maanantai 18. huhtikuuta 2016

Täys-tyrmäys Tuntemattomalle

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016041721431544_vi.shtml

Suomalaiset on yllättäin, antaneet Täys-Tyrmäyksen uudelle "Tuntemattoman" roolijaolle.

Joten minäkin, luonnollisesti, ilmestyn tänne Sfääriin jaolle. Kommentoimaan tätä "härdelliä".


Koska en ole tyhmä enkä kommari, kuten lähes 100% teistä muista, kuulun siihen ääääääääärimmäiseen super-Vähemmistöön tässä "Maassa" - joka ei ole muistaakseni KOSKAAN nähnyt koko vitun paskaa. Siis tuota legendaarista, ilmeisesti, "Tuntematonta". Eikä se ole koskaan edes kiinnostanut.
Enkä ymmärrä LAIN sen viehätystä. Mutta toisaalta, kuten olen sanonut; olen Mischling, joten ehkä minulla on vain parempi maku. Ei siis "ehkä" vaan TAKUULLA.

Katson mieluummin jotain mikä on HYVÄÄ ja KIINNOSTAVAA ja UNIIKKIA ja SIELUULLISTA ja TAITEELLISESTI MERKILLEPANTAVAA ja KEKSELIÄSTÄ ja VISUAALISESTI JUMALAISEN KAUNISTA yms jne, kuin Tuntematonta.

Minua ei voisi vähempää vittua kiinnostaa katsella jotain saatanan haisevia junttisuomalaisia hernerokka partaäijiä ja typeriä kiroilevia änkyräheteroita, jotka oman tyhmyytensä johodosta remuaa ja räyhää pitkin jotain VITUN ojanpenkkaa, luultavasti räkäkännissä, ja kiroaa Hallitusta ja elämää ja Ryssää, ja räiskii sinne tänne paitsi näitä typeriä vitun kommunistikommenttejaan, niin jollain ikivanhalla konarilla. Vähän sinne ja vähän tänne ja vähän toooonne, noin.

Ja vittu MUSTAVALKOISENA !!!!?...Ja TUO, on se Suomalaisen Elokuvan Suur-Saavutus ?!
Well it ain´t mucho. Is mah point.


Totesihan jo muinaiset Roomalaiset, ettei makuasioista voi kiistellä. Mutta ....kyllähän niistä VOI. Ja minä kiistelen ! Ävek plesiir.

En käsitä mitän niin poikkeuksellisen ihmeellistä ja hienoa ja lähes Pyhää, on tuossa vanhassa vitun elokuvassa. Minä en vain tajuu nyt. Mä en vaa tajuu hei !!

Joten SIKSI minä en ole lainkaan pettynyt roolivalintoihin. Se on MINULLE yhtä yhdentekevää kuin olisi SE että Frendit-sarja tehtäisiin uudestaan ihan toisilla näyttelijöillä, vaikka pelkillä kääpiöneekeri lesboilla, ja sijoitettaisiin ... Las Palmasiin.
Minä en ole ikinä tykännyt siitäkään vitun hölmöilystä, joten ....en vain välitä.

(Siinä olisi ehkä Jethro jos se sijoittuisi tuonne, btw.)

Mutta kun katsoin noiden rooleihin valittujen LÄRVIÄ, niin SILLOIN minäkin jo miltei oksensin vähän suuhuni. Uloslukien tuo jokapaikanhöylä Aku Ank....Hirviniemi.

Eli ilmeisesti on siis käynyt niin, että rooleihin on etsitty mahdollisimman rumia, outoja ja kamalia, naamoja. Mieluusti groteskin rumia hirviöitä, joita olettaisi tulevan vastaan vain Per-Looksissa tai jossain vitun kauhugalleriassa. En tiedä tietenkään MIKSI näin on menetelty, mutta ennenkuin siinä kuohahdatte niin oletteko tulleet ajatelleeksi, että; mitä jos se on KAUHUELOKUVA VERSIO Tuntemattomasta !?!? Vitun typerykset !!!


SIIIIINÄ tapauksessa nääs, on roolijako mitä ilmeisin ja itsestäänselvin ja myös onnistunein. Nou kontest.

*

Mutta MINÄ, paradoksaalista kyllä, TYKKÄÄN taasen itse ideasta eli Tuntemattoman uudesta, modernista, päivitetystä versiosta.
Se SAATTAA olla nähkää VastarannanKiiskit, jopa oikeasti HYVÄ !!

Ainakin siinä on TA-KUULLA!!! Parempi kuvanlaatu ja paremmat VÄRIT, ja modernimpi kuvausote ja ohjaus ja kuvakulmat ja kaikki muu. Mutta koska minä tunnen teidät, minä pelkään että tämäKIN tilaisuus tehdä jotain vittu OIKEASTI khuulia ja ISKEVÄÄ, jää käyttämättä ja esim saundträkillä soi jokin VITUN korsuorkesteri tai sen ajan muu höynä,  sen sijaan että Louhimies uskaltaisi, että se perkele USKALTAISI, tehdä jotain Tarantiinomaista ja REVITELLÄ saunträkillä. Ja junou? suomalaiset....tehdä jotain EI-menneisyydessä kuin täi tervassa, polkevaa tunkkaista ....juttua.


Kai se pitäisi itse tehdä tuokin.


Tai TOTTAKAI pitäisi, tiedänhän minä nyt sen.

Mutta SITTEN taas, suomalaiset näyttelijät yms "tuotantotiimin jäsenet" haraisivat vastaan ja olisivat maaaaahdollisimman, puuduttavan, hankalia, ja leikkisivät tyhmää ja OLISIVAT TYHMIÄ. Koska MINÄ, olen uskaltanut poiketa laumasta ja ryhmästä ja ollla noudattamatta ryhmä-kollektivismi-kommunismia ja tehdä jotain OMAA ja KEKSELIÄSTÄ ja sikäli siis; jotain johon he EIVÄT ITSE YLLÄ ja siksi a) inhoavat sitä ja b) KADEHTIVAT sitä ja c) yrittävät ESTÄÄ sitä toteutumasta, vaikka samalla kadehtivat ja haikailevat sitä tuolla ja tuolta suuresta maailmasta, suuressa maailmassa.


Muttei sitä nyt OIKEESTI tänne kaivata ! Hei !!
Ja jos ei muuta niin joku VITUN luunaamainen Vasurinpaska Pääkaupunkiseudulta, joku vitun Porvarin-Jälkeläinen, mutta Kommari ...muttei siis kommari, joku vitun Hyväosainen Möörmann, tulisi ja olisi ihan. vitun. vaaaaiiikea. Ja heittäytyisi AAIIINA poikkiteloin kun vain vähänkään voisi, ja sabotoisi koko roskan jo sillä silkalla vitun Tuomaan epäilyksellään. Joka siis sabotoi hyvin TEHOKKAASTI, kuten suomalaiset ja juutalaiset ja ryssät, tietävät, KAIKEN.

SIKSI niitä tyyppejä kai ylennetäänkin aina kaikkiin Merkittäviin Oksiin, ja Päättäviin Haaroihin, eritoten taiteessa; jottei mitään AIDOSTI YLIVERTAISTA pääse tapahtumaan ja keskinkertaiset vitun zombimuulit loukkaannu.

Haistakaa saatana vittu !!


PERKELE !!..saatana...sentään. vittu..vitun vittu, nyt suutuin jo sitten jo taas....
Ei HEL-vetti..
No eniwei; mitä tällä nyt on sitten niiiiiiiiiiiiiiiiiiin väliä !?!


Sen kun saatana TEETTE sen ...ja sitten se on tehty !?!?! Rait ?!


Ja paras roolivalinta noista on luultavasti juurikin Aku. Sillä on sopivan persoonallinen lärvä tuollaiseen kaikkeen. Ei minun veroiseni, mutta melkein.
Ja kuten joku kommentoikin tuolla, voi koomikko olla oikein HYVÄ vakavammassakin roolissa. Sitähän elämä ON herran tähden; sekalainen ja yllättävä SEKOITUS KAIKKEA !!!
Ns "rintamalla" eli, oli ja kuoli, KAIKKIA mahdollisia versiota näistä varvistelevista apinoista joita ihmisiksi kutsutaan.


Älkää vain olko kaavoihinkangistuneita, kankeita, yli-muodollisia ja arkoja yms. Sen kun nyt vittu vaan revittelette.
Antaa palaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti