maanantai 11. huhtikuuta 2016

Juutuub Mussuvideo

https://www.youtube.com/watch?v=Dbx-MYjy6PI

Tuo ^^  on jotain mitä Juutuub minulle suositteli jostain syystä, KATSOIN sen ja ...onhan se ihan jees. Ei muuta historian kulkua, mutta tsiigatkaa jos ...tsiigaatte.

Siinä pari mussua lässyttää islähmin puolesta ja tuo joku valkoinen läski koettaa parhaansa mukaan ja kohteliaasti, lytätä niiden häränpaskan.

Ja mainittakoon, että tuo on todella todella merkittävä ja hyvä huomio tai nykykielessä, "pointti", tuo että jumala vaikuttaa aina puhelevan vain tietyille yksilöille siellä täällä ja yleensä jollain vitun muinais ARABIAN tai araMEAN, kielellä ! HAHAHHAa...vitun tyhmä mulkku perkele.

Jos on vittu LUONUT kosmoksen ja OLEMASSAOLON sinänsä(!!!) niin eikö sitä saattaisi luulla ja olettaa, että äijä(?) pystyisi edes hoksaamaan SEN, kuinka saatana PUHUA jollekulle SUORAAN ja ITSE !?!?!?!?

Eikä sönköttää jonkun vitun kelmin, huijarin, murhaajan ja valtaatavoittelevan iljettävän öljytyn paskamöykyn kautta ?! Kuten minkä vain vitun "pelastajahahmon" tai TV-envangelistan tai muun vastaavan.

LUULISIHAN sitä, mutta ei....ei se vaan hoksaa SITÄ !!!
Nokiakin "yhdistää ihmisiä" mutta j-la se vain huitoo neuvottomana henkisiä ja ylivertaisia käsivarsiaan ja raapii päätään ja muniaan ja kiroo kun ei saa aikaiseksi mitään SUORAA KOMMUNIKAATIOTA niiden apinaolentojen muaan, sinne "Maa"planeetalle.

Mahtaa äijää vituttaa !

Mutta; älkää panikoiko.Rauha kanssanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti