keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Mokuttajan (uni)Hyökkäys !

Kapteenin Blogi.
Tähtiaika 03.00 13.04.2016


- Minä haluan vain raportoida tässä erillisenä, omana raporttinaan, SEN että minulle ilmestyi unissani  Mokuttaja.

(He ovat, kuten tiedätte, yksi meidän sitkeimmistä ja pahimmista vihollisroduistamme tällä sektorilla.)


Se oli AAAIVAN kamalaa !  Ja se oli juuri sellaista kuin muut uhrit ovat kuvailleet; kuin unissatapahtuvaa inkvisition räksytystä ja todella moukkamaisen epäsuvaitsevaa ja epäkunnioittavaa päällehyökymistä !

Aivan ...kerrassaan kamalaa.
Se tivasi minulta kaikkea mahdollista TODELLA säpsäyttävän napakalla ja ehdottoman TIUKALLA äänensävyllä. Ja se jakeli käskyjä ja kehotuksia ja neuvoja ja vaatimuksia ja uhkavaatimuksia.
En muista onnekseni niitä kovinkaan paljoa tai tarkasti, mutta se tivasi mm AINAKIN, että "...no...hanki neekeri !!...onko sinulla jo oma neekeri !?...mitä ?....HANKI SE ! hei..?!?...hanki neekeri ! mitä !?! hanki se !!...ota neekeri ja tykkää siitä !! tai sinut piestään kuoliaaksi ja haudataan valaanperseeseen !...ota murjaani...onx sulla jo murjaani !?! YMMÄRRÄ SITÄ !! ja RAKASTA sitä ....ja OLE se !! ja TULE siksi...ja mene Latviaan ....lietuva........ liejussa on oleva sinunkin leposi ....onko mikro päällä ?! TÄ !?! jäikö päälle ?!... kissat ja kassit...mlmlmlMLML...mhhhjaaaah... NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKERIIII !!..." yms.

Mutta ...huoh.........en tiedä mitä sanoa.

Halusin vain kertoa tämän.
Jo siksikin, että se SAATTAA olla heidän jokin uusi hyökkäysmetodi / ase. Uniintunkeutuminen !

Tämä on otettava vakavasti ja harkintaan.


Ja sanon myös samalla, että Kimin ja Khateriinan ym, tapauksessa on tapahtunut MERKITTÄVIÄ edistysaskelia. Ja myös muita askelia.
Mutta siitä erikseen omassa, kattavammassa raportissa.

Tältä erää Kapteeni kiittää ja kuittaa.


Over´n´out.


~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti