torstai 7. huhtikuuta 2016

ÄLÄ TUPAKOI !! (omassa vitun autossas !)

http://www.iltasanomat.fi/autot/art-2000001153926.html

Jooo...mutta mitäs, oletteko te tehneet vielä MITÄÄN, SEN, kitkemiseksi että jumalauta jengi liikkuu edelleen !! Hei ninq kamoon, anno domini kaksdonaaviiskyt vai mikä tää on, nin kotona hei kelatkaa; kalsareissa !!!

Nin...onx SE hoidossa ? Onko siihen tulossa jokin kyttäyslaki !?!?

Mä en esim ois ikinä halunnu nähä mun äitin tai kenenkää tussuu tai isäni pilii tai mitään !! Et hei ...kiitti vaa !! Kiitti vaa hei, kun ette nin ollu viä sillon tällain kartalla niinkun ikäänkun. Hei !!?

Siis LASTEN NÄHEN !! Hei ....nin jengi liikkuu esim keittiössä tai olohuoneessa, nin ....pelkissä.."nimeämättömissä" !! (Eli alkkareissa eli ns "alushousuissa".)

Ja esim koirat ....voi pistää ne suuhun !! Ne kalsarit !! Ja ehkä ne lapset.... eli; mitä te teette SEN eteen, et nin ne LAPSET ...nin voitas ottaa jo kaikilta periaatteessa, pois kokonaan, ihan vaan ettei / jottei mitään tapahtuis tai VOIS TAPAHTUU, joka onkin se miten "kyttä" ja "lainlaatijaämmät" yms neuroottiset kusipäät muutenkin toimii; ne OLETTAA ja siksi ODOTTAA, PAAAAAAAAALJON PPAAAAAAAAAAAALLLLJON kaikenlaista tapahtuvaksi ja TEKEE siksi NYT ja TÄSSÄ, PAAAAAAAAALJON PAAAAAALJON pahaa ihmisille ja näi ja tällee, mut myäs sillee.
Ninq hei tajutonta...khamoon....

*

Ja sit yx toinen asia on tai "olis" että hei ...nin mitäs te teette taas sit SEN suhteen et joku vaikka hei, ihan ninku tosta vaan ja näi, nin heiluttaa melaa ...ninku kotonaan ja tälleen !?! Hei ...yäk ja hyi kääk !!
Et voisko olla PAKOLLINEN joku "kalukukkaro" tai tällee ?! Ja mitenkäs; valvotteko te ees ihmisten sukankäyttöä kuinka ?!
Et siis millanen teillon ninku tää "sukkaPolitiikka" ?!...Et siis ...saax  ninku ihan kuka tahansa, myös Ei-Mooseksenuskoiset, käyttää ninku tyyliin IIIHAN mitä tahansa sukkii ihan tost noin vaan !?
Heei...

Ja oottexte ees aatellut SITÄ, että nythän kai kuka vain voi kotonaan ninku tyyliin; istuu IHAN MIHIN ILMANSUUNTAAN VAIN(!!) SUUNTAUTUNEENA tai "kääntyneenä" !?!?!?! Häh ?!
Ja ihan ilman sitä et olisi ees ISLAMIIN"kääntyneenä" !! Ootteko aatellu TÄTÄ !?!?
Hei !?!?!

Joku vanha kää..piö, voi esim iiiihan hyvin olla nin...suuntautunut itä-länsi eikä ninku pohjoinen-etelä, akselilla !!

Ja oon kuullu et jokkut jopa liikkuu kotona, jopa yöllä(!!), ihan TÄYSIN ilman SEKÄ kypärää, ETTÄ heijasteliiviä ja kyynärsuojia / jotkut jopa ilman kai polvareitakin !?...mut emmätiä et voix TÄÄ se ninku SE olla ees tottakaan.


* * * * *


Ei Tsiisus vittu tätä... tämä on vain yksi iso vankila. Ja te olette apinoita.


Faking...Adios !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti