keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Panama Jack & Verot

Ja tapahtui niinä (näinä) päivinä, että Nordea ja muut alhaiset superluihut Rutsalaiset ultraketkut sanelivat, että koko Kansa on verollepantava, ja että nämä verovarat on itselle kupattava ja veroParatiisiin siirrettävä. Ja herra näki tämän ja koska on juutalainen, oli tyytyväinen ja sanoi, että "se on hyvä" ja se oli niin.
Se oli hyvä, ja verovarat olivat siellä; Para..namassa. Tiisissa...tississä... ...siellä jossain ne oli.
Ja sinne johonkin ne meni.

Ja katso ja minä näin !!
Ja kaaaaikkien kaaaikki rahat oli TAAS tuhlattu ja piilotettu, ja muille kaikesta saarnattu ja maahan viljalti muukalaisia Egyptistä ja Kaananmaasta otettu.

Ja ....hän.."Käteinen"...ratsasti sitä aasillaan kauhistelemaan ! "Syöpää!" hän sanoi, piilopaikastaan Al-Hrysselistä

Ja Apostolit(kin) pierivät kohti taivasta, ja maa järisi ja oli ukkonen ja sammakkosade ja hampaidenkiristelyä kaikkialla.  Ja juutalaisetkin myös olivat suutuksissa, sillä he ovat mielisairaita ja suuttuvat kaikesta. Ja herrain henki oli tuohduksisssa ja paniikissa, ja he menivät Yerushalemiin ja he sanoivat sen Suurille Papeille, että "meillä on hätä....eikö Herra auta meitä?" ja totisesti, ja minä näin(!!), ei auttaneet heitä papit eikä Jiisreelin Herra !

Ja he menivät Mediaan, ja he kovasti siellä vaikeroivat ja voivottelivat, ja heistä jotku repi vaatteitaankin ja heittivät niitä temppelten tuliin, ja heittäytyivät maahan kuin käärme. Ja myös heinää oli kaikkialla, ja Makkabealaiset hälisivät ja  nousivat taaskin kapinaan, ja ajoivat kylän kaikki aasit pois !
Ja Herra näki tämän ja oli tyytyväinen, ja pyysikin Iisakkia ja Jaakobpia murhaamaan lapsensa ilahtuneisuuttaan. Ja totisesti niin tapahtui, että he ilomielin teurastivat kuin sairaan sian, oman siemenensä ja söivät siitä osan ja loput he säästivät myöhemmäksi, "jos pistää vaikka mikroon tai jotain" heidän kuultiin sanovan, ja he myöskin antoivat paloja siitä -lapsesta- eläimille, ja yksinkertaisille pedoille.
Kuten Nuubialaisille.

Ja tapahtui niin että Kansa oli paennut Panaman-kukkulalle, ja että he siellä, Panamassa ja sen kukkulain lailla, piilottelivat suurta vaurautta ja myöskin he sanoivat aina heiltä kysyttäessä, että "ei meillo fyrkkaa, tehkää TE enemmän töitä tai jotain" ja he tuohtuneena kivittivät kansan syviä rivejä ja sen muuleja ja aaseja ja he repivät alas näiden epäjumaltenkuvia ja kaatoivat heidän pyhättönsä. Sillä näin on Herra Israelin Jumala käskenyt ja siunannut tehtäväksi.

Ja hän jakoi heille kalaa, eli "Pillua" ja he olivat  tyytyväisiä, paitsi Shamuel (El-Zäkson) ja Roomalaisetkaan eivät tyytyneet. ...
...

Ja Panamassa oli palmunlehtiä ja totisesti, myös Herra sanoi että "menkää Panamaan, rahaa likoomaan" ja he näin myös tekivät. Ja siellä oli Kansa rahaa, Panamssa ja sen ympärillä.

Ihmiset myös sanoivat, että "siellä on portti Paratiisiin".


....
06.04 Ja heille illmestyi myös unessa, Suuri Profeetta ja Kuuluisa Näkijä; Nalleh Wa-Ahl-Roosh. Ja hän sanoi totisesti, ettei ole missään mitään rahaa, ja hän sanoi että "menkää joutuin, ja ratsastakaa hevosilla ja aaseilla ja Meksikolaisilla, ja repikää Temppelin suuret seinävaatteet riekaleiksi ja tuokaa minulle 2 kanaa ja 5 sikaa" ja he epäilivät häntä, mutta he tekivätkin näin.
Heidät oli pahuuden henki riivannut käyttöönsä. Ja se henki oli kaiken yllä ja se teki kaikkea pahaa, paljon ja koko ajan.
Ja siellä Panamratiisissa oli rahaa ja aarteita, joita kaikki mielellään vartioivat. Ja tässä tekstissä ei taida olla mitään järkeä eikä päätä eikä edes häntää !! Sillä; minä olen mahdollisesti juopunut ja kännissä, ja on Herra Palestiinan... siis Israelin Juutalainen Jumala niin määrännyt; minun tulee vaikuttaa juopuneelta ja tekstien on oltava sekasortoisen mysteerisiä, sillä sellaisia ovat myös Hänen tiensä.
Sekasortoisen mysteerisiä.
......
Sillä Hän on juutalainen ja hullu. Mutta myös murhanhimoinen ja lapsellinen ja ehdottoman sadistinen. Ja myös kaikkivoipa, muttei voi millekkään mitään. Sillä hän yksin on järki ja logiikka ja selkeys ja kaikki, nyt ja aina, pähkinänkansissa, Aamen !Ei-Faking-Men !

.... ...

...Eli Summa Summarum; kävi ilmi, kiitos hakkerien, että Panamassa on paitsi "Zäk" eli "Jack" (viittaus kenkämerkkiin typerä idiootti !! Tsiisus vittu !) niin myöskin siis rahoja kaikkialta.
HAHAHahaa, mahtavaa !!
Nyt jäittekin TAAS nalkkiin ja kiikkiin ja kiinni.
Nyt napsahti !! Taas.


Tässä näette taas, toivottavasti, hoi polloi, mistä on AINA ja OIKEASTI kyse. Pelkäst RAHASTA & VALLASTA.
Ei IKINÄ, mistään, muusta. Niin tympeää on nämä apinat.
Niin totisen tympeää.

Seurataan nyt, miten syvälle tämä kaninkolo tälläkertaa ulottuu, mutta jo nyt on kaikki Puuttinista Nalleen, olympia-altaallisessa määrässä kusta ja huonoa mainetta yms. Eli ei mitään uutta mihinkään suuntaan.

Mutta joudun taaskin kysymään, että: KUKA helvetti on ikinä, ylipäätään, käyttänyt ja mistä vitun syystä, NORDEAa pankkina !?!?!?
Mikä saa ihmiset tekemään selaista ?!?! Mikä hulluus tai aine, saa apinat käyttäytymään nin !?
Mistä on kyse ?!?

Saatanan lantapäät !! Perkele.
Aina teidätkin perkele petetään ! Kerta toisensa jälkeen, ja mihin te siitä muututte ja paranette ja ylenette ?!?
Ette mihinkään.
Te olette kuin ne 2 vitun Tahvoa, idioottia, loistavassa elokuvassa "Kätketty Linnake" !!! Vittu mitä saatanan paviaaneja !! PERKELE !!
Vaikka niille ANTAISI Roopen koko saatanan rahasäiliön, jonka rahamäärän joku oli muuten laskenutkin ja tulos muistaakseni oli arviolta noi 500-triljoonaa dollaria tjns, niin nin vaikka SAISITTE tuon kaiken Taivahasta, olisi se alta aika yksikön jo jossain vitun VeroParatiisissa ja tuhlattu ja hävitetty ja ANNETTU eteenpäin, riigift, neekereille ja muille "hädänalaisille".

Neekerten ainut HÄTÄ on SE että ne ON NEEKEREITÄ. SIITÄ ne kaikki muut niiden hädät on peräisin ja lähtöisin. Ei MISTÄÄN muusta. Ei yhdestäkään muusta asiasta.


* - * - *

Ja kuten sanoi jo siitä vitun VeeÄrpomon paskaläjästä; TÄSSÄ on se SYY miksei Suomi ole Japani tjns. Kaikki vitun samojedi-idiootit vetää itse omaan suuntaansa, johonkin eri suuntaan kuin mihin ehkäpä PITÄISI tai olisi KANNATTAVAA ja järkevää ja kaikille yleishyödyllistä. Kun siinä olette niin olevinanne Yksi Suuri Me. YSM.

Ajatelkaa mitä kaikkea noillakin varoilla olisi vittu voinut suomeen RAKENTAA !!....Ai saatana ...ai perkele että alkaa vittu ketuttaa tuon ajatteleminen.
Minulta ei visiot loppuisi, mutta rahat kyllä.
Ja nämä vallassa olevat kommarilapst taas JOS tuhlaa rahaa omalla maaperällään, niin ne tuhlaa ne johonkin ITSELLEEN eksklusiivisesti tarkoitettuun humpuukiin kuten Kiasmaan tai siihen ehdotettuun ja lähes Kansa niskaan PAKOTETTUUN vitun juutalaiseen kammotukseen eli Gukkeen tjns.

Ei IKINÄ mihinkään OIKEASTI kauniiseen ja khuuliin tjms. Koska; heillä ei ole tunnelman tajua tai kauneuden, eikä visioita. He eivät kai HALUAkkaan elää missään missä minä, eli jossain Nintendopeli / Animeleffa -maisessa, kauniissa ja SIELULLISESSA ja kekseliäässä ja tunnelmallisessa ja siltikin REALISTISESS, "miljöössä". Vaan he halunnevat olla olemassa jossain 1970-luvun tyylisessä kommaribetonibunkkerikolhoosissa ja Vapaamuurareilta perityssä "ruutukaava" jäykkyydessä yms mauttomassa typerässä vitun kurittavassa ja sieluttomassa PASKASSA !

Perkeleen kiusaajat ja paskapäät ja loiset ja itsensä ylistäjät.

HÄVETKÄÄ !!!

Ja: haistakaa vittu.

Ja painukaa Helvettiin. (Takaisin).


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


P.s vielä SE, että suomessa on suurinpiirtein maailman korkeimmat ns "verot" eli täällä tuo jengi joka nimittää itseään Valtioksi tai Hallitukseksi tai miksikä vain, varastaa "alueellaan" oleskelevalta Kansalta eli Ei-Liittoutuneilta eli "enemmistöltä" aivan VITUN SUUNNATTOMAT määrät rahaa. Ja sitten ne saatanan kiristäjät kilipäät kusipäät perkele KEHTAA, ilman MITÄÄÄÄN omantunnontuskia tai muuta sellaista, pistää nämä VARASTAMANSA ja KIRISTÄMÄNSÄ varat / rahat johonkin saatanan, vitun, helvetin perkeleen vitun "veroparatiisiin" jemmaan / piiloon, ITSELLEEN!!!! Ja samalla he myös heittelevät näitä rahoja paitsi Kankkulan kaivoon, pitkin MAAILMAA kaikensortin primitiivi-aliapinoille ja alkeellisille versiolle ihmisestä kuten esim neekereille, jotka on tuo aiemmin mainittu kategoria, ja mille vain vitun aasianmurjaaneille, jotka ovat tuo jälkimmäinen hahmoluokka.

He siis ovat kuin eräänlainen kusipääversio Robin Huudista: he varastavat miltei KAIKILTA ja jakavat ryöstösaalin sitten sekä keskenään, että niille joita vitun hyvin TIETÄVÄT hoi polloin INHOAVAN ja VIHAAVAN. Ihan vain vittuillakseen ja alistaakseen ja luodakseen mahdollisimman suuren tyytymättömyyden ja kurjuuden ja kurjuuden ja ehkäpä lietsoakseen avoimen kapinan jonka he sitten luulevat(!) helposti tukahduttavansa Kyttäin armeijalla, jonka typerä perkeleen hoi polloi näkee itse asiassa ITSENSÄ liittolaisena, eikä suinkaan edellämainitun jengin ARMEIJANA HEITÄ ITSEÄÄN VASTAAN !!
PYSYVÄSTI !!

Harhaluulot ja kuvat, tyhmä ja väärä maailmankuva, OLETTAMUS yms: on helvetinmoisia huumeita !


Ja kiitoksia vielä näille hakkereille. Teistähän ON näköjään välillä jotain oikeaa hyötyäkin !!
Ja vielä: ajatelkaa Tavalliset Ihmiset MITEN paljon maailmassa onkaan koooooko tämän ajan ollut ja kytenyt jos minkälaista pahuutta ja vääryyttä, joka vasta NYT !! Vittu vasta NYT tässä ja nyt, alkaa paljastua, kiitos tämän ihmeellisen ja ihanan ihanan "internetin" !!?!?!
Ajatelkaa missä PIMEYDESSÄ on "kansa" ennen vaeltanut !!....ei herran perkele ....ei voi olla TOTTA !!!!!


Ajatelkaa pelkästään niitä vitun Englannin perkeleen pedofiili-peto-kuuluisuuksia ja julkkiksia ja "kuninkaallisia" yms. Ei vittu ..... pyörryttävää ! Häkellyttävää !!

Ikinä en saata lakata ällistelemästä Pahuuden "nonshalanttia" luonnetta. Kuinka vitun "muina miehinä" sitä voidaankin tehdä kaikki paha auringon alla. Ja tuntea...ei tasan MITÄÄN. Oksettavaa !
mutta toisin kuin TE, MINÄ en epäröisi TEHDÄ heille jotakin. MINÄ en USKO pahuuden olevan mikään vitun VÄÄJÄÄMÄTTÖMYYS ja jota on vain tuossa eetterissä ja rajaton määrä, ja että se vääjäämättä ryömisi ja ilmestyisi takaisin kun se on kerran TUHOTTU.
Mutta koska TE LUULETTE näin olevan, millekkään ei ikinä tehdä mitään.

Eikä mikään muutu, ja pahimpien geenit pääsevät jatkoon ja siinä kaikki.Sen pituinen se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti