keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Japsityttö Mäjähti Katuun

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016041221405149_ul.shtml

Wau. Demn.

Vaikken yleensä välitä mitään näistä sekalaisista uutisista, TUO teki vähän pahaa.
Traagista. Ja ihanan tyhmääkin, kuten lasten tekemiset usein on.

Toinen LUULI (kai) osaavansa lentää, mutta mäjähtikin vain kylmästi katuun, mössöksi tai ehkä "läntiksi". En tiä.
Mutta Laivliikistä olen niin monta tuontyylistä tapausta jo nähnyt ja KUULLUT, että osaan valitettavan realistisesti kuvitella tuonkin kammottavan tilanteen.
Tyttö parka.

Tästäkin tapauksesta saimme TAAS todeta ja nähdä, että; ihminen EI VOI lentää !
Se EI vain onnistu. Se on nyt NIIIIN monta kertaa tullut todettua jo, vaikka millä metodein, että kyllä se nyt on jo uskottava MAHDOTTOMAKSI.

Siis ilman lentokonetta.

Kuten nytkin näitte / näette, ei puhtainkaan, vilpittöminkään, tämän maailman sisällöstä ja kieroudesta mahdollisimman tyhjä, tai tyhmäkään sinänsä, sydän, voi asialle mitään, tai sitä muutttaa. Kyse EI OLE mistään vitun maind ouvr mäter ja Tahdonvoimaa!! paskasta, vaikka sitä MIIITEN vilpittä USKOISI johonkin, se EI TEE SIITÄ TOTTA !!

Herra jumala !! Kattokaa nyt taas apinat !! Pieni tyttö on liiskaantuneena muusina kadussa, asfaltissa luultavasti, koska LUULI että; JOS johonkin oooiiiikein vilpittömästi ja puhtaasti uskoo, se tulee todeksi !

Kuten sanoin: tyttö parka.

Tuosta voi oppia myös SEN, että: lapsia KANNATTAA näköjään pitää silmällä / valvoa, melko tiuhaan tahtiin tai jopa lähes koko ajan. Eritoten jos sattuvat olemaan jonkin sellaisen lähellä kuin esim: rautatie, vesi, sähköä, vaarallinen elukka, suuri ja yht´äkkinen pudotus tjms.

*

Toisaalta, JOS kyse olisi ollut pienestä ählämitytöstä, en välittäisi sen enempää kuin YKSIKÄÄN muukaan valkoinen, Mediat ja Vasemmisto yms mukaanlukien, eli en yhtään. Olisin saattanut jopa juhlia. Mutta en olisi voinut, koska SITÄ ei olisi edes raportoitu.

"Pieni Persialainen tyttö putosi asfalttiin ja kuoli, hän ei lentänyt matolla...ja sitten muita uutisia.."

Noupadi kheers.

Vaikka niitä olisi litistynyt KATUJYRÄN alle 500,000 en siltikään välittäisi. Olisin ehkä vain "mjääh.." tai jopa huojentunut.
Saati sitten jos kyse olisi neekereistä ! HAha...herran piexut !....en tiedä...saattaisin jopa olla varovaisen tyytyväinen.

Mutta tottahan toki; ählämtyttö todennäköisemmin RÄJÄHTÄISI tai tulisi jotenkin teloitetuksi, kuin tippuisi katuun korkeasta talosta.
Ählämeillä ei ensinkään OLE, korkeita taloja, muualla kuin Dubaissa, ja toisekseen............tai no niin...no ...no, siinä se olikin. "Ei korkeita taloja". Ja SE etä ne TELOITETTAISIIN todennäköisemmin.

*

JOS kuitenkin kävisi NIIN, että KOKO suomen "Eduskunta" ja KAIKKI "Lainsäätäjät ja laatijat" ja Kytät, olisi litistyneet katujyrän alle (hallelujaah!) tai tippuneet jostain p-piirtäjästä asfalttiin, esim jollain tutustumiskäynnillä tjns, minä, jopa MINÄ, normaalisti melko vaatimaton ja käytökseltäni kohtuullinen ja harkittu, Tähtilaivaston Kapteeni(!), juoksentelisin extaasissa, alasti(!), pitkin katuja ja huuuuuuutaisin !!
Ai vittu mä HUUUUUUUUUUUUUUTAISIN !!!! Tsiiiisus vittu mä kiljuisin !! Ai saaatana !!

Saaa..aaahh..aijaijaijai..tekee mieli kiljua jo NYT, mutta ei pidä uskoa unelmiin. Sillä tiellä on lähinä kärsimystä. Jollet ole SYNTYNYT tiettyihin sukuihin ja mieluiten maasi pääkaupunkiin ja "piireihin", ja tarpeeksi fyysisesti SUUREKSI ja UHKAAVAN NÄKÖISEKSI.

Anna Anbreut yms on POIKKEUKSIA julkkujen maailmassa. Yleensä ne on VALTAVIA ....mutta minä ........olen nyt TÄÄÄYSIN eksynyt ja poikennut alkup. aiheesta !!

Eli.

Japanilainen tyttö parka.

Se on jo lähes sama kuin valkoinen, mutta nykyvalkoisia on vaikempi sääliä. Mutta TUO on jo tragedia, jos japsi tai valkoinen, lapsi, kuolee. Se ON, yleensä aina, tragedia. Toisin kuin se, jos / kun, jokin ähläm-mutantti-apina roiskaisee alas jostain vitun minreetista tjns.

Huu´d giv a gaaddemn fak !?!?

Anyway; Rip.P.s En nyt haluaisi olla "makaaberi" tai vaikuttaa "tunteettomalta, alhaiselta mulkulta" eli vähän niinkuin Kytältä, mutta; tästä saimme oppia myös SEN, tai sille varmuuden, että Japanilaiset ei osaa lentää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti