torstai 14. huhtikuuta 2016

Kyllästymiskirjoitus

Olen kyllästynyt lähes KAIKKEEN.
Elämä itse mukaanlukien.
Olen kyllästynyt teihin muihin; te olette demonisia ääliöitä ja pikkusieluisia typeriä imbesillejä.

Ei ole enää juuri MITÄÄN hyvää musiikkia ja elokuvat on tyhmyydessään ja vastenmielisyydessään ja TÄYDESSÄ VISIOTTOMUUDESSAAN kertakaikkiaan jotain NNIIIIINN vitun totaalista paskaakin alempaa sontaa, etten olisi uskonut esim ysärin puolella vielä, että NÄIN alas tässä vielä vajotaan.

Siis... MITÄÄN uutta, ei MITÄÄN lahjakasta, ei MITÄÄN KIINNOSTAVAA tai syvällisempää kuin kuppi expressoa, tai mitään mikä vahingossakaan miellyttäisi a) VALKOISIA ja b) miehiä. Ei siis teinikloppeja, niitä vitun penskoja, vaan meitä jotka ovat saatana KASVANEET ELOKUVIEN PARISSA vitun haliwuudin paskapäät perkele !!

Vitun älykääpiöt petturit !!

Miksi te suuntaatte sitä vitun muovista sontaa TEINEILLE ?!?! Vitut ne mistään mitään ymmärrä tai tiedä tai välitä, ja ne on nykyään jo saatana ITSEKKIN neekereitä ffs !!

Määdmäksikin tiesi YLEISÖNSÄ !! Se saatana sai sen tehtyä, YKSI LEFFA vuosisadassa(!!!), mikä KAIKKIEN leffojen PITÄISI tehdä. Eli se suuntautui suoraan AIKUISILLE, JO FANEILLE.
Ei kalastelemaan näistä uusista superkommari-älykääpiö-vitun-veekereistä uusia jäseniä. Vaan se muisti MEIDÄT !!

Thänk Fak !!


Te kaikki kohkaatte kohti ...tyhjää. Ja läkähdystä.
Te raadatte ja raadatte..ja MIKSI ?!!?!?

SIKSI !?!?! että joku vitun, SAATANAN, helvetin NEKRU, kiittämätön vitun NEEKERINPASKA, voisi tulla suoraan sieltä Saatanan vitun mudasta, sieltä viidakosta, nyrpistelemään TÄNNE, meidän ennen niin ihanan EXKLUSIIVISEEN KOTIIMME !! Ja alkaa vittu VAATIA, että hänet otetaan vastaan ja yhdeksi meistä, ja että hänkin on nyt Sooomalainen.

Vittu minä ennemmin AMMUN sinut, kuin kutsun sinua suomalaiseksi saatanan älykääpiö neekerinpaska perkele ! Vitun musta paska !

Haistakaa samalla Helsingin nyrpistelevät vittupäät pitkä paska ! Teidät tulisi erottaa muusta suomesta A.S.A.F.P !

Ja te niinikään rehkitte jotta joku vitun ämmä voisi KORISTELLA itseään loputtomiin. Tuijottaen, ihmetellen, .......keikaroiden !
Ja jotta "Poliitikot" Kytänpaskojen turvin, voisi halkoa SINUN RAHOISTASI yhä suuremman ja suuremman siivun, ja siiiiiirtäääää SEN(!!), siitä sitten, näppärästi johonkin vitun käärmeiden ja kurjuuden Kolumbiaan tai Panamaan tai miksei vaikka Sveitsiin !!?


JA!! Siis tietysti noille em, nekruille ja muille mutiaisille ja murjaaneille ja tuaregeille ja ameeboille ja ahmed-mehmet-muhmeteille ja sianpäille ja demoniperkeleille ja niille saatanan VITUN kälättäville perkeleen Somalin paskaperseille, vitun puikulapäisille pikku paviaaneille. Ylimielisine ilmeineen, olemuksineen, "ajatuksineen", päivineen.

Hei; kiitti vitusti !!


Tämä oli ennen POTENTIAALINEN, se on poissa, ja ASUTTAVA "maa".
Tämä OLI, koti.

Kenenkään KOTIIN, saatanan "kotiryssät", EI(!!!) TOD(!!) tuoda mitään ulkopuolisia saatanan vitun apinoita. ERITOTEN; KYSYMÄTTÄ kodinomistajalta / asujalta edes lupaa !!

Nokka pystyssä ja omasta näennäisestä vallastaan lumoutuneena ja haltioituneena.

Niin ovat vallankumouksen aina alkaneet.

Sanonpahan vain.........


Elämä muuttui paskaksi !!
Mutta hymyileehän jokkut vieläkin.....entiä...
Whateva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti