tiistai 19. huhtikuuta 2016

Finuiittien Huonosta"Herraonnesta"

Tässä !!

Tästä on usein pitänyt tehdä juttu, ja joka kerta se on vain jäänyt / unohtunut.
Mutta NYT.

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2015/12/mista-suomalaisten-huono-herraonni.htmlPoliittiset edustajat tekevät silloin tällöin tahallaan kansan tahdon vastaisia päätöksiä vain osoittaakseen erimielisyyttä ja rakentaakseen siten vallankäyttäjän identiteettiä sekä vaikutelmaa suuresta valtapotentiaalistaan. Ajatus on: ”Näettekös, mitä kaikkea voimme, ja vieläpä kansan tahdosta piittaamatta!”

Täsmälleen.
Täsmälleen näin ^^. Juurikin noin.

Tuota se on näiden vitun Samojedinperkeleiden, vitun "ex-känniläisten" vitun idioottien kanssa. "Ttu mä oon kova jätkä !! wuuhoouuu !" mutta vain Virallisemmin ja "uudella" tavalla.

Säälittäviä, rimpuilevia älykääpiöitä. Jotka tottavie, ovat menneisyydessä kiinni, ja menneisyyden vankeja.
Sitähän "Suomi" on ! Menneisyydessä kiinni rimpuileva pieni yhdentekevä paska, joka luulee itsestään HENGENVAARALLISEN SUURIA ja aivan liikoja.

Täältä puuttuu realistinen nöyryys yms.

Suomalaiset "päättäjät" ainakin, luulee kai tämän olevan joku vitun Anglosfäärin Nyy Jook tai joku vitun Shanghai tai Tokio. Muttei tää o.
Ei lähellekkään.

Stadi olisi PIKKUKYLÄ jo saatana TANSKASSA ! HAHAHAAA, saati sitten Englannissa tai Amerikassa tai vittu KIINASSA !!
Jossa Helsinki olisi luultavasti sellaisen melko keskinkertaisen / keskikokoisen pikkukaupungin yksi kaupungiOSA.

Mutta täällä "jengillä" on elkeet kuin Babyloonian kuninkaalla, loistonpäivinään.

"Meillon NOKIA hei mään!!" ...tai OLI.

Ja "MEILLÄ" ei o MITÄÄN,  NOKIALAISILLA oli Nokia.


Suomalaisilla on eräänlainen Suuruuden Syndrooma. Ja sellainen LUULO ja harhakuvitelma, että Meidän täällä pitäisi jostain syystä olla.."jotakin". Meidän tulisi "olla jotakin" ja olla jotain Suurta ja Globaalia ja Mahtavaa !!
Vapaamuurarit tuli juuri, tuon luettuaan. Luultavasti.- * - * - * - * - * -Tässä tämä kirjoitus nyt on. Eikä tähän ole paljoa lisäämistä. Tästä äsken siis mainitsin tuossa työttömien kyykytys-osiossa.


Suomessa tämä tällainen on tyypillistä ja toistaiseksi vielä; maan tapa.

Niinsanotut Herrat, koettaa saada itse itseään Ylennettyä, työntämällä muita ALEMMAS. Ja tämähän on yksi ihmisen kuuluisista kuudesta perusvirheestä. Luulo että muiden alistaminen ja tuhoaminen, nostaa itseä ylemmäs.

Te vain puratte ja tuhoatte kaiken sekin mitä jo on. Ja vaikeutatte tulevaa menestymistä NIIIIIN paljon, etten sanotuksi saa.

Tukehdun.


Vittu mä vihaan teitä.
Vittu te olette tyhmiä.

Vittu me olemme eri rotua !!


Saatanan samojedit !! Haistakaa vittu vittu !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti