistelevien otsasuonten ja jatkuvan ärhäkkään takakireyden suojamuurin kauniiseen ja hämäävään ja pöllämystyttävän omaperäiseen huntuun. Tai kaapuun ...tai mihin vain valeasuun, mutta ymmärtänette jutun juuren !? Eix je !?

( Ja... itseasiassa.. hei....tiäx.. on toi Timokin kyllä varmaan sittenkin, jos ei Itse Paholainen niin ainaskii sen ns "kätyri" tai demoni tai joku).

Suomalaiset ei vain voi sietää osaansa maailmassa joten kiukuttelevat siitä sitten keskenään ja toisillensa. Näin se vaan on ja menee.

"Hei mix sulla on noin vitun iso pää ? ja laakea otsa ?!"
" miksulla on noin perunainen nenä?"
"miksi sä oot...siisniinku ....tiäkkö...vaan noin ...siis...ruma?!"
"miks sä oot vaan tollane muodoton klöntti ?...hei mix ?"

Jne.


" Drastuits ! "


"Olet niiin kauuniiis...olet niin raaauhaallineeen..."


Fak jeaaaaaaa !

Eli kerrataanpa : suomalaiset vain haluavat näyttää vähän enemmältä kuin muut suomalaiset.... muiden suomalaisten silmissä. ....Hmm...meiks sens... eli "käy järkeen".

Ja teeskentelevät nyt välittävänsä neekereistä. Ei ne mistään neekereistä välitä, ei niistä välitä kukaan (ei totisestikkaan toiset neekerit!!), ne välittää vain omasta näennäisestä staattuksestaan ja tottelevaisuuden imagostaan.

Todella pienisieluista. Todella.


Jos nykyään olisi muotia, ja voisi ihan hyvin olla!, tukea ja ylistää ja pedestalisoida ja ymmärtää ja suvaita ja auttaa ja käänteis-syrjiä vaikkapa..... sanotaanko. kameleita?! -olisi suomalaiset ensimmäisten joukossa kamelien ylimpiä ystäviä.
Jokaisella jolla olisi varaa, olisi ainakin 1 kameli jollei jopa 2!! etupihallaan. Tosin ....tätä ei pidä käsittää niin, että nykyään, osoittaakseen "neekerirakkauttaan", tulisi etupihallasi olla ainakin 1 neekerin planttu passissa, at all times. No no no nou.

Tosin... olisihan se tavallaan aika khuulia kyllä. Kai sitä ainakin varikset pelkää? valkoisten lisäksi siis.


Keskittykää te nyt vaan ihan siihen mitä osaatte ja mihin olette traditionaalisesti aina keskittyneet eli kalastukseen. Ja vähän mettästykxeen ja känniseen puukotteluun yms.


Adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti