maanantai 11. huhtikuuta 2016

Kimin Avaruus-Odysseija osa.29

Kapteenin Blogi.
Tähtiaika. 04.06 11.04.2016

Ensinnäkin; täällä taas !!

Olen palannut komentosillalle, kiertelemästä aluksen kellareita ja tyrmiä.
Ja olemme taas niinsanotusti löytäneet Kimin ja Khateriinan.......elikkä he löysivät taas meidät. Palatessani eilen yöllä noin kello 1800 hrs komentosillan humisevaan rauhaan, hyökkäsi jokin yht´äkkiä kimppuumme.

Oletimme sen olevan jokin toinen alus, sillä ensin kuului ja tuntui valtava pamaus, kuin Ählämi olisi räjähtänyt (!!), ja sitä seurasi sarja pienempiä tärinöitä ja paukahduksia (kuin olisin syönyt hernekeittoa ja juonut Coca Colaa) ja ohjaamossa kipinöi ja salamoi ja kaikki oli yhtä kaaosta hetken aikaa.

 "....MITÄ, hyvä luoja, olet tälläkertaa syönyt Hra Kapteeni ?!....tsiisus..."
Sitten savun ja kipinöiden hieman hälvettyä, alkoi esiin tulla tuttu hahmo, Khateriina-Zeta Zombie !
Siinä hän tai SE, taas oli. Minun komentosillallani ja taas sohimassa meitä niillä Borginvehkeillään.

"..z´o vuta...khakt..eeni.. "


Siinä Khateriina sitten oli, yht´ääkiä. Ja tälläkertaa hän ei ampunut ketään vaan alkoi ladella uhkavaatimuksia kuin Kommunistit ja muut "Poliitikot" ikään.

Olin jo komentamassa sen Blörghin tai mikä se oli, ampumaan Khateriinan ja paljastamaan joko a) rintansa, tai b) Kimin ja sen mahdollisesti "Skuumahheri" nimisen hirvitksen sijainnin / sijainnit. Mutta !
Khateriina ehtikin vaatimuksineen ensin, ja kuten tiedätte, on meidän Tähtilaivastomme "Virallinen Politiikka" tai "Kanta" sellainen, ettei komentosillalla PUHUVIA hahmoja saa tappaa tai jopa murhata, yht´äkkiä ja ilman selkää syytä, jollei kyseessä erikseen ole jokin seuraavista: vesikauhuinen koira tai kommari tai juutalainen, "poliitikko" tai siihen rinnastettavissaoleva toimija / olento, rikkikaasusta muodostunut epämääräinen olento / hahmo (kuten esim "Suomalainen Ständapkoomikko Sami Heedbär" tjmv) tai Anus Saatanan-Gimi niminen hirviö eräältä harvoinvieraillulta suoplaneetalta, mutta se on jo kokonaan toinen juttu.

Niin siis käskin sitä...mur...mmmM...löörghiä, joko ampumaan Khateriinan tai sitten että hän tekisi jotain joka saisi Khateriinan paljastamaan ...tietonsa. En siis HUOM !! tarkoittanut, että se Bölölörgh ITSE "paljastaisi rintansa" !!
En missään nimessä. ......................Enkä tiedäkään, ONKO sillä edes minkäänlaisia rintoja..?!...
Mutta se ei nyt ole tärkeää tai asiaanliittyvää, joten jatketaan.
Shall we ?

Niin, elikkä Khateriina alkoi sitten esittää meille erilaisia vaatimuksia, kuten esim että MINUN tulisi esiintyä HÄNEN jossain "pikkujouluissa" joko alasti tai LÄHES, alasti, ja soittaa huiluani, samalla kun hän "entourageineen" päivineen, heittelee minuun tikkoja. Ja että Raikkeri tulisi luovuttaa heille (emme tiedä keitä "He" edes ovat!) ja hän pyysi myös vähän....rahaa. Muutamaa "vaivaista lanttia".

Mutta itse pääasia oli hänen vaatimuksensa, että me kuuntelisimme mitä hänen / heidän, julmalla ja epäinhimillisen pahalla Johtajallaan on sanottavaa ja siis päästäisimme hänen kertakaikkiaan kamalan naamansa päänäytöllemme sanelemaan.
Mutta koska Khateriina oli, tajusi sitä itse tai ei, minulla niin sanotusti "tähtäimessä" ja helposti siinä saatavilla, katsoin että "miksei". Miksemme totisesti, kuuntelisi mitä heillä on sanottavaa, ja vasta SITTEN paiskaisi Khateriinaa joko tyrmään tai aluksen ulkopuolelle. Jossa hän luultavasti menehtyisi.
Ainakin aikanaan.

Ainakin jollei saisi nopeasti taxia.


Ja TÄMÄN me näimme !

-Varoitus !! Tämän HIRVIÖN silkka olemus, VOI olla liikaa joillekkin teistä-


" Kukkuu ?.......huhuuu....Herra Kapithaani ?.... ....oletko siellä? tai onko siellä kenenkään rahaa ?....."

Tämä tällainen epähirviömäisenkin ruma ja iljettävä PaskaMöykky, ei tosin Oikealta ja Viralliselta nimeltään, mutta meidän antama kutsumanimi on "PaskaMöykky". Tämä, oikealta nimeltään, ainakin itsensä mukaan, "Hra Soroseeni" siis ilmestyi ruutuun, ja pyysi heti mm "lasia vettä", mutta tajusi sitten itsekkin olevansa jossain muualla kuin meidän lähellämme FYYSISESTI, ja perui tämän pyynnön.

Hän siiten pyysi mm nähdä Datan persereiän, jos sellainen ON ylipäätään, ja aluksemme pohjapiirroksen ja latriinin.
Hän pyysi myös saada "Ghimii....Läiköneen" omakseen ja että Khateriina PALAUTETAAN hänelle, vahingoittumattomana ja muutoinkin ehjänä ja kunnossa, ja ison raha ja olut lastin kera.


Tämä siis paljasti, että HÄN on LÄHETTÄNYT Khateriinan alukseemme !!
Khateriina lienee siis jonkinlainen VAKOOJA tjns !!


(Ja mainittakoon sekin, että; saimme kuvattua hänen aluksensa, oman aluksemme ....Kauko Kameralla, ja sekin näytti tottavie niinsanotulta "PaskaMöykyltä"...


.....ja Raikkeri oikein siitä innostuen, halusi varmistaa että minäkin varmasti näen sen...

"..Hei !....TOSSA !!...Kato ...nääkkö !!?!?... tsiigaa tota, tossa ...tota kohdetta, kato...? hei !?!? ..nääkkö ?...eikö näyttäkkin IHAN skeidalta !?! vai ..?..täh ?! ÄHÄHähähääääää, ai vittu.... ihan TÄYSIN!!! skeidan näyköinen !! hahaha......aa.."

..ja näinhän minä, ja näyttäähän se tottakai ns Paskalta ja myös möykyltä. Kuin Afreekalaiset Kuninkaat. )


Minä emmin hetken, ja samalla heitin yhden tikan päänäyttöön, ja vastasin sitten, että "...pah ! ...haista äijä paska !...ja sehän on helppoa kun kerran olet sen sisällä ja sitä täynnä !! hahahahaa".

Johon hän ei vastannut mitään, vaan löi luurin korvaan niinsanotusti.


Joten....odotamme nyt, edelleenkin, vastausta ja tilanteen kehittymistä.


Kiitos & kuulemiin.


Kapteeni kuittaa.
~Fin~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti